Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (246)

H34D 

všechny recenze uživatele

Musím smeknout před panem Merchantem, jak důstojně a zároveň vtipně se dokázal vypořádat s životopisem asi nejznámější wrestlerky a vůbec s wrestlingem jako celkem. Opravdu film má všechny aspekty, které by i "vážný" sportovní/životopisný film měl mít a to včetně jakýchsi povinných klišé o vzestupu/pádu a přitom je od samého začátku do konce velmi příjemně nadsazený a upřímně vtipný. Taková kombinace, resp. takhle vydařená kombinace prvků v jednom filmu je velmi vzácná a nemyslím si, že existuje jasný návod, jak ji lze dosáhnout. Na to je třeba opravdový talent a ten Stephen Merchant ukázal, že má. Většina diváků bude nejspíš na tento film pohlížet jako na nějaké béčko, okrajovou jednohubku, ale podle mě je to v podstatě lepší snímek než třeba životopisný (byť na první pohled žánrově zcela odlišný) Ray a podobné někdy až trapné tahače Oscarů a slz. 8/10 ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Bolo úplne logické, že sa popularitu wrestlingu bude snažiť dosiahnuť Dwayne Johnson, inak zvaný aj The Rock. V tomto príbehu podľa skutočnej udalosti hraje sám seba a má len zopár štekov, takže jeho fanúšikovia si neprídu na svoje. Film je to však veľmi príjemný, nehraje sa na nič výnimočné, má vtipné i vážne okamihy a pochopiteľne apeluje na všetky dobré športové vlastnosti. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Jóó, tak tohle byla docela povedená komedie, říznutá trochu “dokumentem”, pokud se to tak dá říct. Jedna podivná rodinka z Anglie v čele s emo dcerkou, na kterou se hezky koukalo, Nickem Frostem a Lenou Headey (Cersei), je plná zápasníků a snaží se prorazit do WWE. V celku hezky vtipná a zábavná, příběhově konzistentní a herecky skvěle zvládnutá a uvěřitelná podívaná s netradičním a sympatickým příběhem, u které mi akorát chyběla větší role Dwayna, protože tam měl asi jen 10 minut. Příjemně překvapila, i když jsem byl ze začátku trochu skeptický, ale naštěstí zbytečně. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Že ti pri tom netlieska milión ľudí ešte neznamená, že to nie je dôležité.“ Wow. Pecka. The Rock a Vince Vaughn tu majú niekoľko absolútne božích scén, ale sranda je, že to je len špička ľadovca. Tento film je zabývaný poltuctom postáv, ktoré sú skvelé a fantastické a to dokonca aj postavy, ktoré na to spočiatku nevyzerajú. Nič však nie je iba čierno-biele a skôr alebo neskôr si zamilujete každú z nich. Mne sa o tom vlastne ani nechce písať; toto je jeden z „tých“ filmov, ktoré sa objavia ako blesk z čistého neba a dostanú vás. Tomu, kto tomuto dá menej ako 5*, pošlem zmoknutého bernardína. „Proste si daj kapucňu, otoč sa a choď. Neobzeraj sa.“ ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Životopisná sportovní komedie z prostředí wrestligu se přece jen nevidí každý den. Klobouk dolů před Florence Pughovou, která to celé táhne. Za jejími zády úspěšně dělají humor Nick Frost, Lena Heady a The Rock (plus Vince Vaughn, který tam adepty profesionálního wrestlingu neúprosně prohání). Skvělé dialogy od tvůrce seriálu Kancl, který to také s přehledem zrežíroval. Téměř dokonalá oddechovka pro zlepšení nálady, u které vůbec nevadí, že jste se v životě na wrestlingový zápas nedívali. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • V marci 2017 unikli na internet nahé fotografie a sexuálne videá Paige, kvôli ktorým začala trpieť stresom spôsobenou anorexiou a depresiami, pričom dokonca uvažovala o samovražde. (GTS_PUNK)
  • Natáčení probíhalo v Paigeině rodném měste Norwichi a v nedalekém pobřežním městě Great Yarmouth. Natáčelo se také v britském městě Bracknell a v Santa Claritě v Kalifornii. (BMW12)
  • Ve skutečnosti Paige držela titul ještě před jejím debutem v show Raw jak tomu bylo ve filmu. Vyhrála totiž i NXT Women Title a stala se tím první ženskou šampionkou v NXT. (Polák)

Reklama

Reklama