Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Druhý diel alebo skôr remake (?) o živej smrti je hlúpejšie, uletenejšie a uvrieskanejšie. Už dlho som si neprial, aby boli hlavné postavy do poslednej požrané už po pol hodine. Našťastie o tie tu až tak nejde a film sa dá prežiť výhradne ako guite pleasure. Len tak sa dá prekusnúť obľúbená sázka na detského hrdinu, ktorá necháva pri horore vždy na pochybách alebo hysterické záchvaty zúčastnených. A aj keď ide o „rodinne“ poňatý hohorík zopár nekorektností poteší (masaker v útulku). Masky sú stále na úrovni, humoru pribudlo (prebúdzanie na cintoríne), vtipných hlášok tiež a ani toho gore nebolo až tak málo ako sa píše. Škoda len, že pokračovanie viac vsádza na zábavu a na ostatné (príbeh, kritika ktorou zaujala jednotka) tak trochu kašle. P.S. Za cameo Michaela Jacksona musím siahnuť po slabšej tretej hviezde. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Obrovská škoda, že je to z větší části komedie než horor. Začátek byl výborný, ale bohužel se z toho stala trapnost. Navíc nechápu, proč se zde objevili herci, kteří v předchozím díle zemřeli. Hudba se sem nehodila, spíše podporovala komediálnost. Co se mi zde líbilo byl klučík v hlavní roli a docela zajimavé masky, i když mě také z větší části přišly úsměvné, než že by naháněly hrůzu. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemná taškařice jako variace na Thriller...a v závěru se objeví i samotný Michael J. První polovinu si postavy povídají, stále něco řeší a ve vzduchu visí zlo. Od druhé poloviny všichni už jen převážně ječí. Dost mi vadil ten spratek Jesse, který byl až příliš přechytralý. Tajně jsem doufal, že by mohl na konci zařvat... Triky a masky úsměvné, ale zábavné. Na temné deštivé odpoledne u kávy (piva) jako stvořené. ()

sarfian 

všechny recenze uživatele

A zase miestami trapas, ale miestami celkom pohoda. Zombíci sú už troška lepšie stvárnení oproti prvému dielu. Príbeh je o niečo slabší a tích dvoch magorov z jednotky mohli celkom kludne vynechať. Mimochodom v jednotke sa stali zombíkmi a jeden z nich sa upálil a druhého zničil ten výbuch, tak načo ich srali do tohto filmu. Ale inak rovnaká dávka zábavy ako pri jednotke, VIDENÉ 1x ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Napriek jednoduchému príbehu poteší predsa len o niečo viac humoru ako v jednotke, o niečo lepšie sú aj masky a hlavne herecké výkony. Režisér pochopil, že žáner Zombie má cieľovú skupinu predovšetkým medzi deťmi a dospievajúcimi a preto sú hlavnými hrdinami príbehu oni a svoje úlohy zvládli celkom dobre. K tomu prirátajme bláznivého starčeka, vztýčený prostredník useknutej zombie ruky a vtipne spracované prebúdzanie sa nemŕtvych, zlú armádu a dostaneme priemernú hororovú komédiu na jedno pozretie. Film, ktorý nebudete odporúčať nikomu, ale ak patríte k fanúšikom žánru patrí sa aby ste zavadili aj o toto pokračovanie. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • Brian Peck si jako jediný zahrál v prvních třech dílech série. V prvním díle v roli Scuze a v ostatních dvou jako zombie. (HellFire)
  • Ke konci filmu na VHS kazetě je reklama s telefonním číslem, na kterém si můžete objednat oblečení z filmu. Byla to omezená nabídka společnosti Movie Tees. Mohli jste si objednat bílý vojenský top, černé nebo bílé tričko a černou nebo bílou mikinu se 4 různými designy. (HellFire)
  • Fiktivní město, kde se film odehrává se jmenuje Westvale. (HellFire)

Reklama

Reklama