Reklama

Reklama

Alici je čtyřicet, má dvě děti, rozešla se s manželem a vrací se zpátky do města, kde se narodila a vyrostla. Zpátky ke kořenům! Doma si chce utřídit myšlenky a začít znovu od začátku. Vždyť život začíná až po čtyřicítce, říká se. Nemůže existovat lepší start než narozeninová party s kamarádkama! „Na svoje narozeniny to vždycky přeženu, utrhnu se ze řetězu..  a pak zpátky do normálu." těší se Alice. S návratem do normálu to ale nebude vůbec žhavé a její život nabere zcela nečekaný směr. Na oslavě potkává tři mladíky, s jedním z nich stráví noc a všem pak nabídne, že u ní mohou chvíli bydlet. Najednou má v domě o dost větší rodinu a také nebezpečně se rozvíjející romantický vztah, snad dokonce lásku. A pak se ve dveřích objeví bývalý manžel s kufrem v ruce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (161)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Reese 18 let po VNZ (Cruel Intentions) překvapivě pěkná. Když scénáři odpustíte to násilné nalámání příběhu "tak aby to pak dávalo smysl", totiž že párty dopadne že benefits berou všichni, dá se na to koukat. Michael Sheen je spíš jouda a u mě ho zachránilo, že trochu vypadá jak Lexa Pyško, z trojice co ještě ukazuje občanku je nejsympatičtější Jon Rudnitsky (postava George), slizounem pak Pico Alexander. Lola Flanery je velkým příslibem pro budoucnost, tahle holčička bude jednou hodně dobrá herečka. Mít takovej bejvák, tak just dělám airbnb ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Když byla Reese Witherspoon mladší, filmům s ní jsem se vyhýbal, protože mi z nějakého důvodu lezla na nervy, ale v poslední době mě baví prakticky ve všem, kde hraje (podobně to mám i s Jennifer Anistone). Snímek samotný mě bavil hlavně v první půli, později humor vzdal souboj s romantikou a závěr na mě působil přímo naivně. Film mě sice nenaplnil nadšením, ale na druhou stranu to nebyla ani žádná katastrofa. ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Trojka jako lék na rozchod? Ále, přece nebudeme takoví troškaři. Reese se jednoho čerstvě zbavila a než se nadála, měla další tři chlapy v chalupě. Tedy spíš zajíčky, nadějné to začínající umělce. Časem se objeví i opelichaný budoucí exmanžel, kterému se zastesklo po rodinném krbu a full servisu. Jak tohle skončí – kupodivu docela rozumně, což se rozhodně nedalo čekat. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Je to možná k podnět k posezení u psychologa, ale mé pubertální já značně ovlivňovaly filmy Reese Witherspoon a dodnes se rád na nějaký její film kouknu. Naštěstí vedle Home Again točí i kvalitnější kousky typu Big Little Lies, za které se nemusím stydět, že na ně koukám. Nicméně tedy abych nějak zakryl své zženštilé já, tak vám tento film, pokud nejste žena a nejlépe vyzrálá, nedoporučuji. Je to taková přiblblá komedie, která z většiny lidí vyvane ihned po výlezu z kina, ovšem já se prostě bavil nad tím, jaký absurdní námět se vlastně podařilo vytvořit. Reese je tady v podstatě dcerou zesnulého George Lucase (ať mi nikdo netvrdí, že tahle alegorie není úplně očividná) a postupně se na ní nabalí tři sympatičtí týpci, kteří buď chtějí spát přímo s ní nebo s odkazem jejího otce pod polštářem. No a je to prostě prča na uvolnění, která ve svém subžánru nenechází moc kvalitní obdoby. Minimálně poslední dobou. PS : Jon Rudnitsky nechť je mým BFF. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

HBO HD - Někdy i takovýto film, kde se vlastně nic neděje a jenom plyne, potěší. Na Reese se pěkně kouká, příběh je celkem fajn a pokud zvolíte dabing, máte o práci se čtením titulků méně. Takže pokud nejste zrovna naladěni na převratný biják, postačí vám normální film ze života, který se navíc odehrává v krásném domě a oželíte charismatického bombarďáka v hlavní mužské roli, jděte do toho. 60% (with J.) ()

Galerie (65)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu, rovnako ako aj jeho dej prebiehalo v meste Los Angeles. Dom, v ktorom sa odohráva väčšia časť príbehu patrí modelke Cindy Crawford. Tento dom predtým vlastnil aj producent Stephen J. Friedman. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama