Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (245)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Lepší oddecháč na letošním febiu nenajdeš. Není to, ale vtip pro vtip, příběh umí krásně měnit nálady, byla chvíle kdy jsem měl chuť Paige obejmout, ale stejně jako ona jsem si v jedné scéně připadal jak pitomec, hodněkrát jsem se zasmál, a na konci jsem samozřejmě Paige fandil co to jen šlo, takže ten hlavní klenot, který mě film může dodat, emoce, tady zafungoval skvěle. Skvělý casting, Florence Pugh si řekla o mou pozornost a poprvé v životě mě byl ve filmu sympatický i Vince Vaughn, mluvím o dramatičtější roli, tam ta jeho poslední scéna, byla nenápadná, ale hodně dopsala postavu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $11miliónov║ Tržby USA $22,958,886 ║ Tržby Celosvetovo $40,811,919 ▐ Dal som to až na druhý krát. Prvých 20 minút mi prišlo skôr strašne otravných, než nejako prevratne pútavých. Do kelu koho by zaujímala nejaká anglická rodina praštených wrestlerov. Wrestling som maximálne sledoval ako desať ročný fagan. Vtedy ma to bavilo ako sa tamtý americký blbúni trieskali o zem... No stačilo sa preniesť cez ten taký skôr praštený úvod a postupne to začalo naberať na grádoch. Začalo to mať čo to do seba, dokonca aj nejaký ten príbeh sa vyformoval, ktorý postupne tlačil aj na emócie. /55%/ ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Upozornění na začátek, Dwayne Johnson hraj ve filmu celkem tak 10 minut. Nenápadný, ale zajímavý a v mnoha ohledech zábavný film na motivy skutečného příběhu mladičké wrestlerky, která vyrůstá v rodině fanatických wrestlerů, ačkoliv by si ona možná představovala jiný, trochu holčičí život. Herecky výborné, jen trochu jednotvárné. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pohodový film. Plný super postáv a pekne dávkovaných emócií. Síce tomu chýba silnejšie finále - u tých zápasníckých filmov to už vyžadujem, ale inak spokojnosť. Nepoznať v tom Merchanta - len v momentoch keď sa objaví na obraze. Ale ide si to svojou cestou. Florence je super a rovnako aj Vince. Dokonca aj The Rock, ktorý je už akýmsi znakom prehrávania si tu strihol príjemnú roličku, hoci hral len samého seba. Je to film, ktorý príjemne poteší aj rozosmeje. Také mám rád. A málokto ich vie spraviť dobre. ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Nenechte se odradit nic moc plakátem, nepodmanivým námětem a Králem Škorpionem (The Rock), Fighting with My Family je ve skutečnosti vcelku pěkné a milé komediální drama, pocházející od jednoho z tvůrců sympatického snímku Cemetery Junction, tudíž jistota kvalitního scénáře, který bude osolený pravou britskou atmosférou, je téměř zaručená. Člověk by si řekl, že když někdo točí komedii o rodince horlivých wrestlerů, bude to jedna velká ulítlá bžunda, ale žádný takový. Snímek je to skromný, netlačí na pilu, plus se svými postavami pracuje dobře. Obzvlášť pak s hlavní hrdinkou (jejíž mámu hraje Cersei Lannister), kterou se asi film tak nějak pokusil prezentovat jako neatraktivní, což se mu moc nepovedlo, obzvlášť v porovnání s jejími wretlerovými soupeřkami, které se dají popsat pouze slovem "butterface" (neznalí nechť si vygooglují). Nutno ovšem dodat, že snímek se v určitých bodech až moc táhne, plus jednu dobu stojí příliš dlouho na mrtvém bodě, kdy se děj téměř vůbec nehne. Jinak ale milý překvapení, byl jsem totiž připravený spíše na hovadinu. Slabší 4* ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Film je založen na příběhu hvězdy wrestlerské WWE Paige a její rodiny. (BMW12)
  • V čase debutu Paige (Florence Pugh) v hlavnom rosteri používala WWE pre show Monday Night Raw iný titantron (vstupná stena s obrazovkou, cez ktorú wrestleri vstupujú do arény) a iný ring, než aké možno vidieť vo filme. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama