Reklama

Reklama

Trailer
Akční / Krimi / Thriller / Mysteriózní
Španělsko, 2020, 6 h 34 min (Minutáž: 42–61 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Jejich životy jsou v sázce. Profesorův plán vychází najevo a tým se musí zbavit nepřátel, jak uvnitř Španělské národní banky, tak za jejími zdmi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím,co k tomu říct..........Mě čtvrtá série zaujala v porovnání s ostatními asi nejvíce....Zhlédl jsem ji hned po třetí sérii a v konečném součtu na mě měla největší dopad.....Víte, mohl bych zde kritizovat ty příšerné přestřelky jako z Bollywoodu, které výsledný dojem trochu kazí, mohl bych se zde navážet do přílišného štěstí mnoha zúčastněných postav, kdy se jim vše daří podle plánu a málokdy se něco pokazí, ale to já už dělat nebudu....Papírový dům totiž nabídne něco, čemu se ve většině konkurence nedává takový význam......charaktery a jejich vývoj....Na poli těch 4 sérií totiž tvůrci dokázali tak precizně vyobrazit nitro každého člena týmu, že si divák připadá, jako kdyby tam byl s nimi...Každý úspěch, každou radost, každý strach....to vše jsem s nimi prožíval, za což přímo obrovský palec filmařům......Když si na ty postavy zaměřím, tak z mužského osazenstva vede jednoznačně Helsi, utvrdil mě v tom v momentech, kdy on sám byl emocionálně na dně, a tak syrový výkon podaný z jeho strany mě přímo ohromil. Z ženského obsazení vévodí tabulce Nairobi, její vývoj v posledních dvou řadách nabral neskutečné grády, celkově se této postavě dost věnovali. Kdo mě přivádí k šílenství, je bezpochyby Tokio. Z řad ostatních postav si asi každý divák zapamatuje jméno Gandía, jeho činy vedou k nepříjemnostem, které vyvrcholí brutálním způsobem, kdy každý fanoušek zažije upřímně šok....Zajímá mě, jak dlouho si budeme muset počkat na 5. (a pak 6.) pokračování.....Chtělo by to co nejdříve. Za mě dávám 90 % ()

patushik 

všechny recenze uživatele

Je třeba oddělit první dvě série od tohohle materiálu.. tady už totiž blbost postav nezná hranice, kdysi sympatická parta je teď spíš nesnesitelná a taková Tokyo nebo Palermo jsou zralý na to vzít lopatou po hlavě.. některé scény jsou vyloženě k smíchu, např. jedna z přestřelek je už teď legendární. A ten konec, to je kapitola sama pro sebe. Smutný příběh, kam to kdysi perfektní seriál až dopracoval. 5. sérii už beze mě. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký špatný. V podstatě je už loupení vedlejší, řeší se hlavně vztahy...což je vlastně absurdní. Co bylo v první řadě zajímavě namixováno, je tady odstředěno a zredukováno na často přiblblé hašteření. Jenže ty předchozí řady byly tak vtahující a postavy má člověk tak pod kůží, že i když stojí tři epizody v řadě za houby, podívate se i na ty další, protože vás zajímá, jak dopadnou. Hrozby totiž tvůrci hromadí dál. Jenže tato řada, to už je i špatná telenovela. Ovšem opět s posledními epizodami, které jistý příslib do budoucna mají. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obával jsem se těch kupících se názorů, že se v prozatím poslední sérii z našich oblíbených lupičů stali nepříjemně arogantní tupci, kterým přestával fandit i sebezarytější divák. K tomu bohužel zpočátku řady skutečně došlo a mě osobně nesmírně zamrzelo, kam se původně tak geniální seriál vypracoval. Druhá půlka se naštěstí uklidnila v rámci zbytečných vztahových patosů a vrátila mou zvědavost zpátky tam, kde mile ráda posečká na sezónu pátou. [viděno na Netflixu] ()

verbal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně tohle se stane, pokud se mermomocí snažíte vstoupit do téže řeky, ovšem řeka dávno v hajzlu, a místo ní vyschlým korytem protéká splaškový potok, po jehož hladině plavou použité šprcky. A pokus narvat se s dávno povislou invencí do jetého prezervativu přináší leda tak posmutněle visící, směšný zkrabatělý patvar, u kterého je jedinou šancí na udržení alespoň nějaké fazóny vycpat ho buničinou. Tudíž tu po prvních dvou dramaticky výborných a nápaditých sezónách se skvěle napsanými postavami máme sebemrzačící přiblblý italský buzikál plný vážně se tvářících trapných dementů a zvratů jak z šestákových mexických telenovel, režírovaných Strýčkem Jedličkou. Totální pičoid pro mongoloidy, za každou cenu vyvatěný do normované seriálové délky nekontextuálními, nezajímavými a patřičně nudnými zpětnězábleskovými trampotami „scénáristických“ downích malformací jednotlivých charakterů. Zjevně neumětelsky natahovaných tak na dalších pět otravných sezón. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • V epizodě se policie snaží přerušit satelitní komunikaci skriptem psaným v jazyce PHP. Jde o skutečný DDoS skript, který ale slouží k zahlcení webových serverů mnoha požadavky v jednu chvíli. (OndrejBakan)
  • Ve 35. minutě na Berlínově svatbě zpívá Berlín skladbu „Ti amo“ od italského zpěváka Umberta Tozziho  z alba „È nell'aria...ti amo“ z roku 1977. (Trajektt)
  • Ve 38. minutě epizody vidíme Gandíu (José Manuel Poga), jak se dostává z pout pomocí Palermovy rady, a to sice tak, že si vykloubí palec na své pravé ruce – logicky by pak měl mít volnou právě tuhle ruku. Hned v následujícím záběru mu ale pouta zůstávají viset na pravé ruce a volnou má levou ruku. (Baldfee)

Reklama

Reklama