Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (246)

Flego 

všechny recenze uživatele

Bolo úplne logické, že sa popularitu wrestlingu bude snažiť dosiahnuť Dwayne Johnson, inak zvaný aj The Rock. V tomto príbehu podľa skutočnej udalosti hraje sám seba a má len zopár štekov, takže jeho fanúšikovia si neprídu na svoje. Film je to však veľmi príjemný, nehraje sa na nič výnimočné, má vtipné i vážne okamihy a pochopiteľne apeluje na všetky dobré športové vlastnosti. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Životopisná sportovní komedie z prostředí wrestligu se přece jen nevidí každý den. Klobouk dolů před Florence Pughovou, která to celé táhne. Za jejími zády úspěšně dělají humor Nick Frost, Lena Heady a The Rock (plus Vince Vaughn, který tam adepty profesionálního wrestlingu neúprosně prohání). Skvělé dialogy od tvůrce seriálu Kancl, který to také s přehledem zrežíroval. Téměř dokonalá oddechovka pro zlepšení nálady, u které vůbec nevadí, že jste se v životě na wrestlingový zápas nedívali. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pohodový film. Plný super postáv a pekne dávkovaných emócií. Síce tomu chýba silnejšie finále - u tých zápasníckých filmov to už vyžadujem, ale inak spokojnosť. Nepoznať v tom Merchanta - len v momentoch keď sa objaví na obraze. Ale ide si to svojou cestou. Florence je super a rovnako aj Vince. Dokonca aj The Rock, ktorý je už akýmsi znakom prehrávania si tu strihol príjemnú roličku, hoci hral len samého seba. Je to film, ktorý príjemne poteší aj rozosmeje. Také mám rád. A málokto ich vie spraviť dobre. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Lepší oddecháč na letošním febiu nenajdeš. Není to, ale vtip pro vtip, příběh umí krásně měnit nálady, byla chvíle kdy jsem měl chuť Paige obejmout, ale stejně jako ona jsem si v jedné scéně připadal jak pitomec, hodněkrát jsem se zasmál, a na konci jsem samozřejmě Paige fandil co to jen šlo, takže ten hlavní klenot, který mě film může dodat, emoce, tady zafungoval skvěle. Skvělý casting, Florence Pugh si řekla o mou pozornost a poprvé v životě mě byl ve filmu sympatický i Vince Vaughn, mluvím o dramatičtější roli, tam ta jeho poslední scéna, byla nenápadná, ale hodně dopsala postavu. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Kromě Wrestlera mi fakticky doteď nepřišel na mysl jediný film z tohoto prostředí. A Souboj s rodinou to až nyní porušil. Čekal jsem dost over-the-top podívanou, která si bude hrát na něco víc s různými přisprostlými vtipy. Ale místo toho jsem dostal slušné rodinné drama, kde žánr komedie tomuto filmu spíše zdatně sekunduje. Stephen Merchant mě překvapil, jak s citem dokáže servírovat dost emocionální chvíle, no a na druhé straně jak efektivně divákovi předhazuje tu zábavnou rovinu. Florence Pugh ztvárnila hlavní roli dost přesvědčivě, ve vedlejší roli mě nesmírně kladně překvapil trenér Vince Vaughn (proč tento nadaný herec nedostává větší porci rolí v nějakých vážnějších filmech ? Ten potenciál má vskutku obrovský). Dwayne Johnson na plátně pobyl pár minutek, i tak ale jeho ztvárnění sebe samého zvládl na jedničku (momenty s ním na obrazovce patří k tomu nejlepšímu). Pár vtipů se nepovedlo, ale suma sumárum většina zacílila přesně, takže za to taktéž palec nahoru. Rozhodně se to asi nezařadí mezi ty nejlepší snímky za minulý rok, ale bezpochyby uznávám, že čas Souboji s rodinou se vyplatilo věnovat, příjemná podívaná. Za mě 75 % ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Presne štyri roky a dva dni po svojom debute v hlavnom rosteri WWE oznámila 9. apríla 2018 Paige koniec aktívnej kariéry v ringu kvôli opakovanému zraneniu krku. (GTS_PUNK)
  • Ve skutečnosti Paige držela titul ještě před jejím debutem v show Raw jak tomu bylo ve filmu. Vyhrála totiž i NXT Women Title a stala se tím první ženskou šampionkou v NXT. (Polák)
  • V čase debutu Paige (Florence Pugh) v hlavnom rosteri používala WWE pre show Monday Night Raw iný titantron (vstupná stena s obrazovkou, cez ktorú wrestleri vstupujú do arény) a iný ring, než aké možno vidieť vo filme. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama