Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Šest měsíců po zmizení Mikkela, Jonase a Ulricha se síť záhad ve Windenu prohlubuje. Osud světa opět visí na vlásku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je dobře, že jsem s celým seriálem začal až před pár týdny a mohl jsem po tom enormně otevřeném konci první série ihned navázat dalšími 8 díly, které maximálně předčily těch prvních deset. Protože tam, kde jste usínali dlouho v noci kvůli bloumání nad jednotlivými nesrovnalostmi mezi časovými liniemi a propojenými vztahy všech postav, tak tam jste v sezóně číslo 2 už jen zkameněle seděli s ústy pořádně dokořán. V ději se dá ztratit stejně snadno jako se jím nechat unést a fascinovat. Mně se povedlo všechno naráz. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řadu jsem během pár týdnů zhlédl v době premiéry, ale tu druhou jsem po prvním díle z neurčitého důvodu na rok odložil a vrátil se k ní až s premiérou třetí. Během roku z tohoto seriálu stal obrovský fenomén a já úplně chápu proč, je to skvěle natočené a výborně promyšlené, mě ty šokující zvraty ovšem nechávaly poměrně v klidu. Uvidím jak u té poslední třetí a rozhodně od těchto tvůrců rád uvidím jejich budoucí projekt, který má už nyní na Netflixu domov...7,5/10 ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to hodně podobné, jako v první sérii. Až s tím rozdílem, že tady půjdu přece jen malinko níž. Hlavně kvůli faktu, že jsem dřív přidal a teď se snažím být maximálně spravedlivý. Přibyly dvě, nebo tři časové osy a co bych ocenil, byl kromě kvalitního příběhu a skvělého soundtracku určitě konec, který to všechno totálně zamotal a zároveň navnadil na další pokračování. I'm sure, I'll be there. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono se asi nedá nic konstatovat uceleně. Seriál je jako můj komentář. Pokud sledujete něco totálně chaotického nemůžete si v tom udělat pořádek ani za nic. Ale tady je hodně silný rozdíl v tom, že tento chaos má naprostý ordnung. Je téměř nemožné pochopit všechno. Je téměř nemožné mít jasný systém jenom z jednoho zhlédnutí a nepopsání si osmdesáti poznámek ke každé epizodě. Ale na rozdíl od mnoha věcí tomuto podobných, zde víte, že i když je to naprostá magořina, tak je to ale plně logická a neuvěřitelně sofistikovaná magořina. K tomu samozřejmě nechybí nejeden mind fuck, který působí zcela přirozeně a opravdu silně. Hold se nesmíte přestat automaticky ztrácet. Tohle není show na odpočinek po noční hoňce. Na konci sice trochu zklame další zamotání, ale jsem schopen plně věřit, že pokud třetí série bude poslední, tak je vše stejně promyšlené a sofistikované. Protože každá věc má svůj konec. A zde by mohl přijít hodně tvrdě. Jinak obecně se nedá mluvit o žádné katastrofě. Naopak. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato série je horší, než předchozí, ale drží si svou linku a napínavost. Pro mě je tu ovšem už opravdu mnoho příběhových vláken a prolínání současnosti, minulosti a budoucnosti, že první tři díly mi opravdu trvalo než jsem si to v hlavě srovnal. A když už si to srovnáte, tak se v dalším dílu stane tolik nových věcí, že musíte začít opět od začátku. Moc se mi líbil postapo svět, jako vystřižený z Metra, nebo Stalkera. Ovšem musím ještě dodat, že postava Jonase Kahnwalda mi je velmi nesympatická. Zejména povaha a jakási nerozhodnost a posléze zatvrzelost v myšlence "záchrany" světa. Nelíbí se mi jeho vlastnost nechat se sebou orat a poslouchat každého, kdo mu nakuká jakoukoliv blbost. Je to jako člověk bez vlastní vůle a smyslu pro rozhodnost. v podstatě je to hňup. Ale za tohle nemůžu srážet hodnocení, protože prostě ten člověk má takovou povahu a byla mu takto napsána. A takových postav je tam vícero. Namátkou třeba ještě Martha Nielsen a její věčně utrápený výraz. Role, kterou dostala v seriálu odpovídá divadelní roli, kterou ztvárnila, jako postava v minulé sérii - utrápená tragická kráva, které by pomohla pořádná facka - a ano opravdu se k sobě tito dva hodí. Jenže tato herečka je taková vždy, všude a ve všech rolích. Zde je to sakra špatný výběr!! Každopádně, pokud to vezmu, jako celek, nelze upřít promyšlenost příběhu a celkově událostí, které se dějí. Je to zamotaný spletenec a vyloženě vás to nutí o všem moc přemýšlet a právě už jen proto musí být vše dokonale promyšlené!! Hudba stále skvělá.... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • V epizodě zazní skladba „The World Retreats“ od hudebníka Davida O'Dowda. (Doomcourier)

Reklama

Reklama