Reklama

Reklama

Všechno nejhorší

  • USA Happy Death Day (více)
Trailer 1

Jak by se vám líbilo uvíznout v časové smyčce, kdy byste dokolečka prožívali ten samý den? A zrovna své narozeniny? A jak by se vám líbilo, kdyby vás na jeho konci pokaždé někdo zabil? Přitom, když se vysokoškolačka Tree probudila, bylo všechno normální. Ačkoliv, otevřít oči v posteli cizího kluka, který na vás vyděšeně zírá, a vůbec nic si nepamatovat, to úplně běžné není. Jenže Tree je tak trochu zlobivá holka, která se s ničím a nikým nepáře, a podobné věci se jí stávají celkem běžně. A zítra to bude asi podobné, protože Tree má dnes narozeniny a večer se chystá trochu kalit. Plány a krční tepnu jí však přetne podivné individuum s maskou. Když se Tree probudí, není ani v nemocnici, ani na onom světě, ale ve stejné cizí posteli stejného cizího kluka. Že by to byl jen špatný sen? To sotva, zvlášť když se to, co se v něm odehrálo, až příliš podobá prožívané realitě, včetně ukázkově morbidní tečky. S dalším probuzením už Tree začíná být jasné, že se ocitla v noční můře, která neskončí, dokud neodhalí identitu vraha s maskou. A tak se stává vyšetřovatelkou vlastní vraždy, která má oproti vrahovi jednu velkou výhodu – ví, co se stane v každé další minutě, a může se na to připravit. Ke své smůle si však svým dosavadním chováním zadělala na pěknou řádku nepřátel a pod maskou zabijáka se může skrývat kterýkoliv z nich. Tree si navíc nikdy nemůže být jistá tím, že i tu příští smrt dokáže přežít. (Cinemart)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (458)

verbal 

všechny recenze uživatele

To se takhle kravka jednou na Hromnice ráno probudila, Opařila čajem a zjistila, že je povahově Na hraně těžce iritující piče. Ale nevadí. I z provařeného konceptu se evidentně ještě dá vyluhovat jednoduchá, vcelku svižná, zábavná a pointově přeqapivě zvládnutá bárbinkovská vybíjená, po níž si jedna skupinka nevkusných hloupých dětí s gustem začtyřkuje a zapětkuje, protože „to mnělo super hlaški, ftipi i bubáki a u té blondíny sem si pjekně potřel genytályje“, no a druhá skupina nevkusných hloupých dětí zadští pižmo doprovázené odpadem až dvěma, protože „sem si syce u té blondíny pjekně potřel genytályje, ale jinak to bila úpa blbá kopýrka Hromňyc, vůbec tam nebili horori ani masakri a nemnělo to hloupku“. Jo, blondýna byla hnusná a je to přesně na tři. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Na Hromnice bobra více! Bobr ale nevykoukne, jen s déjà vu se to sfoukne." Ach jo. Zatímco psavý a hravý Gilmour93 si užíval se svištěm Billa Murrayho dosytosti, já jsem na kolejích čekal na bobra marně. Dtto na nějaká ta college kůzlata. Takže sorry, nikoli čtyři vraždy (zde konkrétně šestnáct), ale Tři hvězdy stačí, drahoušku! Ačkoli, nebýt náčelník takový ptakopysk, mohl bych udělit sedm hvězd z deseti možných, čili poctivých 70%. Zaslouženě, za pár romantických vychytávek (např. ve zvonici s oprátkou na krku), za vtipné hlášky, napětí, za prima lekačky, za prdící holku a vůbec za celou tu infantilní teen zábavu s nadhledem, u které jsem se spokojeně tlemil, jak nějaký opupínkovaný puboš. No a kdyby mě přizvali k psaní scénáře, mohlo v tom být ještě o pár gagů víc a dal bych tomu i 4 hvězdy :-)). ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Teen Horor. Vraždy obyčejné, většinou ani nejsou vidět, musel jsem se smát nad debilitou vraha/vražedkyně ? pokaždé minul/a nožem, POKAŽDÉ. Škoda, kdyby ta každá vražda byla pořádná Gore pecka, takhle to je jen další rádoby Horor, přípustný i dětem od 13 let. Vyzdvihnu pouze krásnou Jessicu Rothe, scénu, kdy jí zastaví policajt a pár vtípků. (EDIT 29.4. 2019 - druhý díl o dost lepší) ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Filmy o uvíznutí v časové smyčce bývají zpravidla zajímavé, chytlavé a poutavé, což se potvrzuje i v tomto případě. Když pominu nesympatické herce v hlavních rolích, tak mi zůstane příběh, jenž určitě stojí za diváckou pozornost. Zpracování snímku potěší, neboť decentní hororové prvky napnou a potěší, podobně jako mysteriózní nádech. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Iritujúca kravina s dávno prevareným konceptom, pri ktorej pozeraní mi bolo asi tak trápne ako pri čítaní komentáru ZlobivéhoFénixe o tom, jak jsou horory letos úspěšné... No ohromně, až ma z toho asi odjebe! Ale možno som už na toto všetko mentálne starý a neochotný privierať oči nad zomierajúcim žánrom a novorodeneckými komentármi. Ledva za dva. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (21)

  • Keď Tree (Jessica Rothe) uteká pred vrahom v nemocnici, akonáhle prerazí dvere s reťazou, ozve sa istý zvukový motív. Ten je odkazom na film Halloween (1978). (giaruj)
  • Tree (Jessica Rothe) má narodeniny 18. septembra. Dátum je možné vidieť na budíku. (beso74)
  • Bohužel se zdejší časová smyčka neobešla bez typických chronologických neduhů, jako když hlavní hrdinka vyrazí ráno z pokoje dříve a stejně se situace dějí ve stejný okamžik, jako kdyby se o chvíli zdržela. Během dalších opakování dne se naopak začíná brát na tento fakt větší zřetel. (Ryuuhei)

Související novinky

Vince Vaughn v těle mladé dívky

Vince Vaughn v těle mladé dívky

31.08.2019

Čas od času se začne chystat film, který má tak bizarní námět, že jej zkrátka nelze ignorovat. Zatím nepojmenovaný snímek od studia Blumhouse je přesně tím případem. Film bude vyprávět příběh… (více)

Reklama

Reklama