Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (356)

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Za normálních okolností bych se na to asi vůbec nepodíval, ale jeli jsme s rodinkou na dovolenou do Chorvatska autobusem (už nikdy) a tam ten paskvil co si říká komedie pustili přímo na obrazovce přede mnou bohužel. Hrozná nudná debilita s obsazením vyhaslých rádoby hvězdiček českého showbyznysu...25% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice to postrádá děj, ale když to tak vezmu kolem a kolem, tak já když jedu na tejden někam chlastat, taky tomu nějaká výraznější nosná kostra chybí. A o tom to vlastně celé je. Tři holky pařej na horách a kolem nich defiluje zástup různých postav a postaviček. Není to kdovíco a má to spoustu rezerv, ale kouká se na to příjemně a najde se prostor i pro zasmání. Povedl se i casting s roztomilou Kateřinou Klausovou a řadou známých obličejů. Jen ten Kohák mi tu něják přebýval. Každopádně celkem spokojenost a Špindl se z mého pohledu řadí k dalším zbytečně podhodnoceným českým filmům. 60% ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Holky to si to tam neumíte zasunout? To je taková hovadina, až je to boží. No nebo to je možná příliš optimistické, nemá to skoro žádnou zápletku krom toho, že si tři ženské chtěj najít chlapa, ale je to vcelku natřískané humorem. Skoro takový zimní Kameňák. Na to, aby to nějak zlidovělo, to nemá, občas byla některá ta hláška až taková vyčpělá, nucená, např s bouchnutím dveřma a kapelnické vtípky, jinak se u toho člověk poměrně zasměje. Musí mít rád filmy podobného rázu. Ten Navrátil tam hraje zase takového cypa, ala Rafťáci, ta jeho scénka s honěním na záchodě, to byl konec:) Vtípek na Tři sestry nebo Staré pověsti české byly pěkně mířené. A Kateřina Klausová,.. bezvadná! ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Všechno špatně. Předpokládám, že by mě měla komedie rozesmát, jenže tomuhle křečovitému pokusu se to nepodařilo ani jednou. Oldřich Navrátil se už dávno vydal na svou cestu k zatracení a tady to jen potvrdil, takže: "Perun!", Přemysle. Příběh byl úplně o ničem, herecké výkony byly mizerné a měl jsem dojem, že film vznikl jen proto, aby se v něm mohli zviditelnit všichni, kdo se bojí toho, že se jim bulvár dostatečně nevěnuje. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Na to, jaký jsem čekal, že to bude nesnesitelný kousek z provařené české Cieslarovy kotliny, to vlastně ještě celkem šlo a nenudil jsem se. Že bych na filmu ale zvládl cokoliv pochválit, to se říct nedá. Šovinismus jede a doufám, že jen tak minimálně z českých filmů nevymizí. Komedie si přece nebere servítky. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v Krkonoších. (griph)
  • Štáb měl zázemí, stejně jako kostymérnu a maskérnu, v hotelu Montana ve Špindlerově Mlýně. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)
  • Ve filmu se objeví autobus společnosti Flixbus, ve kterém do Špindlerova Mlýna jedou hlavní postavy. Tato společnost však do Špindlu v době natáčení a premiéry filmu vůbec nejezdila a zájezdy nepořádala. (vyfuk)

Reklama

Reklama