Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok se pět velmi soupeřivých přátel zostra pustí do měsíc trvající hry na babu, kterou hrají již od první třídy; ve hře, ve které neplatí žádná omezení, riskují krk, práci i jejich vzájemný vztah, jen aby jeden druhého srazil k zemi s vítězným pokřikem: „Máš ji!“ Letos se hra koná ve stejném termínu, jako svatba jediného dosud neporaženého hráče, což by z něj konečně mělo udělat snadný terč. Ale on dobře ví, že se blíží… a je připraven. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (406)

Othello 

všechny recenze uživatele

Dynamická frat-pack legrace, která chápe, že největší chybu by udělala, kdyby se zpomalila. Vzhledem k příslušnosti k maloměšťácké komedii se sice celou dobu ocitáme v jasných kulisách (svatba, kancly, předměstský domky, nemocnice či golfový hřiště), ale přiznává se alespoň, že postavy jsou v nich ne úplně šťastné, protože se neustále stahují ke svým nezávazným středoškolským letům, ať již nepřerušovanou hrou na babu či slintáním po školních láskách. Nejhřejivějším momentem filmu byla tak jednoznačně plácaná na pohřbu svýho fotra. Jinak v bodech 1) Kdyby to natočil Edgar Wright, byl by to film roku a ploty by padaly jedna radost; 2) Nesnesitelnému frajírkovi Rennerovi bych rád předal babu kapotou auta; 3) Věkový gap mezi ženskými a mužskými herci byl minimalizovanej, ale děvčata na to rozhodně nevypadaj, takže to musí být pro divačky čtyřicátnice snad ještě bolestivější podívaná. 4) Obecně se zde ženské postavy používaj fakt prapodivně, ale to je asi postavený na tom, že v reálném předobrazu žádná kdovíjakou roli neměla. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Blbosť pri ktorej vypnete mozog a sledujete snaženie známych ksichtov dať si babu. Nápad zaujímavý, ale samozrejme super komédiu to samo o sebe neurobí. Akcia je v štýle Max Payna. Scény mimo akciu sú v podstate klasické nevážne návraty po rokoch na rodnú hrudu. Komédia, ktorá si splní svoj účel, rýchlo sviští, zadrháva sa až vážne hodenou notou na záver. Nenáročná blbárna, ktorej dojem povyšuje účasť známych hercov. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla typická pohodovka na nedělní odpoledne. Mohl jsem se hodit do klidu, nemusel jsem přetěžovat mozek nadměrným přemýšlením a velmi dobře jsem se bavil. Kromě kvalitní mužské herecké sestavy obsadili tvůrci i Islu Fisher a Annabelle Wallis, čímž mě nemálo potěšili, protože mě má orientace vylučuje z pochodů pod duhovou vlajkou. Postava extrémně soutěživé Anny Malloy patřila k největším kladům filmu, ve kterém naštěstí chyběl odporný patos i pokrytecké moralizování. Potěšilo. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Cheryl Deakinsová.“ - „Chilli Cilliano.“ - „Jak jsi mě poznala?“ - „To ta kombinace konopí a Old Spice.“ Podobnému typu amerických komedií se obvykle spíš vyhýbám, ale u téhle mě zaujalo téma, tak proč neudělat pro jednou výjimku. A originální (jakkoliv jednoduchá) zápletka dělá svoje, docela by mě zajímalo, kam až opravdu zacházeli skuteční „hráči“, jimiž se film inspiroval. Tag je docela střelený, mnohdy nápaditý, sem tam nabídne i nějakou tu povedenou hlášku. Škoda jen, že krom těch opravdu vydařených zde nechybí i ty méně vtipné. Humor tu je holt krapet jednodušší (no, místy vlastně hodně), ale měl jsem štěstí, že se mi na něj podařilo docela vhodně naladit. Asi i díky příjemným hercům, Johnson hraje sympatického magora jako obvykle (což kvituju), zbytek pánského osazenstva mi byl víceméně neznámý, vyřádili se tu ovšem všichni, včetně Rennera, který na mě v humorné roli působil nejdřív trošku nepatřičně, avšak své silné scény rozhodně měl. A konec byl též vlastně docela fajn. Hodnotím slabšími, ale přece jen ještě 4*. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Trochu paradox, ten záverečný twist, keď je zároveň hlavným dôkazom výbornej funkčnosti vzťahov medzi postavami, a zároveň ničí komediálnu stránku veci. Úplne pochopím, ak koniec kopu popcornového publika vyslovene naštve, nakoľko nakoniec je to niečo iné, ako začo sme zaplatili. Z mojho pohľadu to bol príjemný pocit. Päť hviezdičiek nedám, nato je to viac crazy komédia, ako normálny film; každopádne popri vzťahoch fungujú výborne jak gagy, tak akčná stránka veci; všetky postavy majú snáď matematicky rovnako priestoru (a všetky sú rovnako sympatické) a celkovo ide o jednu z naj komédií, za posledných niekoľko rokov. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (12)

  • Máš ji! je inspirován skutečným příběhem party kamarádů, kteří od dětství po dobu skoro 30 let hráli na babu. A zatímco ve filmu jich hraje 5 a hrají ji v květnu, ve skutečnosti babu hrálo 10 kamarádů v únoru. (CrypzzXD)
  • V čase 53:23, kdy vybíhá v lese Chilli (Jake Johnson) za Jerrym (Jeremy Renner), nemá Chilli v puse žádný joint, avšak v čase 53:39, kdy přebíhá bažinu, již jointa v puse má. (Agressor69)

Související novinky

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

02.01.2023

Na Oscara dvakrát nominovaný herec Jeremy Renner (Smrt čeká všude, Město) se podle posledních informací nachází v kritickém, přesto stabilním stavu v nemocnici poté, co prodělal vážnou nehodu při… (více)

Reklama

Reklama