Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 6

Recenze (107)

papadoce 

všechny recenze uživatele

Rozhodne napravená chuť po priemernej jednotke. Rozpačitý začiatok, ale potom to už šľapalo. Nešlo iba o to, že čas od času padol plk. Jednalo sa skôr o sériu situácií nadväzujúcich na seba, ktoré roztriasli bránicu kdekomu, či malému, či veľkému. Za všetky vyhráva akcia v umelom orlovi, ktorá trvala dlho a kŕmila smiechom na niekoľko krát a zakaždým výdatne. Jeden z mála prípadov kedy dvojka preskočí jednotku o triedu. I keď preskakovala iba priemer, no aj tak. A bavil ma aj vedľajší príbeh mláďat. Síce miestami predvídateľný, no miestami prekvapujúci a skoro vždy podarený a vtipný. O čo vlastne tej riaditeľke na Smetanovej šlo ? Netuším. ()

DeJiF 

všechny recenze uživatele

No to je ale ranec mexický a to jsem na to chtěl jít do kina. Čekal jsem od toho  tolik, začátek skvělý a bavil mě až do scény s Hugem na záchodě, ale pak to přešlo do extrémně klišózní, feministický, cringe a úchylný pohádky pro děti, která totálně zničila i tu hru... Prostě, tohle už není Angry birds, tohle je nepovedená parodie na Mission Impossible s cringe dialogy... Zlatá jednička, ta se aspoň držela principu hry a to ptáci vs prasata, obávám se, že tímhle je celé Angry birds zazděno... Málem jsem při tom konci umřel jak to bylo cringe. Bych blil. ()

Reklama

Blackhand47 odpad!

všechny recenze uživatele

Druhý díl Nasraných ptáků patří k těm špatným filmům, k nimž nelze cítit negativní emoce. Celou dobu se totiž jen mlátíte do čela, jak je to blbé a nakonec vás film překvapí ještě větší blbostí. Dílo budu tentokrát hodnotit velmi zvláštním způsobem a jednotlivé minusové body tak krásně osvětlím. Každé zvíře, které není pták nebo prase jsou body dolů, tedy -25, čímž se snažím zachovat ducha herní předlohy. Nadměrné užívání slavných písníček bez většího smyslu -5, hipster prase a další nové a zbytečné postavy -40 a extrémně stupidní zápletka s trapným koncem pak vezme dalších 20. Tím se dostáváme na krásné číslo jako je počet prstů na rukách normálního lidského jedince a já jen doufám, že podobně blbých animáků bude brzy konec a studia si uvědomí, že děcka nejsou jenom vypatlaní dementi. 10% ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Oáza metahumoru, nezadržitelná smršť popkulturních narážek, maniakálně šílená pecka a nehorázně nekorektní animák pro otrlé. Tam kde jednička excelovala tak tam dvojka vyniká neméně zdařile, fakt smekám. V mnoha ohledech to totiž sklouzává k sebeparodii a právě v těchto momentech Angry Birds 2 naprosto překonávají všechny myslitelné mantinely animovaného filmu.... ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Už jednotka prišla s krížkom po funuse, no zázračne nejaké doláre zarobila a tak tu teraz máme dvojku - v čase keď po Angry Birds už neštekne ani pes. Všetko je ale horšie ako minule, podarené gagy sa zredukovali v podstate len na infitráciu labáku v prevleku za degenerovaného orla. Zvyšok je síce stále kriklavo farebný a naspeedovaný, ale kričanie po sebe zábavu nerobí. 5/10 ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • V scéne, kde Striebrenka hovori Rudohnevovi, keď sa pokúšajú dostať do superzbrane, že lano je moc krátke, tak to nie je pravda. V nasledujúcej scénke sa spustí na lane až dole a ešte vydá dĺžka lana aj pre Rudohneva. (Budisovie)
  • Když ptáci vstupují do laboratoře, kde vepři testují své vynálezy, hraje velmi podobný soundtrack jako ve filmu Já, padouch (2010). Na obouch soundtracích spolupracoval Heitor Pereira, proto je zde jistá podobnost. (PAULOO)
  • Ve scéně, kdy Stříbrnka vysvětluje svojí „super šňůru“, je v pozadí vidět periodická soustava prvků, avšak na této soustavě jsou radioaktivní prvky a kovy jinak odlišně sestavené, než  ve skutečnosti. (PAULOO)

Související novinky

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Reklama

Reklama