Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 12

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 12

Recenze (416)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

První půlka filmu je víc než příjemná teen blbina, která je přirozená,upřímná a na nic si vyloženě nehraje, jenže jakmile na scénu příjde Akce spokojenost výrazně klesá. Efekty jsou průměrné a tenhle druh akce mě zkrátka příliš nebavil. Želvy, které jsou z podobného ranku ( Oživení dětské klasiky) mi příjdou mnohem atraktivnější i zábavnější. Na zhlédnutí to však jde. 60% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|30%| Power Rangers mě po shlédnutí traileru moc nezaujal. Podobně to dopadlo i po shlédnutí celého filmu. Mladí herci mě teda moc nebavily, nedokázal jsem si k žádnému utvořit nějaký vztah. Ale hlavním problémem nebyla tato mladá, nevýrazná sestava, celé to bylo dost nudné a nezáživné. Už ten příběh je takový retardovaný, dětský a já nevím co. Morfování? Ty vole, tenhle výraz jsem naposled slyšel na základce. Ještě tak prvních 40 minut mě celkem relativně bavilo, byl jsem zvědav, jak se to vyvine. Technická stránka byla dost amatérská, akční scény mě též moc nezaujali. Jenže pak to upadne do totální nudy a není z ní žádné východisko. Finále je aspon akční, ale už šlo totál mimo mě. Brian Tyler zvládá své soundtracky furt dobře, i když ani zde nebyla jeho filmová hudba žádným velkým zázrakem. Na hraně mezi 1 a 2 hvězdou. Ale znám mnohem horší filmy, takže budu tolerantní. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Bohužel se nejedná o nic převratného. Člověk ale zavzpomíná na časy, kdy tenhle seriál jako děcko žral. Hlavní problém je v příběhu, moc dlouho se čeká na akci. Je sice zajímavé vidět origin Strážců, ale chtělo by to i něco víc. Jinak závěrečná scéna je super, ale to nestačí. Samotná parta je dost diverzní. Najdeme tu černého autistu nebo lesbu. Potenciál tu byl, ale prostěl to nevyšlo. Film ani neobsahuje moc hvězd kromě Elizabeth Banks a Bryana Cranstona. "Sorry, Bumblebee." ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Možná takhle mohly vypadat pátí Transformeři, nějak obdobně mohla vyznít zatracovaná Fantastická čtyřka. Jeden měl smůlu na mimořádnou únavu materiálu, druhý nepřežil zásah studia. Power Rangers si museli počkat na svůj návrat na plátna kin plných 20 let. A jejich návrat je hravý, akční, dynamický a v prvé řadě technicky zručně natočený. Děj určitě nemá smysl omílat, příliš nepřekvapí. Suché popisné řádky mohou dokonce potenciální diváky odradit. Parta spolužáků získá superschopnosti, následně jim nejde morfování, to není nic sexuálního, jde o schopnost "proměny" na Power Rangera. A samozřejmě nechybí poučky od "mentora" i trénink ohledně úhlavního nepřítele, kterým je Elizabeth Banks, dělající si zálusk na magický krystal. Tahle herečka stárne do krásy, i když zde vypadá díky maskérům děsivě, hormony na ni neúčinkují, nekyne, opíchat se dá pětkrát po sobě. No nic, vraťme se k filmu. Všechny předchozí verze, původní seriál nevyjímaje, jsou příšerné a odstrašující. Kdo třeba měl štěstí vidět verzi z roku 1997, musí uznat, že oproti tomuto filmu je žalostná. Producenti rozpočtem nešetřili a nalili do filmu štědré finance, což je na výsledné kvalitě zatraceně znát. Herecká omladina se bavila a dokonce i málo průrazný režisér Dean Israelite se vzepjal k elitnímu zrežírování dané látky. Už to prostě není tolik triviální a vykazuje to i vyzrálejší formu zpracování. Film je od začátku plný technických fines, s trikovými efekty se nešetří, děj pádí kupředu. Kupodivu je to zrežírované přehledně. Nejslabším úsekem je výcvik Rangerů, což působí až naivně. V akčním závěru se zase do toho režisér opře. Herecká pětice mlaďochů nečítá žádné slavné jméno. Pokud ale přece jen potřebujete slavné jméno, od tohoto je zde Bryan Cranston, jenže trochu smůla, jeho role je téměř "holografická". Ale co, na promenádující se Elizabeth Banks je zaručeně lepší pohled. Komerční úspěch se ale ani tentokrát nedostavil. Power Rangers to balí, je to jejich derniéra, zdá se, že definitivní. Film se prostě nezaplatil, nechybělo moc, ale i tak je to ztrátový podnik. U nás ke všemu původní séroš nedostal prostor. Ovšem zakončím to optimisticky. Pokud se vám podaří "morfování", film si užijete. Třeba si jej užijete i bez toho. 8/10 ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Lesbou pavr rénžrrrs... tdm t dm, tdm t dm... lesbou pavr rénžrrrs, tdm t dm, tdm t dm! Jo, angličtina, to mi vždycky šlo. Stejně jako současným tvůrcům snaha uplést z hovna bič, zapráskat a pokrotit jím náctileté mentály. Bohužel, z bejkovce odletují kousky materiálu, které pak ulpívají na mém vyplašeném xichtíku. Proč že si tedy týrám čivy? Horší materiál k adaptaci, než tuto imbecilní povídánku, jsem si už nedovedl představit, proto. První fáze, obsahující klasický rozbor pubescentovi dušičky, dokonce dávala naději, že budu ve svém sebemrskačství zklamán. No a pak už jen voser, voser, voser, protočené bulvy a od slin skvrna o velikosti mexického dolaru. Avšak mou multikulturalistickou duši ultimátně blaží, že se, kytuji, ,,jedná o první blockbuster, ve kterém se objevuje LGBT a autistický superhrdina". Takhle - z vrozené otravnosti si nakonec dovoluji i tento reklamní slogan zpochybnit. Příkladů buzerantů, narvaných ve řvavě barevných neoprencích, co dělají vžhuuuum (bukvy, ne kostýmci), máme v kdejaké márvelovce hafo, že. A jestli nejsou sjůprmen s begmenem autíci, tak kdo už jako. ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. března 2017 v Los Angeles. (Varan)
  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama