Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(32)

Lovec upírů se snaží zachránit město obležené armádou příšer, které velí sám hrabě Drákula. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (105)

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Netflixovský nástrel na poli klasického anime sa našťastie vydaril veľmi pekne a dobré ohlasy zabezpečili Castlevanii novú sériu s viac dielmi. Animačne aj hudobne je to poctivo zvládnuté, má to tragický nádych hernej predlohy a tvorcovia využili najsilnejšiu stránku, ktorú Netflix ponúka t.j. nie sú limitovaný žiadnou vysielacou cenzúrou, takže krv môže striekať a tiecť ako má pri niečom, čo má názov Castlevania. 4/4 - 80% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když jsem si nedovedl představit, že by na základě stejně nazvané videohry mohl vzniknout nějaký zajímavý kousek, tak se musí seriálu nechat, že je dobře drsný a že mu vůbec nevadí, že je animovaný. Vlastně je to možná dobře. Na druhou stranu mě ale hlavní postava nedostala a přišla mi celkem klišovitá. Souboje jsou zde ale povedené, stejně jako celkové barevné spektrum. ()

Reklama

Larky 

všechny recenze uživatele

Castlevania rozhodně nepatří v herní historii k seriím, které by měly nějak zvlášť originální příběh, vlastně jde o čisté béčko. Proto není divu, že i prozatimní 4 díly Anime adaptace jsou klišovitě béčkové jako řemen. ------- Už úvodní díl, který se točí kolem toho, že se nasere samotný Drákula, protože mu pomatení lidé upálí jeho milovanou ženu a on na ně za odměnu povolá armádu přimo z pekla působí jako primitivní béčko z osmdesátých let. To zároveň neznamená, že by Castlevania nebyla zábavná, jen je potřeba brát příběh s velkou rezervou. Pak si totiž užijete parádní temnou atmosféru a skvěle brutální souboje, ale bohužel nic moc mimo to. Tedy zatím. Úvodní 4 díly jsou v podstatě jen jakousi předehrou, to hlavní by teprve mělo přijít a bude zajímavé sledovat, jestli se zejména scénář alespoň trošku oprostí od jednoduchého videoherního příběhu. Prozatím za čisté 3*. ()

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších akčních animovaných seriálů co jsem doposud viděl. Všechny ty postavy jsou tak brilantně napsané, příběh je přímočarý, nikde nezadrhává a úplně vás to vtáhne tou temnou atmosférou s upíři tématikou. Celé je to zabaleno do perfektní animace, která při akčních scénách dominuje a vy budete zírat s otevřenou pusou. Seriál bohužel u druhé série lehce spadl na kvalitě, ale i přes to se jedná o výbornej seriál a mrzí mě, že jsem to už viděl, protože bych si to dal znova.  8/10 ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Neskutečně vystylizovaný seriál, který mě svým zpracováním zaujal už v prvním díle. Ta nekompromisnost a brutalita na každém kroku totiž seriálu vtiskly punc nevšednosti, což plně kvituji (takže rodiče, dost zvažte, jestli to budete sledovat se svými ratolestmi, s vyhřezlými střevy a podobně se zde nešetří). Hry jsem nehrál, takže příběh pro mě byl jednou velkou neznámou, na druhou stranu jsem byl ušetřen nějakého bližšího srovnávání. Příběh točící se okolo Trevora Belmonta, posledního lovce monster, mě chytl již v úvodu. Přidejte k tomu charismatického Drákulu (anglický dabing se zde povedl na jedničku) a máte zaděláno na úspěch. Co seriál seriál trochu sráží dolů, to je jednoznačně natahování (v tomto ohledu zejména vyhrává prostředek druhé a třetí série). Kdyby to tvůrci okrouhli na polovinu stopáže, tak by to ve výsledku odsýpalo asi více. Přesto se dost těším na čtvrtou sérii, jistou jiskru jsem v tom zaznamenal. Za mě prozatím obstojných 7/10 EDIT Čtvrtá série to mé hodnocení vytáhla na čtyři hvězdy, protože tak akcí napěchovanou podívanou jsem nečekal. Belmont opět hláškuje, ostatní mu zdatně sekundují, souboj se Smrtkou nezapomenutelný. A celkově uzavřeno stylem, že jsem spokojen :) Za mě Castlevania obdrží 7,5/10 ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Seriál vznikl na motivy stejnojmenné slavné herní série. (P. J. D.)

Reklama

Reklama