Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (206)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jsem si vědom toho, že tvůrci se tu silně inspirovali v osmdesátkové komedii Přes palubu. Také jsem chvíli měl co dělat, abych přijal to, že originality tvůrci na námětu příliš nepobrali. U tohoto filmu jsou ale zásadní dvě věci. Jedna je Eugenio Derbez, který mě po Milovníkovi v přechodu opět přesvědčil o tom, že chci víc podobných komedií s ním. On je prostě sympaťák každým coulem. Vůbec nechápu, kde celou tu dobu byl. No a další věc je atmosféra filmu, která je neuvěřitelně v pohodě, fajn a místy dokáže parádně bavit. V Americe je konečně opět někdo, kdo může přijít s trošku osobitějším humorem a nestojí za ním nikdo z party od Sandlera nebo Stillera. Kéž by těch filmů bylo víc. No uvidíme... ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Mám za sebou šňůru česko-slovenských romantických komedií a byť jsem slušně ohodnotil Ženy v běhu, tak k Manželovi na zkoušku by si nemohly ani čuchnout. Pociťuju vážně stud, takovej jsem filmovej snob, ale dávám tomu plný počet hvězd- tak moc se mi to líbilo. Sám tomu nemůžu věřit, ale tenhle film je totálně vymazlenej. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Je s podivem, že se nepříliš proslulý komediální film z osmdesátých let dočkal předělávky. Tentokrát nelze stoprocentně tvrdit, že jde o věrnou kopii originálu, neb role jsou prohozeny. Amnézií je tentokrát stižen muž, nikoliv žena, arogantní boháč, který přepadne ze své jachty a probudí se s výpadkem paměti. Jeho náhlé indispozice využije chudá máma od tří dcer, co před jeho nehodou u něj na jachtě krátce pracovala, vykonávala úklidové práce, než ji bez milosti vyhodil, která mu namluví, že jsou dlouholetí manželé, aby se mu za jeho vyhazov a aroganci pomstila a pumpla ho o jmění. Mezi námi, ta její motivace mě zrovna moc nepřesvědčila, no ale dobrá. Můžu tedy rovnou napsat, že tak nepropracovaný scénář by obstál právě jen v těch naivních osmdesátkách, dneska sotva obstojí. Dvojice Anna Faris a Eugenio Derbez, která nahrazuje původní duo Russell & Hawn, je více než zdatným nástupcem. Derbez je (z)dravě nesympatický, jeho proměna v milujícího manžela byla rovněž zvládnuta zdárně. Faris nečiní komediální takt a cit také žádné potíže. Ovšem průhlednost a nemilá čitelnost vývoje filmu z toho občas činí natahovanou žvýkačku. Určité zkrácení téměř ze dvou hodin na standardních 90 minut by celému celku jen prospělo. Režijně film nevyhlíží nejhůř, když vezmu v potaz, že seriálová tvorba má u Roba Greenberga značné preference. Film má celou řadu povedených momentů, jako celek však rozhodně nepřekypuje invencí. Za nejslabší považuji základní podstatu příběhu, o jehož nepříliš pevnou konstrukci se snímek dost opírá, že známého milionáře se ztrátou paměti nikdo na veřejnosti nepoznává. Naopak pozorným divákům neujde šikovně nastrčená zmínka o původním filmu. Z vedlejších rolí nikdo moc nezaujme, vyskytuje se zde Eva Longoria, která působila nepůvabně odule. Shrnu to tak, že Derbez (je i producentem snímku) s Faris jsou zdatnými nástupci vyčpělé a naivní komediální klasiky. A celý příběh hodně spoléhá na to, že z komediálních kapes a rukávů budou tihle dva tahat humorné i dojemné (je jich o něco více, než by se dalo čekat) trumfy v dobré víře, že je diváci nesvrhnou předčasně přes palubu. A kdo nezná/neviděl původní verzi, tuhle může zkusit bez obav. 6/10 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Eugenio Derbez v podobné roli jako nedávný Latin Lover a celkem mi tenhle mexický chlapík sedí, jen Anna Faris mi příjde jako nudnější ženská herečka. Film má celkem fajn námět o milionáři, který si užívá života na jachtě s modelkami, který náhle ztratí paměť při pádu z lodě a to využije Anna Faris, která předstírá, že je jeho manželkou. Líbil se mi bod zlomu, kdy s namyšleného milionáře, který nikdy nic nedělal se musí stát člověk, který musí chodit do práce, vařit, uklízet a postarat se o rodinu a nevím proč, ale emocionálně mě to vzalo neskutečně. Víc pláče než smíchu jsem nečekal, že zde dostanu, takže 4* samozřejmostí. Pěkný film. 75% ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

“Mám chuť na niečo sladké, ale nie až priveľmi sladké...čo by to mohlo byť..už to mám! Mango!...alebo papája?😁” akoby som počula seba a svoju dilemu na dovolenke😁.Overboard je milá komédia, ako stvorená na leto, a mňa chytila v niečom za srdiečko. A dobre som sa pobavila, že najprv musí chlapec dostať amnéziu, aby začal normálne žiť a pomáhať s domácimi prácami.🙂 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Film obsahuje jednu potitulkovú scénu navyše. (Arsenal83)
  • Celosvětová premiéra proběhla 30. dubna 2018 ve Westwoodu v Kalifornii. (ČSFD)
  • Film bol veľkým komerčným úspechom, keď oproti malému rozpočtu 12 miliónov dolárov zarobil celkovo 91 miliónov, viac ako 7,5 násobok. (Arsenal83)

Reklama

Reklama