Reklama

Reklama

Dvě odcizené sestry jsou nuceny vyloupit banku, aby zachránily svého bratra, který vypálil sklad vlastněný nechvalně proslulým gangstrem. Není to ovšem jen tak obyčejná banka. Snímek Trezor je mysteriózní thriller o loupeži, který je plný akce, napětí, zděšení a neuvěřitelné hrůzy. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (68)

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak dobrý nápad, a tvůrci se ho nepokusili posunout nějak dál a spokojili se ve druhé půli jen s klišé na klišé včetně toho pomocníka s knírkem (abych moc nespoileroval). Eastwoodova dcera tady nemá moc co hrát, takže se vše snaží uhrát očima, až bych ji hnal na vyšetření štítnice, jestli nemá basedovku. Zhruba od 30. minuty jsou karty víceméně jasné, jenže nic nového (nějaká mytologie v pozadí, další zvrat) už nepřicházejí, takže zkušení diváci již vědí, co a jak přijde. V jednu chvíli, těsně před útěkem, to ještě má nějaké drobné strašidelné grády, ale u závěrečného setkání sester už jen čekám, abych si odškrtl poslední položku v seznamu klišé, a ono se tak stane, a šup sem s titulky. Ale třeba tvůrci plánují druhý díl, co já vím. Takže originální nápad, jemuž v půlce dojde dech a další nápady, a spokojí se s dojezdem na klišé volnoběh všech podobných duchařin. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Film zhodnotím rýchlo. Zo začiatku rozohraná tuctová banková lúpež, ktorá sa následne chce prehnupnúť do hororu. Chýba tomu atmosféra, nápad. Strašne zbytočný film. Vlastne nie úplne. James Franco má ďalší zárez vďaka ktorému chce nazbierať viac filmových postáv v rámci jedného roka, než Samuel L. Jackson. Pokiaľ by ste nevedeli, kto je James Franco, tak je to ten týpek, čo stvárnil strašne zásadnú postavu v najväčšom sklamaní roka Vetřelec: Covenant ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

2 ženské s 3 chlápkama vykradnou banku. Chtějí 50 milionů, ale je tam daleko méně tak se porafají jedna chce odejít, že to stačí a druhá chce ještě více (zajímavé, že jich nenapadlo obrat toho bohatého týpka co dělal šéfa, když sama jedna z nich pak řekne, že je těžce prachatý) a pak jim někdo poradí, že je dole trezor kde jsou další prachy. Tak tam jdou otevřou ho a začnou umírat. V roce 1982 totiž tu samou banku vykradl jakýsi chlápek a jelikož se mu to zvrtlo pozabíjel všechny rukojmí a utekl (asi). Průměrný thriller s mysteriozními prvky, který ke konci nedává vůbec smysl přišlo mě, že si režisér ukrojil velké sousto. Nejlepší a nejzábavnější postavou je tam jakýsi plešatý tlusťoch, který má hlídat rukojmí a nejenže neví kolik jich tam má (zhruba 5-6) , ale pak ,když mu tam začnou přibývat tak to ani nepozná. ()

Cinematrix odpad!

všechny recenze uživatele

Nemusím vám snad ani říkat, že James Franco v tomto kousku hlavní roli nemá, ale nepopírám, že nepodává ten nejlepší herecký výkon. Osobně si myslím, že tento talentovaný herec se rozhodl pohřbít svou kariéru (podobně jako Nicolas Cage) v kvantitě natočených filmů. Ale já bych to dělal stejně. Proč se vydat na pokraj sebezhroucení pro nějaký oscarový film, když stejný výdělek mi přinese pohodlné účinkování v nenáročných béčkách? Prostě přijdu včas na natáčení, něco zamumlám, protože mám vybudované jméno, fotogenickou tvář a honorář je doma. Základ je nenasrat reřiséra. Ale nejsem Mickey Rourke ani Mel Gibson, takže nikoho neseru a mám víc peněz, než by se vám zdálo v nejbujnějších snech. Mám navíc normální vejšku, takže na rozdíl od Toma Cruise můžou do komparsu vybírat i normálně rostlý lidi. Prostě pohoda. Film jako takový sice opravdu za moc nestojí, ale kéž bych dokázal i já v něčem tak špatném účinkovat... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film s B-ovým scenárom, ktorý sa v druhej polovici mierne prepne do „hororového“ žánru. Ale nič to nefunguje tak, ako by malo a ten záver je klišé. To však musím uznať, že hra dcéry C. Eastwooda (Francesca). To, že je aj „hot“, je len bod navyše. Dúfajme, že v budúcnosti sa objaví aj vo filmoch, kde môže lepšie predviesť svoje umenie. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama