Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl

  • Česko Sebevražedný oddíl 2 (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Režisér James Gunn uvádí akční dobrodružství superhrdinů Warner Bros. Pictures Sebevražedný oddíl, těšte se na partu nejdegenerovanějších delikventů světa DC, kteří umírají touhou zachránit svět. (Vertical Entertainment)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

no jelikož DC zatím jelo v DARK MODE a moc to nebylo úspěšné, tak přepnout do Light modu nebude úplně od věci, protože 854 milionů je fakt dost, tolik totiž vydělal Ragnarok a WW v té době vydělala 822 milionů. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Spinosaurus

A jsi schopen vůbec ten film pozitivně vnímat když se ti bude líbit, teď když víš tuto informaci o ragnaroku? Jen se zeptám, co teda přesně dceu potřebuje a kolik DC komiksů jsi přečetl že víš jak má Dceu vypadat?

na příspěvěk reagoval Spinosaurus

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

lebo inak sme od režiséra strážcov galaxie všetci čakali temného rytiera 🤦🏾‍♂️

Spinosaurus

Spinosaurus (hodnocení, recenze)

Když jsem prolistoval dosavadní uživatelské recenzena IMDB a přeskočil ty zaplacené, tak většina fanoušků bohužel uvádí, že jde o film ve stylu Thor: Ragnarok. Což je přesně to poslední, co DCEU potřebuje. :((( #restorethesnyderverse

na příspěvěk reagoval tomas.malo, Ratemus

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

"Not a single gag lands and most of them offend. This might actually be worse than the first one." (x) Hahah tyvole, není nad to když se dneska někdo ohání tím, jak je pohoršen - teď teprve mě ten film zajímá :)

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

“Perception is everything, and I won’t change your perception. But I’ll offer my own. The Suicide Squad is neither a sequel nor reboot. The Suicide Squad is the Suicide Squad from the brain of one of the most amazingly twisted creative minds in James Gunn that I’ve ever had the pleasure of meeting. James is so gifted in so many ways. The good thing about what’s going on with The Suicide Squad is exactly what you’re saying. People are kind of expecting to be something. But nobody’s ready to see this movie. Everyone needs it in their life, trust me. But nobody’s ready to see what it is. Nobody.”

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Dadel

Teoreticky nijak, tým padouchů jde splnit sebevražednou misi. Prakticky, to bude asi jiné, pač na tom dělal James Gunn a i scénář si k tomu napsal, takže očekávám, že to bude odlehčenější, vtipnější, brutálnější, přehlednější a (snad) postavy budou mít větší hloubku a nebudou to jen nějaký panáci, co skáčou, lítají a dělají pičoviny. 

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Dadel

Je to volné pokračování, něco jako když začne další Volume komiksové řady s úplně jiným složením. A dělá to rejža Strážců galaxie, takže to bude mít feeling, jako chtěli mít původně u jedničky, když se rozhodli, že jí přestříhají a doplní o licencovanou hudbu (původně to tak být nemělo a Ayer doufá, že jednoho dne vydá vlastní Cut).

Clark_Kent

Clark_Kent (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Nediv se ničemu chlapče. Poněvadž woodsman je vlastně prakticky whedon junior. Ztracenej syn Josse Whedona. takže se všechno vysvětluje, jen když se trochu zamyslíš. On bere v potaz, pouze nevděčný weby a naslouchá ušmudlancům. Snyder verse slábnou víc a víc. Čas dozrál a dohonil všechny nebohý fanoušky. 

na příspěvěk reagoval janoo8

Související novinky

Gadot a spol. v DC oficiálně skončili

Gadot a spol. v DC oficiálně skončili

10.10.2023

Po měsících mlžení a kontradikcí ze strany Jamese Gunna, nového lodivoda filmového DC univerza, server Variety konečně může potvrdit, že se hlavní herecké hvězdy Gal Gadot, Jason Momoa a Ezra Miller… (více)

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

James Gunn získal dohled na DC filmy

James Gunn získal dohled na DC filmy

25.10.2022

Hollywood se po delší době opět mírně otřásl v základech, to proto, že režisér a scenárista James Gunn byl studiem Warner Bros. Discovery potvrzen do role jednoho z šéfů sekce DC films. Kompletní… (více)

Kdo povede komiksovou týmovku Thunderbolts?

Kdo povede komiksovou týmovku Thunderbolts?

06.09.2022

Za pár dní odstartuje disneyovská akce D23, na které má mít kromě jiného prezentaci také šéf Marvelu Kevin Feige. Údajně nás pak čeká pár novinek, na které se nedostalo během Comic-Conu, včetně… (více)

Reklama

Reklama