Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noah (Adam Devine) strávi perfektnú prvú noc s dievčaťom jeho snov, no napriek tomu sa dostane do jej tzv. "friend zone". Neprejde ani deň aby nepremýšľal, kde urobil chybu. Po troch rokoch dostane neočakávanú možnosť cestovať späť v čase a zmeniť výsledok tej noci - jeho osud - znova a znova. (Real Tom Hardy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dobře mi tak. Mám celkem hezký (ač jednostranný) vztah s Alexandrou Daddario, takže jsem si tento film zvolil jen pro její účast v něm, aniž bych si zjišťoval bližší informace. A teď přemýšlím nad tím, proč se točí stále totéž; mám pocit, že když nějakému scénáristovi dojdou nápady, automaticky sáhne po časové smyčce. Tvůrci snímku nepřišli absolutně s ničím novým; každý, kdo už viděl nějakou romantickou komedii, musel nejpozději v polovině této záležitosti vědět, jak příběh dopadne, neměl jsem se čemu doopravdy zasmát a byla to tak trochu nuda. Film mě sice neurazil, ale zítra si už ani nevzpomenu, že jsem ho viděl. Úplně mě fascinuje, jak často mívají hlavní hrdinové amerických filmů a seriálů za nejlepšího přítele černocha nebo gaye. Jak to asi funguje? Já si myslím, že na to musí být ve Státech nějaký dotazník nebo aplikace, do nichž zadáte požadavek: "Běloch hledá nejlepšího přítele. Zn. Černoch nebo gay (kombinace vítána)", a pak se se zájemci uspořádá konkurs. Jinak si to nedovedu vysvětlit. / Poučení: Dospěj. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Romantických komedií tu mám teď na výběr jak šafránu. Tudíž není od věci si loňský kousek od Netflixu hned pustit. Romantická linka funguje skutečně dobře a já se u filmu bavil. Cestování časem, aby hlavní hrdina přesvědčil lásku svého života, že on je ten pravý, je super. Byť se jedná o pouhé tři roky. Adam Devine má gumový obličej a situační humor zvládá dobře. Dámské obsazení lahodí oku i duši. Oblíbenkyně Alexandra hraje sympaticky a kdo by kvůli ní necestoval časem že? Její kamarádka Shelley Hennig je taktéž sympatická a její kobliha je sexy stejně jako její fotografka. Každopádně zpět k filmu. Film mě bavil, smál jsem se u něj a co víc, konec jsem nečekal. FInále ač trošku natahované, tak funguje perfektně a hlavně ti kdo nemají srdce z kamene, tak snadno dojme. Za mě super tip na romantickou komedii plnou života. Pokud shlédnu někdy znovu, klidně si přihodím hvězdu. (72 %) ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Máte chuť na čosi jednoduché, nenáročné, pri čom si váš mozog zaručene oddýchne a nebudú vám prekážať ani ohrané klišé? V tom prípade fajn. Na nedeľné popoludnie ide o film ako vyšitý. Pokiaľ ale túžite po výnimočnej komédii, množstve zábavy, hlbokej romantickej story, vedzte, že nič také sa nedostaví. 5/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tohle mě nevzalo. Motiv časové smyčky mi nevadí, protože i přes jeho časté používání má stále co nabídnout a nijak zvlášť mě neiritovalo ani klišovité romantické téma. Ale pokud vás komedie nedonutí ani k pousmání, tak je něco špatně. K tomu všemu film ještě nudí, anebo otravuje neskutečně protivným DeVinem, který je nesnesitelný snad v každém záběru. Alespoň na holky se hezky dívalo, ale to je zoufale málo. 15% ()

mikexcbig 

všechny recenze uživatele

Zas raz cestovanie v čase? Zas raz v romantickej komédií? Zachránila to Saša, hviezda mokrých snov? Sama o sebe nie, no film má rýchly spád, minimum hluchých miest a dokonca aj morálne ponaučenie, ktoré znie... SPOILER ALERT! - Keď ťa nechce, naraz si jej kamarátku! - Štyri hviezdy sotva, ale za posledný rok som videl príliš veľa a oveľa horších komédií, takže k hodnoteniu pridávam bodík z milosti. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama