Reklama

Reklama

Mayhem

  • Slovensko Vzbura (festivalový název)
Trailer

Právník Derek (Steven Yeun) dostane nečekaně výpověď, která je vykonstruovaná. Této firmě věnoval vše, a tak se mu zhroutí svět. Ovšem ne na dlouho. Ve firmě, která sídlí ve výškové budově, se objeví obávaný virus, kterému se říká ID-7. Jeho hlavním rysem je absolutní ztráta rovnováhy mezi chováním a odpovědností. Z lidí se stávají zvířata, která ihned podlehnou svým nejnižším pudům, aniž by řešila důsledek. Celá budova je obklíčena policií a je v karanténě, která bude trvat osm hodin, než začne působit protilátka. Derek je na cestě za vedoucím, zda by ještě jednou nechtěl přehodnotit jeho výpověď. (PROCESOR)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (90)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Režisér talent rozhodně má, sice ukradl klasický koncept patrové vyvražďovačky, kdy musíte postupně stoupat strukturou od protivníka k protivníkovi abyste se vyškrábali na vrchol, ale zase si myslím že akci má daleko zajímavěji zvládnutou než v trošku podobném Resident Evil. Sympatický menší snímeček, který je zde zřejmě omylem uváděný jako horor. 70% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Někdo to doporučoval u hororu The Sadness , že je to dobrý film tak jsem to zkusil bohužel to dobrý film není.  Chlápka neprávem vyhodí z práce akorát v té firmě řádí virus a díky němu můžete legálně zabíjet lidi tak on jde za svým šéfem , aby tu výpověď stáhl. Bohužel je to nudné a opakující ani jedna vražda nestojí za zmínku na to, že je celá budova plná magorů a magorek to ani nevypadá a hlavní herec to taky nezachrání. 40 procent pouze za námět jo a mimochodem pokud chcete točit sex zkuste to se staženými kalhoty takhle by ji asi těžko oplodnil. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Po Bloodsucking Bastards a Belko Experiment další příspěvek na téma krvavé deratizace kancelářských krys. Krapet se to utápí v namistrovaném voiceoveru, právních žvástech a Lynchově úporné snaze být za každou cenu stylový, ale budiž.. Kdo by se nechtěl utkat se svým šéfem na golfovou hůl a hasák, aby se pěkně zblízka podíval na údajně nejvýkonnější mozek firmy.. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono je to tak. Niečo sa javí ako dobrý nápad, ale nie je. Niečo sa vám snaží nahovoriť, že je to inteligentné, nad vecou a zároveň riadne brutálne...ale nie je. Snaží sa to vo vás vytvoriť sympatie voči postavám a zároveň predať hlbšiu myšlienku...ale nedeje sa to. A to je Mayhem. Scenár je tak veľmi zlý...že podkopáva čokoľvek, čo je na tom filme dobré. Ale ani tých vecí nie je až tak veľa. Hodina a dvadsať minút sa nesie v znamení predvídateľnosti a neskutočnej nudy. Po prvých 20 minutách som vedel presne ako to bude vyzerať na konci. O postavy sme sa nebáli a vtipy nefungovali. Krvi bolo málo a tie dejové zvraty pôsobili samoúčelne. Toto nie je ani béčko. A teraz k tomu dôležitému. Mali by sme začať riešiť fakt, že Samara Weaving zachraňuje filmy. Len kvôli nej som túto ohavnosť dopozeral a bol som ňou unesený. Každý film čo som s ňou videl, posunie o úroveň vyššie a ja len napäto čakám kedy prejde z druhotriednych filmov do prvej ligy. Herecky to ťahala veľmi a pritom je vedľajšia postava. Jej gestá, drobná herecká akcia, aj keď na ňu nie je kamera upriamená, a ten zlatý úsmev. Ona filmu vyslúžila dve hviezdy. Inak je film tak nelogický ako vyprážaný ľad. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že začátek mi přišel svižnej, vtipnej a celkem mě pobavil. Pak ale tempo polevilo a moje nadšení pomalu ale jistě začalo ustupovat. Scénář je triviální, v podstatě jde o nenáročnou vybíjenou. Celkově mi přišlo, že se film sám o sobě nebral moc vážně. Z filmu " Mayhem " se tak pro mě vyklubala jednorázovka na kterou se dá bez nejmenších potíží podívat, ale případné opětovné shlédnutí ( někdy v budoucnu ) spíš vylučuji. Proto volím slabší 3 hvězdy. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Při návštěvě IT oddělení je možno na notebooku spatřit samolepku se stylizovaným názvem filmu. (Lorge)
  • Ve scéně, kdy se dvojice setká na chodbě s Karou (Caroline Chikezie) a jejími noshledy, tak si Melanie (Samara Weaving) nasadí brýle. Poté má brýle opět na hlavě a před bojem si je znovu nasadí. (Guilemot)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno