Reklama

Reklama

Všechny prachy světa

  • USA All the Money in the World (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film sleduje únos šestnáctiletého Johna Paula Gettyho III (Charlie Plummer) a zoufalou snahu jeho milující matky Gail (Michelle Williams) přesvědčit Johnova miliardářského dědečka (Christopher Plummer), aby zaplatil výkupné. Když to Getty senior odmítne a narůstá prchlivost a brutalita únosců, snaží se Gail jeho rozhodnutí zvrátit. Když život jejího syna visí na vlásku, obrátí se zoufalá Gail na Gettyho poradce (Mark Wahlberg) a sotva myslitelné spojenectví v závodě s časem nakonec ukáže, že bezpodmínečná a trvalá láska má větší hodnotu, než peníze. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (260)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ta pachuť po vystřihnutí mého oblíbence Kevina Spaceyho z hotového filmu stále přetrvává, ale čistě po herecké stránce si není na co stěžovat. Po výkonu Christophera Plummera jsem si vyloženě nedokázal představit, že bych ve filmu viděl někoho jiného a také mě hrozně bavil “Marky Mark” Wahlberg, který hraje toho svého klasického týpka, co se vyzná a tahle poloha mu neskutečně sedí. Nicméně tady můj výčet kladů pomalu končí. Režie Ridleyho Scotta je naprosto bezpohlavní, nevýrazná a dává za pravdu onomu zástupů haterů, kteří by jej rádi viděli v chudobinci namísto režisérské sesle. U filmu jsem se celkem dost místy nudil, z části kvůli tomu, že se jedná o naprosto klasický, ničím nevyčnívající, životopis jednoho bezpochyby zajímavého muže, zčásti kvůli problémům s tempem a ne tak zajímavému obsahu, kterému by možná více seděl hodinový formát. Boj za oscary je ta tam, stává se to každý rok, že z, na papíře zajímavých filmů s potenciálem, nevzejde nic světoborného, ale jistě se to bude zkoušet i nadále. Uvidíme co na to Riddley Scott. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Od Ridleyho Scotta jsem čekal teda větší a velkolepější filmařinu. Tohle je čistě ukecané a nudné drámo, které je sice svým způsobem fajn a informuje diváka o zajímavé události, o které jsem neměl tušení, ale podává to tak strašně natahovaným způsobem, že jsem měl co dělat, abych to dorazil do konce. On příběh je sám o sobě sice dobrý, ale hodí se tak na 5minutový referát a ne na 130minutovou stopáž na Netflixu, jelikož se toho zde fakt teda moc nestane, přešlapuje se na místě a jedinou divácky zábavnou scénu nám Scott naservíruje až, když únoscům "dojde trpělivost" a pak v samotném závěru, kde už to celé tak nějak spěje do finále, jinak je to ale neskutečně ukecané a obsahově prázdné drama, ve kterém ani Wahlberg nemá moc co hrát... ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Spočiatku zoširoka rozprávaný príbeh s dôležitou pomocou monológu uneseného chlapca bol nutným zlom, aby sa divák čo najrýchlejšie zorientoval. Potom už prichádza napínavá story, pri ktorej nie je vôbec jasné, či sú najväčší záporáci únoscovia, alebo miliardár Getty, starý otec chlapca, ktorý má zaplatiť výkupné. Jedno je isté. Precízne vypilovaný dej udržuje diváka v napätí a dáva mu neustále možnosť premýšľať ako to celé dopadne. Christopher Plummer síce nemal hrať v tomto filme, ale jeho angažovanie po nedobrovoľne odídenom Kevinovi Spaceym, bola vynikajúca voľba. Dal svojej postave charizmu nenásytného bezohľadného starca, a záverečná pointa túto skutočnosť len umocnila. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $25,113,707 Tržby Celosvetovo $55,624,282▐ Precízny Ridley Scott, ten sa veru nešetrí. Vybral veľmi zaujímavú tému o zbohatlíkovi a v podstate o prístupe k životu. Dá sa povedať príbeh ponúkne také motto - peniaze nad rodinu. Film o človeku, ktorý je zasypaní peniazmi a k rodine sa správa ako k tým najposlednejším, pohŕdavo. Herecky tam všetci dominujú dokonca aj veterán Christopher Plummer z jeho chladným prístupom. /80%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

Pravdupovediac, takmer vôbec neviem, ako to mám hodnotiť. Určite to nie je (a nikdy nebude) taká moja srdcovka, ako Dobrý ročník, Marťan alebo Votrelec. Tak ale zas nie je to ani nuda ako Podvodníci a Robin Hood. Po vizuálnej stránke plno krásnych, hustých, opulentných retro záberov. Talianska výprava atraktívna. Herci sa snažia, hlavne takmer deväťdesiatnik (!) Christopher Plummer je parádne drsný makač. Má to plno zaujímavých, viacrozmerných postáv (dobrý únosca) a scén (finálny „narovinu pokec“ Wahlberga s Plummerom). Ale nestrhlo ma to, nedostalo a bavilo len tak na pol plynu. Budem trocha alibista, 60%. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (13)

  • John Paul Getty III si pár let po událostech popisovaných ve filmu zahrál roli scenáristy ve filmu Wima Wenderse Stav věcí (1982). (Vitex)
  • Film mal mať pôvodne premiéru na AFI Feste, ale spoločnosť Sony ju stiahla po sérii obvinení zo sexuálneho útoku proti Kevinovi Spaceymu. Ten mal v opilosti v roku 1986 obťažovať iba 14-ročného Anthonyho Rappa, ktorý sa s tým rozhodol vyjsť na povrch po škandále a podobných obvineniach producenta Harveyho Weinsteina. (WalterIK7)

Související novinky

Kevin Spacey musí zaplatit 31 milionů

Kevin Spacey musí zaplatit 31 milionů

24.11.2021

Filmové servery obletěla čerstvě zpráva, že herci Kevinovi Spaceymu (Americká krása) bylo v loňském roce nezávislým arbitrem přikázáno zaplatit produkční společnosti zodpovědné za tvorbu seriálu Dům… (více)

Kevin Spacey si zahraje v italském dramatu

Kevin Spacey si zahraje v italském dramatu

24.05.2021

Po četných obviněních a kauzách se v Hollywoodu před pár let zavřeli herci Kevinu Spaceymu dveře. A prozatím to nevypadá, že by se mu ještě někdy mohly otevřít. Nyní se ale herci přesto podařilo… (více)

Zemřel Christopher Plummer

Zemřel Christopher Plummer

05.02.2021

Z Ameriky přichází velmi smutná zpráva. Dnes ráno ve svém domě v Connecticutu zemřel legendární kanadský herec a držitel Zlatého glóbu i Ceny akademie, Christopher Plummer. Populárnímu tvůrci známému… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno