Reklama

Reklama

Trojitá hrozba

  • Slovensko Trojitá hrozba (více)
Trailer 1

Skupina hrdlořezů dostane zakázku zabít bohatou dědičku čínského miliardáře, která chce část svých peněz darovat na boj proti zločinu. Zdá se, že se žena smrti nevyhne. Naštěstí ale narazí na tři bývalé čínské vojáky, kteří jsou odhodlaní jí pomoct... Komando několika zabijáků napadne základnu MI6 v jihoasijské džungli poblíž města Maha Jaya. Žoldnéři vystřílejí obránce a z vězení osvobodí nebezpečného teroristu Collinse. Základnu pak následně vyhodí do vzduchu. Co, však zabijáci nevědí, je, že jejich útok přežil jeden z obránců, Jaka. Ten za několik dnů ve městě v nelegální aréně, kde se pořádají turnaje v thajském boxu, najde dva z útočníků, Payua a Long Feie. Jaka přímo v aréně vyzve k souboji Payua a při souboji mu řekne, že ho chce zabít. Komando, které napadlo základnu, nezabilo jen najaté vojáky, ale i ženu Jaky. Jaka však svůj souboj s Payuem prohraje. Zraněného Jakau vezme Payu do svého domu, kde se Jakaovi snaží vysvětlit, že Payu a ani Long Fei nechtěli na základně nikoho zabít, že sami byli podvedeni zabijáky, kteří si je jako místní stopaře najali. Payu a Long Fei věřili, že jsou na humanitární misi. V té době do města přilétá čínská dědička bohatého realitního podnikatele, Xian. Ta je rozhodnuta část svého jmění darovat na boj proti místnímu zločineckému syndikátu. Jaka z domu uteče a přivolá na Payua a Long Feie policisty. Ti oba muže zatknou a převezou je na policejní stanici. V té době jde Collins se svými zabijáky do akce... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (112)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jesse V. Johnson okrem toho, že spolupracuje posledne roky predovšetkým s Adkinsom, točí aj celkom pozeratelné béčkové akčňáky. Tento krát síce neobsadil Adkinsa do hlavnej úlohy a ani do kladnej, tu dostali indonézske mlátičky Iko Uwais, Tony Jaa a Tiger Chen Hu, ktorý sa postavia v ceste za pomstou proti M.J Whiteovi, zápasnikovi MMA Bispingovi a už spomínanému Adkinsovi. Musím sa priznať, že by som radšej fandil Adkinsovej bande, ale čo už. Ani toto nebolo zlé, len mi tie indonézske mlátičky neprišli ako moc dobrý herci, až na Uwaisa. Nie, že by sa na druhej strane rozdávali oscary, ale tie dialógy mi neprišli s ich strany také krkolomne. Ale poďme už k tým fightom, keď tu mame toľko bitkárov. Musím sa priznať, že som dostal viac ako som čakal. Kamera, choreografia a celkovo bitky ma nielenže dosť bavili, ale miestami aj dosť prekvapili. Predovšetkým to bolo tým, že záporáci neboli žiadne sračky čo hneď padnú po jednej kopačke dole, ako to býva vo väčšine filmov. Obzvlášť zaver ma prekvapil, keď Adkins nakopal dva indonézske zadky. Príbeh a dialógy sú v podstate taká klasika, ktorá v tejto kategórii neohúri, ale o to tu ani nešlo. Predovšetkým tu ide o bitky a kto si chce vychutnať par efektných kopaníc, tak je pri tomto filme na správnej adrese. 70% - 3* ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Uf. Od filmov tohto typu naozaj neočakávam kvalitný príbeh, ale stupidita tohto tu je do neba volajúca. Malo to vôbec nejaký scenár, alebo prišiel každé ráno na pľac 7-ročný syn hlavného producenta a povedal im, čo majú v ten deň natočiť? Strašné dialógy, choreografia súbojov nanajvýš priemerná, sem-tam nejaké gore a solídny bodycount. Čokoľvek z Tonyho alebo Ikovej filmografie je o niekoľko levelov lepšie ako tieto pomyje. ()

Reklama

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Ou, jsem nečekaně zklamán. Takováhle plejáda prdelnakopávačů a lamžeber, a oni jsou tak hrubě nevyužiti. Ne že by neukázali svůj um a nepřidělali pár hrobařům práci, tak odfláknuté to není, ale kdo viděl Raid nebo Undisputed a čekal, že podobné kousky uvidí tady, nebude uspokojen. Když připočtu příběh, který uspává, pokud se někdo nerube, tak je opravdu výkon tenhle film vydržet až do konce. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Takový ťamanský akčňák z osmdesátek. Logiku bych ze moc nehledal, i když jak se chovají ti drsní hlavní záporáci, to je vážně někdy na budku, jak tupí jsou, a samozřejmě nutno vzít v potaz, že sice zhebne spousta nevinných poldů (a všichni zcela neschopní jakékoliv rozumnější protiakce), ale hlavní hrdinové unikají kulkám až zázračně včetně té prdelaté milionářky, které dělá problém přelézt nízkou zeď. Uwaois tady nic moc nepředvedl, v podstatě v každém souboji dostal na budku, to byl mstitel jak noha. Nebýt hodných scenáristů, už by do děje moc nepromluvil. Vadí mi i to, že vlastně nevíme, kdo byla ona tajuplná žena řídící kartel. Možná to tam někde mezi řečí na půl huby zaznělo, ale netuším. Jinak je to - s řadou flashbacků, někdy i komických ("přijeli jsme s tátou sem, abych sehnal prachy a dovezl ho za ty prachy zas zpátky") - v podstatě honička po celý film, přesuny z bodu A do bodu, odtud do C, a sem tam dojde k souboji nebo střelbě. Koukat se na to dá, ta první hodina ještě odsýpá, ale s rozhodnutím vydat se zločincům do rukou, to jde zu grunt a stojí to jen na kopacích soubojích. Kouknout na oddech se na to dá, kontaktní souboje jsou slušně natočeny, celkově od toho ale nic moc nečekat. Jo, a netušil jsem, že se zpěvák Karel Štědrý reinkarnoval do akčního bitkaře. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Škoda. Je to pěkně natočený, ale akce a bitky jsou spíš průměrný. Hlavně po filmech jako je The Raid, The Night Comes for Us a vlastně i Mile 22 je tohle prostě slabé. A hlavně ! Iko Uwais tu nepředvede téměř nic. Každopádně, film odsejpá, pěkné prostředí, známé tváře ... neurazí, ale ani nenadchne. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Zbraně použité ve filmu byly: útočná puška AK-47, M4, Steyr AUG 77 a Tavor. Dále se ve filmu objevil kulomet M60 a granátomet M32. (K98)
  • Postava, kterou hraje JeeJa Yanin, se jmenuje Mook a původně se počítalo s tím, že ji bude hrát mužský herec. (Rominator)

Reklama

Reklama