Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Profesor a jeho tým se znova setkávají, aby osvobodili Ria. Tentokrát míří do Španělské národní banky s odvážným a nebezpečným plánem. Rezistence pokračuje. (Netflix)

Recenze (99)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poté, co otěže přebral Netflix a peníze zavelely znovu otevřít jinak krásně uzavřený příběh, došlo k několika změnám a z mysterózního thrilleru se přešlo do akční popkornové jízdy, kterou už tvůrcům všichni nesežereme. Na scénu se dostávají nové postavy, na které si divák musí zvykat déle než je zdrávo a komplikace mezi aktéry loupeže se místo zajímavých stávají dosti otravnými. Zůstávám kvůli několika pořád výborným částem u 4 hvězd, ale kouzlo seriálového fenoménu současnosti je fuč. [viděno na Netflixu] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už jsem napsal v komentáři k celému seriálu, celá záležitost měla podle mě druhou sezónou skončit, protože třetí řada vypadala jako špatná kopie té první, navíc ji tvůrci doplnili o politický boj a z možná alespoň trochu sympatických lupičů se stala banda vraždících anarchistů. A to ani nezminím, koho nechali tvůrci umřít... ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

oproti prvním dvěma řadám je ta třetí poměrně velký krok zpátky.Ne snad,že by tady vyloženě chyběly povedené a skoro až ikonické momenty,ale je jich sakra málo a celá řada působí jako nedotažená rychlokvaška.Ve finále se sice snaží pomocí poměrně nečekaných zvratů šponovat atmosféru a napětí,ale to funguje tak na půl a působí to v určitých momentech spíš otravně...60% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná psychologie postav pokračuje i ve trojce, což se jeví jako stěžejní stavební pilíř celé série, protože na heist efekt pracné policejní vs zlodějské hry už to tvůrci ve trojce neutáhnou ani náhodou. Všechna překvapení a skvělé momenty hry kočky s myší jsou už dávno použité a je zcela patrné, že májí diváka uhranout osobní vazby hlavních postav + nové na scéně, především Sierra, která je ukázková záporačka. Poslední díl je pak o level výš nad ostatními. Už to nemá kouzlo a hype jedničky/dvojky, ale důstojnou úroveň pořád ano a jako sympatická military/heist vztahovka se skvělou partou lidí, které byste chtěli lépe poznat, funguje trojka La Casa pořád dobře. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekla bych, že důvod druhé loupeže nedává naprostý smysl a je to přitažené za vlasy. Jak taky nalákat starou bandu, která má vyděláno na několik životů k další loupeži, že? Ale když se něco podobného zkouslo u filmu Zachraňte vojína Ryana, tak se to dá zkousnout i zde. Co se týče děje a loupeže, tak je zase vše pěkně promyšlené a můžete se těšit na starou dobrou bandu bláznivých Španělů. Dokonce i na některé nové tváře, které hezky zapadají. Profesor má tentokrát „pomocnici“ a snaží se mít opět vše pod kontrolou. Moc mu to ale nejde. Tentokrát totiž nastupuje kurážnější vyjednavačka, která má koule a vůbec se toho nebojí. S ní už to nebude takové lážo plážo.  Konec série vás nakopne k dalšímu sledování. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • V epizodě zazní mimo jiné i skladba „You'll Never Walk Alone“, tedy v překladu „Nikdy nepůjdeš sám“. Poprvé se objevila v roce 1945 v muzikálu „Carousel“, proslavila se ale především jako hymna anglického fotbalového klubu Liverpool FC. (FIAT 500)
  • Poprvé v seriálu se zde v malé roli mnicha objevuje fotbalista Neymar. (Zix.)
  • V této epizodě je několikrát zmíněna postava James Bond. (ČSFD)

Reklama

Reklama