Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Mrazivé pomstě, strhujícím akčním thrilleru plném černého humoru, hraje Liam Neeson Nelse Coxmana, muže od rodiny, jehož klidný život s manželkou (Laura Dern) je obrácen vzhůru nohama, když jim za podivných okolností zemře syn. Nels začne pátrat po pravdě o smrti svého potomka na vlastní pěst a jeho touha po spravedlnosti se rychle změní v krutou mstu. Drogový král přezdívaný Viking (Tom Bateman) postupně záhadně přichází o své zabijáky a Nels se pomalu mění z příkladného občana v chladnokrevného mstitele, který nedovolí ničemu a nikomu, aby mu stál v cestě. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (353)

claudel 

všechny recenze uživatele

Pokud by se tenhle film bral vážně, tak to nemůže skončit jinak než odpadem. Pokud k němu budeme ale přistupovat jako k černé komedii až parodii, tak se jedná o poměrně dobrou zábavu. Liam Neeson v roli nasraného mstitele je už trochu otřepaný a ačkoli jej mám jako herce moc rád, on takové postavě už nemá co dát. Působil unaveně a byl tak zastíněn všemi těmi obskurními figurkami z podsvětí. Potenciál Emmy Rossum rovněž totálně nevyužit, dalo by se říct, že si zahrála naprosto zbytečnou postavu. Potlesk tak sklízí především Tom Bateman a scénáristé za nápady se všemi těmi šílenými přezdívkami. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Možná (určitě) je to tím, že jsem neviděl předlohu, neboli první verzi filmu, ale Mrazivá pomsta mi v několika všecech přišla hodně zajímavá a zábavná. Ten jakýsi absurdní, suchý černý humor jakoby z oka (nechci říct z pera) vypadl bratrům Coenům v době, kdy ještě uměli psát scenáře. Liam Neeson je zde podvratný sám o sobě, myslím si, že film záměrně pracuje s jeho ikoničností, resp. s tím, co od něj, jako od akčního drsňáka divák očekává a přitom... Je trochu jiný. Musím ale říct, že film měl pár trestuhodně nedotažených momentů, kde divák vyloženě cítil ten nevyužitý potenciál. 7/10 ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nějzbytečnější výtvor roku. Film, který by si za normálních okolností zasloužil 2 nebo 3 hvězdy (50%). Ale jelikož jsem předtím viděl původní skandinávksou verzi a tato nová verze je přesnou kopií, pouze o mnoho horší, tak jsem si dovolil jednu hvězdu srazit. Abych to shrnul, tak bitky jsou docela slabé a zoufale nenápadité. Děj je naprosto stejný jako již zmíněný originál, ale přesto jako by byly všechny důležité scény uspěchané a film je tím pádem občas nepřehledný. Vtipné momenty nebyly vůbec vtipné a už vůbec nedokážu pochopit, jak je možné, že to natáčel ten samý režisér. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Skandinávskou verzi jsem neviděla a jak se znám, líbila by se mi víc. Ale ani toto zpracování mě nijak nepohoršilo, zábava dobrá, moje oblíbená Laura Dern zahrála sice pomálu, ale za to silně, Liam Neeson byl tradičně fajn. Film pokládám spíše za černou komedii, která se na velkém plátně moc pěkně vyjímá. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Americké repete je téměř doslovné, přesto odlišné. Vytratila se melancholie i humor, zůstala jen zasněžená revenge story, ve které chybí ty bizarní drobnůstky, které tak dokonale okořenily originál, zato přibylo mnoho zbytečných a trapných keců (finta s bankovkou). Liam tentokrát za Stellanem pokulhává co do přesvědčivosti i odhodlání, a tak jediné opravdu vydařené plus téhle verze jsou indiáni místo balkánské mafie. Máte rezervaci? ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení začalo v březnu 2017, natáčelo se v Kanadě v provinciích Britská Kolumbie a Alberta. (Varan)
  • Když Coxman (Liam Neeson) pouští unesenému klukovi klasiku, tak je to Dvořákův „americký“ smyčcový kvartet. (kuky)

Reklama

Reklama