Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noah (Adam Devine) strávi perfektnú prvú noc s dievčaťom jeho snov, no napriek tomu sa dostane do jej tzv. "friend zone". Neprejde ani deň aby nepremýšľal, kde urobil chybu. Po troch rokoch dostane neočakávanú možnosť cestovať späť v čase a zmeniť výsledok tej noci - jeho osud - znova a znova. (Real Tom Hardy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

Marze 

všechny recenze uživatele

Noah (Adam Devine) stráví skvělou první noc s Avery (Alexandra Daddario). Je to dívka snů, ale je přeřazen do kategorie "kamarád". Další tři roky přemýšlí, v čem šlápl na minu. Najednou má nečekanou příležitost cestovat zpět v čase...Od první minuty mi bylo jasné, že tuto předvídatelnou romantickou komedie režisér Noah neuchopil moc šťastně. Největší problém vidím, že mi oba byli velmi nesympatičtí a jiskření mezi nimi bylo téměř nulové. Hudba je ve filmu určena spíše pro teenagery. Celkově jde o vyjádření romantické představy o osudu. Není to nic co by jste už neviděli, ale na jednu noc to pobaví. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Cestování v čase je vděčným prvkem, kterému se v romantickém žánru nedostává dostatek prostoru a tak mi udělalo radost, když jsem narazil na tento snímek, který s hrátkami s časem pracuje velice šikovně a nepoužívá je pouze jako zábavnou, ale prázdnou složku, ale jedná se opravdu o stěžejní prvek příběhu, který má vliv na vývoj postav. Právě vývoj postav a samotného příběhu potěší, neboť jde o poměrně nepředvídatelnou záležitost, která sice v mnoha chvílích využívá ověřené postupy, ale mnohokrát jde také vlastní cestou, čehož si velmi cením. ()

Reklama

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Prijemna oddychovka, kde velmi zalezi na tom, zda-li vam vadi/nevadi Robbie Amell, ktery je na kazdem zaberu kamery. Hezke poselstvi a pribeh jako takovy, ikdyz neoslni. Behem filmu se nekonaji zadne salvy smichu, je zde prijemna hlavni herecka, prijemna herecka ve vedlejsi roli (Shelley Hennig), neodehrava se prehnana romantika a nedostavuji se zadne pocity studu/trapnosti behem sledovani filmu (coz v posledni dobe u podobnych filmu, je temer zazrak). 75% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tohle mě nevzalo. Motiv časové smyčky mi nevadí, protože i přes jeho časté používání má stále co nabídnout a nijak zvlášť mě neiritovalo ani klišovité romantické téma. Ale pokud vás komedie nedonutí ani k pousmání, tak je něco špatně. K tomu všemu film ještě nudí, anebo otravuje neskutečně protivným DeVinem, který je nesnesitelný snad v každém záběru. Alespoň na holky se hezky dívalo, ale to je zoufale málo. 15% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Další film o časové smyčce tentokrát v žánru Komedie s nádhernou Alexandrou Daddario. Má to příjemný spád, na Komedii slušný scénář, snaživé herecké výkony a byť smíchy u filmu neumřete, je to fajn zábava, která díky časové smyčce, je dostatečně poutavá a zajímavá s nechybějcím poselstvím v závěru. Já se bavil. Netflix opět trefil. 75% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama