Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Lidský vězeň se ve vesmíru seznámí s miloučkým mimozemšťanem, který dokáže zničit planetu, a vydá se na mezihvězdné dobrodružství za záchranu světa. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Milky. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes nepřekonatelně otravného a debilního hlavního hrdinu je tohle asi nejnapínavější, nejepičtější a nejemotivnější věc, co jsem za poslední roky viděl. A na hlavu poráží celou Marvelovskou frančízu a s DC si vytírá podrážky od hoven. A zároveň je to dost zábavné (ikdyž občas je humor až moc trapně americký, ale vždycky to vynahradí napětí a děj). Rick & Morty jsou sice chytřejší, ale co se týče příběhu a atmosféry, tohle je na jiné úrovni. U Avocata jsem měl chuť jít brečet k mamince a na konci série mi zůstala čelist dole. O něčem takovém si můžou celí Avengers i s Thanosem nechat jenom zdát. Asi jediný animák, u kterého jsem brečel. ()

ganz 

všechny recenze uživatele

Není to ani Futurama, ani Rick a Morty a je to dobře. Final space je prostě ve vlastní kategorii a má jedinečnou atmosféru, skvělý soundtrack a parádní příběh. Když si zvyknete na hlavního představitele, který je ze začátku poměrně otravný, ale najdete si k němu cestu, tak Vás čeká perfektní epická jízda vesmírem. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

2* Další z řady animovaných sci-fi seriálů, který mi nesedl do vkusu a po třech viděných dílech nemám chuť ho sledovat dál a proto ta nízká známka. Narozdíl od Futuramy, či Rick a Morty jednotlivé díly na sebe navazují do většího příběhu, takže nemá smysl je sledovat samostatně či na přeskáčku. Sice jde o zábavný seriál, ale není tam tolik humoru jako v těch již jmenovaných. Současné hodnocení seriálu je vysoké, tak si nejspíš své diváky najde, ale já se k nim nepřidám. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Neverím tomu, že tento animovaný seriál je až tak nehorázne dobrý. Po prvom diely to vyzerá ako komédia, no nakoniec sa z toho vykľuje hrdinský príbeh plný silných emócii , výborného humoru a skvelých postáv s parádnou hudbou.Pre mňa je to jeden z najlepších ak nie najlepší animovaný seriál z ktorého dúfam bude ešte veľa sérii.Takýto koniec som teda nečakal sánka dolu a na záver len Chookity pok. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkové shrnutí a hodnocení si nechám na později, až budu mít za sebou celou třetí sérii, nicméně chci to dočasné/trvalé umístění v oblíbených seriálech nějak obhájit. Takhle nadšený jsem z žádného seriálu nebyl ani nepamatuju. I Carnivale si mě získával delší dobu, stejně tak Project Blue Book, ale tady jsem už od začátku tušil, že bych si to mohl zamilovat a i přes pár slabších epizod byl pro mě tenhle seriál s každou další lepší a lepší, takže se moje tušení jenom potvrdilo. Možná dojde k nějakému zlomu kdy mě to naštve nebo už to nebude ono (snad ne!), ale stejně chci tenhle seriál prozatím mít v oblíbených. Zaslouží si tam být - a že není jednoduché se tam dostat. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Tvůrce seriálu Olan Rogers vytvořil první pilot již v roce 2010. (bignothing)

Reklama

Reklama