Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (245)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Jenom velice, velice málo chybělo k tomu, abych film ohodnotil plnou palbou. Vadilo mi občasné přehnané moralizování a hra na city, ale to bylo asi tak všechno. Nick Frost byl dokonalý, tahle role se fakt hodně lišila od jeho obvyklých "oblekových" postav, a vlastně celá rodina Knightových mě hodně bavila. Taky si myslím, že se tady wrestling ukázal trochu v jiném světle (jistě, je to domluvené, ale je to doopravdy) a s množstvím vtipných hlášek jsem byl více než spokojený. // "Jseš puberťák, a k tomu slepej. Co jinýho máš dneska v plánu? Poslouchat porno?" 4*+ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Blood, sweat and respect. The first two you give. The last you earn. Give it. Earn it.“ (The Rock). Není to samozřejmě dokonalé. Občas hapruje timing vtipu a jsou tam otřepaná klišé sportovních dramat (byť je často píše sám život), ale to propojení světů „Freak from Norwich“ a pozlátka americké továrny na sny funguje skvěle. Možná proto, že Merchantův film má srdce na pravém místě a ač je paradoxně jen iluzí o jednom velkém „sportovním“ divadle, boduje svou upřímností. Nutno dodat, že ty dva světy báječně propojil chrlič sarkasmů Big Vince Vaughn. Ten pán je po dvou Zahlerech a sérii True Detective stále zajímavější.. ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Její táta je abstinent.“ - „Stejně jako já.“ - „Jo, ale on dobrovolně, tati. Ne kvůli tomu, že je alkoholik.“ Obvykle se podobným filmům spíš vyhýbám, ale Stephan Merchant na pozici režiséra a scenáristy mě přece jen zlákal. A nutno uznat, že sám (bez parťáka Rickyho) to utáhnul. Začátek mě přímo nadchl. Spousta humoru, moc pohodová atmosféra, ze snímku sálalo nadšení pro věc. Postupně začalo humoru ubývat, vážnějších (a bohužel i dojemných) momentů přibývat, naštěstí jsem na to připravil (což ovšem neznamená, že to nezamrzelo). Ale bavil jsem se až do (očekávaného) konce. I díky výborným hercům (nejen v hlavních rolích) a vyřazovacímu „sítu“. Takže pokud dokážete rozdýchat šablonu s důrazem na rodinu (těch klišé je víc), která se „překvapivě“ shoduje s reálným příběhem, můžu celkem v klidu doporučit. Hodnotím slušnými 4*, příjemná podívaná. „Nechci bejt zápasník.“ - „Tu atmosféru si zamiluješ, drahoušku. Je to jako koks, crack a heroin dohromady.“ - „Ty jsi brala koks, crack a heroin?!“ - „Dohromady nikdy ne.“ ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Hodně lidí tento film uvádí jako příjemnou pohodovku u které se zasměje. Určitě s tímhle tvrzením souhlasím, ale jedním dechem dodávám, že na mě daleko lépe působily vážnější chvíle. Snad až na jednu výjimku totiž působí nenuceně a díky tomu nenastala situace, kdy bych dával oči v sloup a přál asi by už scéna skončila. Film je točený podle dokumentu a dokument se prý drží reálných událostí, což je fajn. Hlavní hrdinka spadá do kategorie, kdy si vás postupně získá a ve finále ji nejde nefandit. Postavy okolo jsou i díky obsazení dobré a třeba linka s holkama příjemně překvapila. Co musím vypíchnout nejvíc je obsazení rodičů. Lena Headey v roli sympatické maminy je parádní a v kontrastu s GoT to působí skvěle. Stejně tak je super Nick Bajie Frost. Finálový zápas jsem si po té pustil na youtube a musím říct, že ve filmu ty souboje vypadají snad ještě lépe než ve skutečných zápasech. 72 procent. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Nie som úplne spokojný. Dám tam 4, lebo je to pekný film a chcem byť objektívny. A nevadí mi, že sa tam nezápasí. Všetko je to pekne citlivo napísané, vtipné, dojemné a dobre zahrané. Ale prečo vybrali Paige? Za celý film nepredviedla nič, nevyhrala žiadny zápas, nebola sexi, ani tréning väčšinu času nezvládala. A najprv ju poslali tam, potom tam (nechcem spoilerovať) a ja neviem prečo. Asi mala teda TO a Vince Vaughn to videl. Mohli to ukázať aj divákovi. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Paige debutovala v hlavnom rosteri WWE a vyhrala Divas titul 7. apríla 2014. (GTS_PUNK)
  • Natáčení probíhalo v Paigeině rodném měste Norwichi a v nedalekém pobřežním městě Great Yarmouth. Natáčelo se také v britském městě Bracknell a v Santa Claritě v Kalifornii. (BMW12)

Reklama

Reklama