Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (356)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Výhoda je, že Cieslar je alespoň zkušený řemeslník, takže tu reklamu na lyžování umí natočit jako film a ne jako debilní video typu "Bajkeři". To už je bohužel v Čechách docela slušný výsledek. To je ale asi bohužel všecko, vtipů pomálu, je to spíš smutné, holky si chtějí někoho narazit a moc jim to nejde. Ona by to nemusela být špatná komedie nebo i vážnější film, ale to by tvůrci museli párkrát přepsat scénář a rozhodnout se, co vlastně chtějí natočit. V místech, kde nápady mohli rozvinout, zůstali bezradně civět. Stačí si pustit referenční scény z Románu pro ženy odehrávající se na horách. Takhle to mělo vypadat. Je to prostě slabé.50% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pomocná síla a syn majitele hotelu, to nebude to samý, viď?" Sexuální orgie mám již nějaký ten pátek zakázané vyhledávat, tak jsem se celkem těšil, až to rozjede sesterské trio s partou muzikantů ve Špindlu. Přiznám se, že jsem to trošku neodhadl. Trio ve složení Nosatá, Potetovaná a Sluníčková to prostě neumělo pořádně rozbalit a kluci z kapely spíš dělali kraviny, takže jediný, kdo se k tomu postavil čelem, byl rychle se mydlící otužilec Ctirad. Je samozřejmě poněkud děsivé označit za nejlepší postavu filmu takovouto scvrklou kreaturu, ale nic lepšího jsem v tomto snímku nenašel. Možná ta kurýrka s alkoholem ještě stála za zmínku. A přestože jsem zklamaný, tak nějakou tu hvězdu dám, protože jsem se několikrát zasmál, i když to patrně byly jen poměrně náhodné trefy do mé nálady. A pokud někdy vyrazím do Špindlu, tak rozhodně zvolím jinou depandance. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mysteriózní drama z horského prostředí,které nutí diváka věřit že největším lamačem dívčích srdcí je Jakub Kohák (popřípadě někdo kdo vypadá jako Kohákův bratranec) a obstaržní Prťka.Aspoň,že Emil Nádeníček si konečně vrznul...jedna hvězda za prvních deset minut,které navnadily na normální zábavu.Bohužel po uplynutí těch 10 minut je to standardní křeč topící se v trapnosti,která dokáže zastavit čas...doslova...20% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně podhodnocená komedie. Já se překvapivě bavil a párkrát i slušně nahlas zasmál. Příběh zde vlastně není, tři sestry jedou na Špindl zažít dobrodružství, kde krom lyžování dojde na alkohol i sex, což mě neomrzí nikdy. Kateřina Klausová je ke všemu k pomilování a potěší i účast známějších českých osobností. Nevím jestli je to tím, že žiji v Irsku a česká řeč i film mi chybí, ale já si to užil. 70% ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečná, sexistická a prázdná splácanina plná reklam, plus obraz odporně povrchního, konzumního života, ve kterém zúčastnění směšně hledají city a snad dokonce i lásku. Špindl jako nestoudný hampejz, osobně nechápu, jak s tímto vůbec může někdo předstoupit před diváky, maximální tvůrčí ostuda a humor, jenž by se vešel do desetiminutového filmečku, který by možná dopadl i procentuálně lépe. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu se objeví autobus společnosti Flixbus, ve kterém do Špindlerova Mlýna jedou hlavní postavy. Tato společnost však do Špindlu v době natáčení a premiéry filmu vůbec nejezdila a zájezdy nepořádala. (vyfuk)
  • Natáčelo se v Krkonoších. (griph)
  • Štáb měl zázemí, stejně jako kostymérnu a maskérnu, v hotelu Montana ve Špindlerově Mlýně. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama