Reklama

Reklama

VOD (1)

Když Romanovi unesou obchodníci s lidmi snoubenku, Roman se svými kamarády z vojny se vydá po jejích stopách, aby ji zachránili, než bude pozdě. Cestou se Roman dá dohromady s Averym, policistou, který vyšetřuje obchod s bílým masem a bojuje se zkorumpovanou byrokracií, která nemá za lubem nic dobrého. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (62)

bourec 

všechny recenze uživatele

Klišovitej,ale navíc blbě natočenej film,ve kterým hraje Willis asi šestou hlavní roli,akce je otřesně statická,a scén,nad kterejma jen nevěřícně kroutíte hlavou je spousta.Třeba ta z konce,kdy zachráněj ty baby,a hlavního troubu,kterej je navíc ňouma,nechaj žít,aby on na ně za tři minuty zaútočil.Kravsky blbý,ne!.40%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dalsi zbytocny videofilm s obohratou zapletkou o obchodnickoch s bielym mäsom a chlapikoch, ktori musia zobrat zakon do vlastnych ruk a vystrielat tych smejdov. Nemam ziadnu velku vytku ku kvalitam. Len som takych filmov videl milion a tento nic nove neponuka. Okrem Willisa na plagate, pritom jeho uloha je klasicky ojeb na divaka. Vo filme sa parkrat zbytocne mihne a sem tam zabije nejakeho smejda. Kvôli nemu to nema zmysel vidiet a vlastne ma nenapada ani ziadny dalsi dôvod, kvôli ktoremu by som to komukolvek odporucil. Proste nudny tuctovy film. Willisa si asi dam na zoznam hercov, ktorych kazdy novy film nema zmysel vidiet. 3/10. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak jak to už v poslední době bývá zvykem (i když Přání smrti a Skleněný byly luxusní vyjímky), do, asi sedmýho osmýho, filmu se šlo jen skrz našeho velikána 90ek Brusíka. V podstatě zde se dá říct, že je to opravdu jen reklamní manévr, nasrat na plakát Willise, pač nejen, že byl vidět ve filmu asi deset minut, ale dokonce hrál uplný hovno! Nicméně o to vůbec nešlo! Tady šlo o vysvobození a o pomstu tří bráchů, kteří šli do boje hlava nehlava! Cole Hauser pecka výkon, respekt z něj šlehal. Nakonec z toho vylezlo docela koukatelný zábavný akční béčko, na který se jednou dvakrát určitě v klidu podívat dá. 60% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Začalo to jako drama zabývající se válečnými traumaty, ale tenhle motiv hodně rychle vyšuměl a nastoupila prostá krimi akčňárna, ve které se dva bráchové, veteráni z Íráku, snaží zachránit sestru, kterou unesl překupník s bílým masem. Pomáhá jim ještě budoucí švagr a policista, který má díky nařízení shora svázané ruce. Rozhodně nečekejte žádnou sofistikovanou zápletku a místy je to dokonce naivní až blbé, ale má to tempo i švih a padouši tu padají po tuctech. Herecky úplně v pohodě a Hauser, kterého obyčejně moc nemusím, mi tady seděl na výbornou. Tak trošku guilty pleasure. 70% ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Upřímně to není nic moc. Hlavně, hlavní představitelka na mě působí strašně nesympaticky-afektovaně, je hrozně vytlemená. Děj je jednoduchý. Nejmladší bratr do toho chce praštit a na večírku s rozlučkou se svobodou mu jí unesou. Naštěstí mu nejstarší bratr, který je veterán, jak jinak nabídne pomoc no a hraní na vojáčky může začít. Takže napětí tam je, no, ale i ta otravná klišé a Willis to nezachrání. Na závěr taková poznámečka. Jestli jim to vlastně stálo za to… ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Sophia Bush zde hraje detektivku Brooke Baker. Roli se stejným jménem, tedy Brooke (Davis) Baker, ztvárnila také v seriálu One Tree Hill (od r. 2003). (gavosh)
  • V čase 28:10 má Deklan (Cole Hauser) po souboji zraněné obočí, ale v předchozím záběru ještě žádné viditelné zranění nemá. (DBlitz)

Reklama

Reklama