Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Profesor a jeho tým se znova setkávají, aby osvobodili Ria. Tentokrát míří do Španělské národní banky s odvážným a nebezpečným plánem. Rezistence pokračuje. (Netflix)

Recenze (99)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký krok zpět. Minulé dvě série zachycující jeden promyšlený celek pokračují ve scénáristickém plácání, jež vyjadřuje několik snadno viditelně výpomocnych kliček. Ano, sice jsem rád viděl své oblíbence zpět, jenže ta relativně umělá fasáda a na sílu proražený děj s novou, až prostinkou, zápletkou, prostě nedokáže vyvinout takovou satisfakci, již bych od tak kvalitami ověčeného počinu čekal. Naštěstí plno super věcí zůstává, postupem času se zase vyrojují na povrch originální nápady a dobře napsané postavy jsou stále zajímavé a péče o ně nedostává přes držku tolik, jak jsem začátku očekával. 7,5/10 a to jsem celkem hodný. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nic si nebudeme nalhávat, ztráta Berlína tento seriál zasáhla. Tvůrcům se nepovedlo zcela nahradit jeho počínání na obrazovce, kdy jste si vychutnávali každou jeho grimasu, každý nahozený dialog.....prostě divák poznal ten herecký talent, jenž v tomto herci dřímal.....Tím ale nechci říct, že by třetí série utrpěla až tak výrazně na kvalitě, že byste se do ní pouštět neměli. Berlín se vrátí alespoň ve vzpomínkách, takže o něj divák úplně nepřijde, a dále mě nová postava Palerma (dá se asi považovat za jakousi náhradu) taktéž přímo neurazila. Zbytek už si vykračuje po vyšlapané cestičce prvními dvěma sériemi lemované samými úspěchy, z hlediska scénáře to zase dokáže nadchnout, strašně mě baví ten retrospektivní styl, protože to tuto série ozvláštňuje vůči konkurenci a dělá z jejího sledování prostě a jednoduše unikátní zážitek. Přičtěme k tomu perfektní soundtrack, zajímavé nové postavy a bezkonkureční závěr, kdy jsem si připadal jako boxer, který nutně potřebuje, aby mu někdo hodil do ringu bílý ručník....Prostě bombové zakončení. Kdyby to stálo samo o sobě, tak bych klidně napálil více procent, ale ve srovnání s předchůdci to udělat nelze. Za mě dávám 80 % ()

Reklama

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série to měla strašně těžké. Vzhledem k tomu jaké jsou první dvě série geniální, tvůrci museli vymyslet nový příběh, který se alespoň trochu kvalitou přiblíží tomu předchozímu. Povedlo se jim to tak na půl. Trochu mě zklamalo, že se najelo hned na už zajetou šablonu - vykrádačka, rukojmí, zdržování a kecání s policií, co čupí venku. Čekal jsem možná trochu originality a ne znovu to samé... Návrat "hrdiny" Arturita to vše jen potvrdil. Nicméně nemůžu říct, že i tak byla radost se na loupež "zase trochu jinak" podívat a ke konci to bylo opravdu sakramentsky napínavé. Nové postavy příliš neoslnily. Palermo si až moc hrál na Berlína a ostatní nedostali moc prostoru. Ale stará parta opět válela a Tokio ikdyž se chová jak hloupá pipka, aspoň ukázala svoje tělo v plavkách. Takže za mě spokojenost a jsem zvědavý, co předvede 4. série. 80% ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je evidentní,že u třetí série se scénář "šil horkou jehlou". A to by mi nevadilo,že se recykluje téma prvních 2 sérií,protože odlišnosti,které jsou použity,jsou vymyšlené na výbornou (hlavně střet stát vs zloději) a dokonce se tvůrci pouští na tenký led parodie a vcelku se jim to daří.Jenže,už se nedostavuje to napětí,řada scén působí spíš jako výplň (např. využití šéfa banky) a nebere mně ani ta "revoluční" nálada (inspirace V jako Vendeta?). I tak tu zůstává hra kočky z myší a na tu se stále dá dívat s uspokojením. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zachvíli nás čeká 4. série, která má snad nejlepší trailer, co jsem kdy vůbec viděl, takže bylo fajn si zopakovat 3.sérii těsně před 4. Nepříjde mi, že by kvalita seriálu klesla, přibyly sice nové postavy, ale jsou skvělou náhradou ( Především nová inspektorka je ultra nekompromisní bi*ch!) a finále celé série je dost možná nejlepším dílem celého seriálu, kde Profesor vykonal šokující rozhodnutí. Nemohu se dočkat, tohle je number uno mezi seriály i napříč filmy. 100% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • V několika scénách 3. a 4. série potápěči v trezoru stěhují zlato síťce s cca 10 ingoty. Taková síťka by však vážila 150–200 kg. Potápěč ve vodě musí mít neutrální vztlak, běžná výbava, použitá hrdiny seriálu, umožňuje kompenzovat zhruba 10 kg zátěže. (eredin)
  • Ve 12. minutě můžeme v pozadí slyšet skladbu „Who Can It Be Now?“, která je pouštěna z gramofonu a je od australské kapely Men at Work z jejich debutového alba „Business as Usual“ z roku 1981. (Trajektt)
  • Jedná se o jediný díl v této sérii, kdy název epizody obsahuje nějakou číslovku. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno