Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film podle životního příběhu Jana Banaśe vypráví o slavném fotbalistovi a jeho neuvěřitelném úspěchu, který vyvolal velkou rivalitu, prudké vášně i hluboké city. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Opět skvělý Mateusz Kościukiewicz a nejen konec filmu, ale i závěrečný song mě chytnul za srdce. Kdyby tak všichni lidé, mohli prožít jeden den, kdy svoboda všechny vzbudí slovy: "Tancujte, tohle není sen." ♪ ♫ ♪ Ryszard Rynkowski - Sen o Viktorii ♪ ♫ ♪ ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Příběh mi přišel poměrně silnej- souboj o holku bez rukavic, ale bohužel špatně odvyprávěnej. Oč víc to bylo lacině podbízivý, o to méně to bylo účinný. Po celou dobu mě to nechávalo ledově chladným. P.S.: Poláci se netají svou slabostí pro Čechy a prokázali to i tentokrát. Maďarský trenér si ve filmu zazpívá moravskou písničku a čestina ve filmu zazní také při pasové kontrole. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Nie som veľký fanúšik životopisných filmov, som veľký fanúšik poľských. Nevšimol som si, že ťahám životopisný film a ani kto všetko v ňom hrá. A kedže som nemal šajnu, do čoho som sa to dnes pustil, čumel som s otvorenou hubou. Výborne nakrútená dráma inšpirovaná životom skutočného chlapíka, ktorý hral futbal a ked som ho videl nakoniec ozajstného v závere filmu, vôbec by som do neho nepovedal, že kiedis byl takym kozakem naprawde ! Film o fotbalovej kariére, láske, sklamaní, odpustení, ale hlavne o sile priateľstva. 85% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Fotbal, Femme Fatale, komunismus, láska, kamarádství a já si vybral na Netflixu jeden z nejlepších filmů od té doby co si ho předplácím. Celou dobu to bylo "jen" silné a poutavě vyprávěný film, ale na konci mě to zasáhlo do srdce. Takže nevahám s hodnocením nejvyšším a to už vůbec nepočítám výborný civilní projev Mateusz Kosciukiewicze a překrásnou Karolinu Szymczak. Vlastně ten film si už svým názvem říká o mé nejvyšší hodnocení a má ho po právu i mít. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama