Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Šest měsíců po zmizení Mikkela, Jonase a Ulricha se síť záhad ve Windenu prohlubuje. Osud světa opět visí na vlásku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pustiť si pokračovanie tak komplikovaného príbehu s tak veľkým časovým odstupom, to trošku potrvá, kým si to človek v hlave “uprace”. Ja som tvrdil a aj tvrdiť budem, že toto je doposiaľ absolútne najlepšia vizitka nemeckej tvorby. Druhá séria si vďaka tajomnu, mystike, hudobnému doprovodu, myšlienke no najmä príbehu - opätovne udržala vysoký nadštandard. Tu sa dá skutočne len ťažko niečo vytknúť! Toto je proste filmársky skvost. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lhal bych, kdybych tvrdil, že se v tom neztrácím, že všemu perfektně rozumím a všechno mi dává smysl. Ono to tak asi zatím ani být nemá, zločin Alexandra Tiedamanna se taky odehrál v první sérii a teprve ve druhé se jím někdo začal pořádně zabývat. Stejně tak mrtví chlapci- doteď vlastně nemáme vědět, proč museli zemřít. Je to chytré, ale možná se v té spleti postav a časových rovin skrývají umně zakamuflované chyby a zjevné nesmysly... Opravdu nevím. Co ale vím, že mě to baví a udržuje v napětí. ()

Reklama

Tosi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro toho kdo neviděl první sérii, musí být druhá naprosto nepochopitelná. A pro toho, kdo ji viděl, je to opět fantastická jízda z minulosti do budoucnosti a naopak. Jen by mě docela zajímalo, jestli tvůrci předpokládají, že divák všechno to rajzování a rodokmeny pochopí. Úvodní znělka od elektro mága Apparata úchvatná, konec k nasrání. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku to vypadalo, že kvalita přecijen půjde po první sérii o něco dolu, protože tvůrci první 2 díly spíše jen tak pomalu přešlapávali na místě, a děj se dopředu příliš neposouval. Pak se do toho tvůrci ale opět obuli, a byli jsme zpět na vlně první řady. Časové linie se střídají jak ponožky, postav je tu tolik, že se všechny propojené filmové vesmíry mohou jít zahrabat, všichni jsou už příbuzní se všema, a do toho všeho se přidávají i paralelení časové linie. Tvůrci zatím naštěstí nemají příliš touhu krkolomně vysvětlovat všechny otázky, a s ledovým klidem klidně servírují další a další, které nedají divákovi spát. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to hodně podobné, jako v první sérii. Až s tím rozdílem, že tady půjdu přece jen malinko níž. Hlavně kvůli faktu, že jsem dřív přidal a teď se snažím být maximálně spravedlivý. Přibyly dvě, nebo tři časové osy a co bych ocenil, byl kromě kvalitního příběhu a skvělého soundtracku určitě konec, který to všechno totálně zamotal a zároveň navnadil na další pokračování. I'm sure, I'll be there. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • V epizodě zazní píseň „God's whisper“ od amerického rappera Rauryho. (Doomcourier)
  • Ke konci epizody zazní píseň „May The Angels“ od zpěvačky Alev Lenz. (Doomcourier)
  • V epizodě prolézá v budoucnosti Jonas (Louis Hofmann) dírou v betonové stěně elektrárny, ze které čouhají kovové tyče betonářské výztuže. Jonas o jednu zavadí, ta se ohne a hned vrátí zpět. Tím je vidět, že se jedná o gumovou součást filmové kulisy. (zawi)

Reklama

Reklama