Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (246)

kajas 

všechny recenze uživatele

Úvodní půlhodinka byla fantastická. S Paiginou rodinkou bych příbuzná asi být nechtěla, ale jejich bezprostřednost a buranství mě okouzlila (a několikrát nahlas rozesmála) hlavně díky skvělým komediálním výkonům Leny a Nicka. Z čistokrevné komedie se ovšem vyklube regulérní sportovní drama, a i když víceméně tušíte, jak vše dopadne, držíte Paige v závěrečné bitce všechny palce a dojetím málem utřete slzu. P. S. O filmu jsem dopředu nevěděla vůbec nic, takže mě mile překvapilo, že se tvůrci inspirovali skutečným příběhem a že hlavní protagonisté se svým skutečným předobrazům velmi podobají. Sympatický bonus. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vlastně se jedná o další ze sportovních dramat, ve kterém se outsider dostane z bahna až na vrchol, přičemž si musí projít povinnou krizí, která ho nakonec posílí. Wrestling příliš nechápu, ale jeho spojení s anglickou holkou a její praštěnou rodinou z toho paradoxně udělalo víc, než kdyby se jednalo o některý z klasických sportů. Má to příběh s lidským rozměrem, chvilky, které dokážou dojmout i rozesmát a naprosto dokonalé herecké obsazení na čele s Florence Pugh, která po tomhle snad už konečně pořádně prorazí. Dostal jsem mnohem víc, než jsem čekal. 85% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Že ti pri tom netlieska milión ľudí ešte neznamená, že to nie je dôležité.“ Wow. Pecka. The Rock a Vince Vaughn tu majú niekoľko absolútne božích scén, ale sranda je, že to je len špička ľadovca. Tento film je zabývaný poltuctom postáv, ktoré sú skvelé a fantastické a to dokonca aj postavy, ktoré na to spočiatku nevyzerajú. Nič však nie je iba čierno-biele a skôr alebo neskôr si zamilujete každú z nich. Mne sa o tom vlastne ani nechce písať; toto je jeden z „tých“ filmov, ktoré sa objavia ako blesk z čistého neba a dostanú vás. Tomu, kto tomuto dá menej ako 5*, pošlem zmoknutého bernardína. „Proste si daj kapucňu, otoč sa a choď. Neobzeraj sa.“ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Z anglického lejna americkou šampionkou. Jako dobré, ale ačkoliv se pohybujeme ve (filmařsky) netradičním prostředí, stejně přelouskáváme všechna klišé a nameleme spoustu teplých řečí o rodinných hodnotách. To si zase přiznejme. Matka fetovala a neměla střechu nad hlavou, otec byl alkoholik odsouzený za násilné trestné činy, jeden bratr ve vězení, druhý s velkým snem. Ten má od svých třinácti let i sestřička Saray, hubatá dívka s ksichtem vybledlé rockerky. Tím je profesionální wrestling. Zdálo by se, ale rozhodně nejde o žádné drama. Místy vtipné, většinou svěží a velmi dobře zahrané. Určitě ale nepadáme na hubu, rozhodně nejdeme na dřeň. Prostě jen naše hrdinka nedává zvedání traktorové pneumatiky, přijímá tvrdé pravdy o své rodině a mezi barbínami a bývalými roztleskávačkami se cítí osamělá, její milovaný bráška se zase naopak vyrovnává s tím, že on se do organizace nedostal a jeho celoživotní sen dostává pořádný direkt. Sarkastický kouč Vince Vaughna slušný, štěky producenta Dwaynea Johnsona zrovna tak, Florence Pugh je pak příjemným překvapením. Řada hlášek solidních, zápal pro téma také, ale nakonec dám tři hvězdy – čtyři by byly docela dost dietní. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Bolo úplne logické, že sa popularitu wrestlingu bude snažiť dosiahnuť Dwayne Johnson, inak zvaný aj The Rock. V tomto príbehu podľa skutočnej udalosti hraje sám seba a má len zopár štekov, takže jeho fanúšikovia si neprídu na svoje. Film je to však veľmi príjemný, nehraje sa na nič výnimočné, má vtipné i vážne okamihy a pochopiteľne apeluje na všetky dobré športové vlastnosti. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • V marci 2017 unikli na internet nahé fotografie a sexuálne videá Paige, kvôli ktorým začala trpieť stresom spôsobenou anorexiou a depresiami, pričom dokonca uvažovala o samovražde. (GTS_PUNK)
  • Po víťazstve Divas titulu pri svojom debute sa Paige (Florence Pugh) v skutočnosti už znova neprihovárala divákom, ako to možno vidieť vo filme, ale iba odišla späť do zákulisia. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama