Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (356)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně podhodnocená komedie. Já se překvapivě bavil a párkrát i slušně nahlas zasmál. Příběh zde vlastně není, tři sestry jedou na Špindl zažít dobrodružství, kde krom lyžování dojde na alkohol i sex, což mě neomrzí nikdy. Kateřina Klausová je ke všemu k pomilování a potěší i účast známějších českých osobností. Nevím jestli je to tím, že žiji v Irsku a česká řeč i film mi chybí, ale já si to užil. 70% ()

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

Nezajímavá odpudivá jednohubka, u níž stojí za zmínku jen pár povedených gagů, které jsou většinou v režii drze upřímné holčičky. Avšak co se příběhu, scénáře či hereckých výkonů týče, film Špindl zcela zničené renomé českých filmů vážně nenapravuje. Spíše naopak. PS: Jakuba Koháka už by někdo mohl zavraždit. (Viděno v kině Svět - Znojmo) ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

No, je to hrozná sračka. Filmařsky je to něco šíleného. Scénář úděsný, nevtipný, nezajímavý, nudný a hlavně trapný! Režisér také nic kvalitního nepředvedl. Trochu akční scény jsou příšerné, střih, kamera, všechno je tak příšerrně divný, pitomý, nešikovný. Potom tu máme herce. V hlavní roli Polívková, která je mizerná stejně jako, když si hrála na mužskou postavu Langmajera v jiném lehce zapomenutíhodném filmu. Potom tu jsou ale ještě postavy okolo a tam se trochu film divákovi zavděčit může. Teda. Za mě snad jen Olda Navrátil a Kuba Kohák. Za každého je jedna hvězdička a jinak je to bída. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skutočne sa nejedná o žiadny filmársky skvost, no musím úprimne priznať, že "terazky" mi to vzhľadom na aktuálnu náladu celkom sadlo. Nie je to mimoriadne vtipné, prakticky si to len tak plynie a nemá to po príbehovej stránke čo ponúknuť, no na večer kedy sa človeku nechce premýšľať, to nebola zlá voľba. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Proboha, jak mám takovou komedii hodnotit? Přiznám se, že po shlédnutí tohoto filmu, bych hrozně rád znal názor všech těch herců, kteří se na filmu podíleli. Přišlo mi, jak kdyby jich ve filmu bylo půl portfolia co český film může nabídnout. Na jednu stranu si to odkazuje na vánoční komedie tipu S tebou mě baví svět, ale na stranu druhou to této komedii nesahá ani po kotníky. Jenže problém je, že momenty to dobrý má a tak jsem to vlastně shlédnul se zaujetím a ani se u toho zase tak pitomě nemusel ksichtit. Jenže problém u těchto komedií je ten, že zatímco k těm starým se vracím proto, že mi pořád přijdou zábavné, tak u této se směju, protože mi je jasný, že to v našem rybníčku mohlo být daleko…daleko horší. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Štáb měl zázemí, stejně jako kostymérnu a maskérnu, v hotelu Montana ve Špindlerově Mlýně. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)
  • Jako soundtrack k tomuto filmu byla vybrána píseň „S větrem v zádech“ od české kapely Limetall. (rublik05)
  • Na scénu, kdy David Gránský skáče v trenýrkách do sněhu dolů, najali filmaři dubléra. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama