Reklama

Reklama

Všechno nejhorší

  • USA Happy Death Day (více)
Trailer 3

Jak by se vám líbilo uvíznout v časové smyčce, kdy byste dokolečka prožívali ten samý den? A zrovna své narozeniny? A jak by se vám líbilo, kdyby vás na jeho konci pokaždé někdo zabil? Přitom, když se vysokoškolačka Tree probudila, bylo všechno normální. Ačkoliv, otevřít oči v posteli cizího kluka, který na vás vyděšeně zírá, a vůbec nic si nepamatovat, to úplně běžné není. Jenže Tree je tak trochu zlobivá holka, která se s ničím a nikým nepáře, a podobné věci se jí stávají celkem běžně. A zítra to bude asi podobné, protože Tree má dnes narozeniny a večer se chystá trochu kalit. Plány a krční tepnu jí však přetne podivné individuum s maskou. Když se Tree probudí, není ani v nemocnici, ani na onom světě, ale ve stejné cizí posteli stejného cizího kluka. Že by to byl jen špatný sen? To sotva, zvlášť když se to, co se v něm odehrálo, až příliš podobá prožívané realitě, včetně ukázkově morbidní tečky. S dalším probuzením už Tree začíná být jasné, že se ocitla v noční můře, která neskončí, dokud neodhalí identitu vraha s maskou. A tak se stává vyšetřovatelkou vlastní vraždy, která má oproti vrahovi jednu velkou výhodu – ví, co se stane v každé další minutě, a může se na to připravit. Ke své smůle si však svým dosavadním chováním zadělala na pěknou řádku nepřátel a pod maskou zabijáka se může skrývat kterýkoliv z nich. Tree si navíc nikdy nemůže být jistá tím, že i tu příští smrt dokáže přežít. (Cinemart)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (458)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na konci roku se rozhodně bude mluvit o tom, jak jsou letos horory úspěšné ( Většina z nich utržila první místo v Box Officu, nejvíce Kingových Adaptací za jeden rok a také letošní rok patří Teen Hororům, což se zdá být velmi moderní a zatím se mi všechny líbily). Ať už šlo o Inteligentní Better Watch Out, zábavnou Babysitter, děsivé IT, nadcházející chválené Tragedy Girls a nyní skupinu rozšiřuje Happy Death Day. Happy Death Day meets Edge of Tomorrow a Scream a je to především skvělá zábava. Svůdná kočka Jessica Rothe a zároveň pěkná mrcha prožívá největší noční můru ve svém životě. Nahání ji vrah s velmi znepokojivou maskou a břitvou, který ji neustále zabíjí,jelikož se ocitla v časové smyčce, ze které se dá utéct jen pokud uhádne Identitu vraha. Ze začátku zmíním, že největším záporem je absence gore,což při takhle lákavém námětu zamrzí a spousta fanoušků Gore i odradí, ale pokud se přes to přenesete, čeká Vás slušná zábava. Je to moc hezky natočené,slušně napínavé, hrají zde skvělé soundtracky, vraždy byť bez krve jsou docela nápadité( Scéna s policistou patří k tomu nejlepšímu), je zde prostor i pro humor a největším lákadlem je především divákova hra na detektiva uhádnout vraha dříve než hlavní hrdinka, což vyžaduje pozornost na 120%, protože závěrečný Twist a odhalení bylo pro mne velmi překvapivé. Režisér s divákem vyjebe o 360° a dává najevo, že za filmem vskutku stojí inteligentní tvůrci, kteří si úspěch rozhodně zaslouží. Scéna, kdy hlavní hrdinka výjde na dvůr nahá a začne si to neskutečně užívat, jsem čuměl s otevřenou držkou jako všichni herci ve filmu. Nesedne to každému,ale kdo rád hrátky s žánrem a má v oblibě Vřískot měl by být spokojen. 80% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Musím hned na začátek říct, že jsem vůbec nic nečekal a o to víc mě ten film dostal. Samozřejmě má jako správný slasher potřebné propriety počínaje sličnou blondýnou s překvapivě sexy hlasem a konče jedním nezastavitelným zabijákem. Jo takovýhle hororů je nespočet a troufám si tvrdit, že je víceméně náhoda, že mě bavilo zrovna Všechno nejhorší, ale na film nedám zkrátka dopustit. PS : závěrečná reference na Billa Murrayho pobavila, hned jsem měl chuť si znovu pustit Groundhog day. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DNES JE PRVNÍ DEN ZBYTKU TVÉHO ŽIVOTA...“… /// Tak jo. Končit každej svůj den vraždou (jakože umřít) je vyzkoušenej fajnovej nápad. Nejdřív jsem měl strach, aby to nebyla nuda, ale naštěstí si to Tree začala užívat – a navíc je to taková blondýna… Hororová kopie (skoro vole…) těch dvou filmů, je nakonec víc romantičtější než strašidelnější a možná i proto jsem se celkem fajn bavil. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ke štěstí mi stačí zítřek. 2.) Jsem hrozná kráva. 3.) Thx za titule „Sarinka.luc“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ * ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Iritujúca kravina s dávno prevareným konceptom, pri ktorej pozeraní mi bolo asi tak trápne ako pri čítaní komentáru ZlobivéhoFénixe o tom, jak jsou horory letos úspěšné... No ohromně, až ma z toho asi odjebe! Ale možno som už na toto všetko mentálne starý a neochotný privierať oči nad zomierajúcim žánrom a novorodeneckými komentármi. Ledva za dva. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Byla jednou jedna kráva a ta nám každé ráno vstává do svýho posledního dne, aby byla znova a znova a zas zabita maskovaným killerem. S počtem sejmutí se z nesympatický píči stává sympatická píča který dochází jak je nemožná, takže jsem jí pak trochu i fandila. Každopádně kdo vraždí jsem, Buddho div se, opět uhodla a rovnou přiznávám, že jsem hlavní pipině fakt záviděla. Moci prožívat jeden a ten samej den pořád dokola by pro mě byla dokonalá zábava. Mohla bych s klidným svědomím sejmout každýho kdo mě sere a to s pocitem, že den na to po mně nikdo nepůjde. Takhle musím pořád zametat stopy a vysvětlovat kam mi mizej sousedi...no hodně věcí by mi to ulehčilo. Pipině ale ne, sic může prdět na rande a hrát si na věštkyni ale beztak jí to začne srát a tak se snaží dostat killera dřív, než on dostane jí. A to je jak se zdá nad její síly jelikož killer povede asi 20-0. Koho zajímá, jestli bloncka získá alespoň jeden bod, ten ať mrkne na tuhle celkem vtipnou hororovou ptákovinu ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Když je Tree (Jessica Rothe) na párty nahoře v pokoji, zazní skladba od DVBBS & Joey Dale - „Deja Vu“. Její název odkazuje na pocity, které má především tento druhý den a sama výraz „Deja Vu“ použije v dialogu. (maestroHynek)
  • Pôvodný scenár obsahoval materiál s ratingom R, čiže mládeži neprístupný, no neskôr sa film stal iba tretím slasherom, ktorý vstúpil do amerických kín s rodinným hodnotením PG-13. Predchádzajú mu snímky The Final Girls (2015) a Prom Night (2008). (WalterIK7)
  • V prvej scéne je na nočnom stolíku mobil otočený displejom hore. V ďalších scénach je už položený opačne bez toho, aby sa ho niekto dotkol. (Astonko)

Související novinky

Vince Vaughn v těle mladé dívky

Vince Vaughn v těle mladé dívky

31.08.2019

Čas od času se začne chystat film, který má tak bizarní námět, že jej zkrátka nelze ignorovat. Zatím nepojmenovaný snímek od studia Blumhouse je přesně tím případem. Film bude vyprávět příběh… (více)

Reklama

Reklama