Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Povinnosti volají, ale princezna radši popíjí. Volnomyšlenkářská Bean rozčílí krále, když spolu se svými démonskými a elfími kumpány napáchá nenapravitelnou spoušť. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (42)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za těch deset epizod si mě tenhle ne moc funkční sitcom s celistvým příběhem (což je něco, co snad nemůže nikdy fungovat - nejblíž je tomu asi Final Space, ale to bych zase neoznačil jako sitcom) získat prostě nedokázal. Ani postavami, ani obsahem. Navíc se v pilotu tváří, že bude skutečně budovat nějaký větší příběh a celý ten fantasy svět, ale nějak znatelněji se o to snaží jen ve třech epizodách. Z 10. Asi to holt není pro mě. Podrobnější hodnocení u komentářů k jednotlivým epizodám. 3* ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Disenchantment má sice název, který si nikdy nezapamatuju a vždycky si ho budu muset překopírovat, když ho budu někam psát a nikdy ho nevyslovím správně, ale jinak je to seriál na který nějakou chvíli budu vzpomínat a přehrávat si v hlavě vtipné scény a hlášky. Z postav se nenajde ani jedna, která by mě vysloveně štvala a naopak musím vyzdvihnout dvojku Luci + Elfo. S prostředím a dějem jsem taky spokojená, jen z toho nemám tak silný pocit, abych dala plnou palbu v hodnocení. Jeden z mála seriálů, u kterých jsem zvědavá na český dabing a těším se, až to s ním zhlédnu znovu. I’m drowning! -- I’m Elfo. ()

Reklama

NiWi 

všechny recenze uživatele

Well, co říct. Animaci nelze nic vytknout, stejně tak velmi fajn hudbě. Příběhově oceňuji, že se jedná o jeden souvislý příběh i když v každé epizodě roztříštěný na různé malé subploty a každá postava dostává výrazného prostoru. Čím sem byl zklamán nejvíc je asi humorná stránka, která stojí za něco jen v opravdu několika epizodách. Čekal jsem to osobně trochu víc odvázanější, tvůrci se sice snaží chodit na okraj toho co si lze dovolit v kategorii 13+, ale často to prostě nefunguje, a to je škoda. A navíc, už dlouho jsem v animovaném seriálu / filmu neviděl tak neskutečně otravnou postavu jako Elfa. Je to fakt strašný, jak to jak je napsaná, tak i nadabovaná, a spousta scén a situací mě kvůli ní vůbec nebavila. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

6,5/10. Vizuálně podmanivé a plné detailů. Obsahově už je to bohužel o něco slabší. Trochu mi vadí, že ústřední trio postav je mix již známých charakterů z předchozích projektů Matta Groeninga - ale to se asi dalo očekávat. Musím hodně pochválit hudbu, pár gagů je fakt slušných (hlavně ty, co se rozprostírají do více epizod) ale pořád z toho cítím spíš rozjíždějící potenciál než jasnou trefu do černého. Druhá polovina rozhodně o něco lepší, ale pořád tomu chybí pevnější uchopení - zatím to na mě působí jako směsice různých nápadů, které jsou však zřídka kdy využity na max. Uvidíme co přinese druhá sérka, zatím v pohodě ale nic výjimečného. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Největší problém tu asi vidím v tom, že je to strašně nevtipné. V průměru jeden vtip na epizodu vážně není dobrý stavební kámen pro takový typ seriálu. Zbytek je spíš k uzoufání. Snad až teprve v závěru, seriál začal nabírat nějaký tvar, ale to je podle mého trochu pozdě.Vcelku mě překvapuje, jak seriál selhává v celku stěžejním prvku Groeningovi tvorby a to postavách. V zásadě bavily jen dvě a to Démon a princ/prase s hlasem Matta Berryho.. Zbytek je spíše nudná šeď. Podle mého ten potenciál byl větší. Nejzajímavější díl:1x08 - The Limits of Immortality ()

Galerie (59)

Zajímavosti (13)

  • Když si princ Merkimer zkouší paruky můžete si na poličce povšimnout vlasů Frye z Futuramy (od r. 1999). (hansel97)
  • Na konci epizody se nachází potitulková scéna. (Puxina)

Reklama

Reklama