Reklama

Reklama

Malý Sheldon - Série 7

(série)
USA, 2024, 4 h 39 min (Minutáž: 18–21 min)

Hudba:

Jeff Cardoni

Hrají:

Iain Armitage, Zoe Perry, Lance Barber, Raegan Revord, Montana Jordan, Annie Potts, Jim Parsons (vypravěč), Matt Hobby, Mary Grill, Craig T. Nelson (více)
(další profese)

Epizody(14)

Recenze (5)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr této série je učebnicový příklad, jak s úctou ukončit seriál. Dojemné, poučné a především zapadající do příběhu Sheldona a různých odkazů a narážek z TBBT. Tvůrci se rozhodli ukončit seriál v tom nejlepším, a to se také stalo. Dalo by se pokračovat minimálně na 2 další série, ale odejít se má v nejlepším (a to byl třeba u TBBT úplný opak). Rozhodně se přikláním k výtce, že poslední díl mohl (a hlavně měl) být delší, ale i tak u mě panuje spokojenost a tento seriál budu doporučovat všude kam půjdu. Seriál mi bude určitě chybět, především ta lidskost a pohoda, která z něj celou tu dobu vyzařovala. Zároveň se dá 7. řada považovat za tu nejlepší. Budete mi chybět, Cooperovi. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někdy i dobré věci musejí skončit. Byť bych klidně pokračovala s dalším sledováním Young Sheldona, tak jsem na druhou stranu ráda, že se jim to podařilo ukončit, tak, jak to skončit mělo. Závěr je neuvěřitelně dojemný a smutný, plakala jsem hned několikrát, prostě jsem se neudržela. Jsem navíc ráda jakou postavu z George udělali, že se jednalo o milujícího a snažícího se otce. Ale zároveň se moc těšit na spin-off Georgieho a Mandy. ()

Reklama

FrantaMcKvak 

všechny recenze uživatele

K celému seriálu Malý Sheldon jsem měl od začátku nedůvěru. Vlastně mi přišel zbytečný. Ale pořád jsem se díval a neustále mě překvapovalo, že mě to vlastně baví, a bylo to proto, že postavy i herci mezi sebou měli úžasnou chemii. A tahle chemie způsobila, že diváku na postavách vlastně záleží. A toho tvůrci využili v poslední sérii. Dokázali ji emočně opravdu nabít tak, že jsem dokonce brečel. Opravdu jedno z nejpovedenějších finále. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda že Sheldona nenechali autori v 13 epizóde, nechcem príliš dávať spojler aj keď pri seriály to je asi trochi jedno, predniesť to na čo myslel, ale je pravdou že k nemu by to ani veľmi nešlo avšak skvele by to vynahradilo jeho nesympatický prejav predovšetkým z prvej série. Celkovo bola posledná séria tou najlepšou. ()

Ondak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední série je opravdu výborná. Bavil jsem se každým dílem a i ten konec mi k tomu tak nějak seděl. Velice důstojné zakončení a snad i nejlepší série seriálu. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama