Reklama

Reklama

Resident Evil: Raccoon City

  • Portugalsko Resident Evil: Raccoon City (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

V dříve prosperujícím sídle farmaceutického gigantu Umbrella Corporation je nyní Raccoon City vymírajícím městem na středozápadě. Exodus společnosti udělal z města pustinu... s velkým zlem pod povrchem. Když se toto zlo rozpoutá, skupina přeživších musí spolupracovat, aby odhalila pravdu a přežila noc. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 6

Recenze (317)

oLí 

všechny recenze uživatele

Po wtf traileru jsem se snažil jít snímku naproti tím, že jsem se pokusil vrátit o dvacet-dva let zpátky do dob, kdy pojem Resident Evil vzbuzoval mezi tehdejší herní komunitou velký respekt, což jsem chápal jako malý zmrd i tehdy na konci tisíciletí, kdy pomalu vycházel a na PlayStation pirátském poli se objevoval Biohazard aka RE3: Nemesis. Někdy potom se rozšířily drby, že se připravuje filmové zpracování, které nechystal nikdo jiný než Paul. W. S. Anderson a čekaly se hororové filmové žně dle oblíbené předlohy. Moc dobře to tehdy ( i díky očekáváním a představám ) nedopadlo. No a nedopadlo to bohužel ani tentokrát. Je vidět, že se Johannes Roberts snažil vyjít hráčům vstříc, že to celé vypadá, jako by to fakt vzniklo na konci devadesátých let a měl se z toho stát VHS hit, jako by to i byl záměr ( doufám ) a první půl hodinu to vypadá docela nadějně, ale bohužel, tohle by moc nefungovalo ani tehdy - ať už kvůli hercům, dost brzy vypařené atmosféře začátku i scénám, které vůbec nedávají smysl, 4/10 za snahu. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Zatímco všichni poctivě nakoukávají nejdražší film Netflixu (já si radši přečtu knihu), vrhnul jsem se na zombie novinku [HBOmax]. Sice je to o dost lepší než ta nová seriálová RE s*ačka, na kterou sem se vydržel dívat 15 minut a pak se poblil, ale i tak teda mizérie. Potěšila mě vlastně jen bunda slečny Redfieldové, slušný vizuál RPD a ikonický Licker s jeho obnaženým mozkem. Všechno ostatní těžkej podprůměr, za vynechání kina jsem nakonec aka ultra-fanda resuscitované herní série rád. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Já si myslím že se to povedlo celkem hodně, krásný start a začátek. Trochu vtipu neuškodilo a zombie začátek hodně potěšil. Je pravda že jsem čekal mega nářez a když běželi minuty já jsem si tuhle novinku hodně užíval. Takový návrat který pokud přinese pokračování bude nářez. Herečky hodně slušný výběr, a příběh se mi hodně zamlouvá. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Nový Resident Evil sliboval návrat k hororovým kořenům a snaží se o to. Jenže Jonathan Roberts neměl moc peněz a nepobral ani moc talentu, takže po vcelku zajímavém úvodu a po tom, co se okoukají jeho pokusy evokovat atmosféru hororů Johna Carpentera, se ukáže, že vlastně neumí ani vyděsit a ani natočit obstojnou akční scénu. Navíc to má celé dost směšné masky a triky. Marně hledám důvod, proč to vůbec někomu doporučovat. ()

tron 

všechny recenze uživatele

2* nedám, na to som v živote videl priveľa podstatne horších hororov. Ale či som do istej miery sklamaný? Som. Úvod dobrý. I neskôr sa dostavovala slušne temná atmosféra. K tomu fajn kasting v čele s mojou obľúbenou Kaya Scodelario (Korisť), svižný dej odvíjajúci sa v kvázi reálnom čase, drsné efekty a masky a akčné scény a zaujímavé umiestnenie do 90. rokov (s tomu odpovedajúcim soundtrackom). ()

Galerie (24)

Zajímavosti (15)

  • Když vejde hořící řidič do policejní stanice, hraje píseň „Crush“ od Jennifer Paige. Během hraní hada pilotem na telefonu hraje „What's Up“ od 4 Non Blondes. (Duoscop)
  • Původně byl s filmem a potenciální režií/produkcí spojován také James Wan. Nakonec však projekt v roce 2018 společně s tehdejším scenáristou Gregem Russo opustil a na pozici scenáristy a režiséra se dostal Johannes Roberts, který studiu slíbil, že reboot bude opravdu děsivý a velmi věrný herní předloze. (S.U.E.S.)

Související novinky

Kdo si zahraje v seriálovém Resident Evil?

Kdo si zahraje v seriálovém Resident Evil?

13.06.2021

Netflix odhalil kompletní obsazení hlavních postav nadcházejícího hraného seriálu ze světa Resident Evil. Slavná herní franšíza se tak brzy dočká nejen dvou seriálů na Netflixu (z nichž jeden bude… (více)

Nový Resident Evil byl dotočen

Nový Resident Evil byl dotočen

29.12.2020

Přestože natáčení začalo teprve v listopadu, nový filmový Resident Evil má za sebou již poslední klapku. Snímek tak nyní čeká rychlá postprodukce a příští září dorazí do kin. Děj se tentokrát bude… (více)

Filmový Resident Evil má obsazení

Filmový Resident Evil má obsazení

07.10.2020

Herečka Milla Jovovich odešla lovit přerostlé obludy do série Monster Hunter, filmový Resident Evil to ale zkusí i bez ní. V chystaném rebootu vycházejícím z populární herní série si tak na nemrtvé a… (více)

Reklama

Reklama