Reklama

Reklama

Downrange

  • Japonsko ダウンレンジ
Trailer 2

Obsahy(1)

Šestici bezstarostných dvadsiatnikov sa prihodila menšia nehoda, pri prejazde ľudoprázdnou krajinou dostali defekt. Neostáva im nič iné, než ich vyblýskané SUV odstaviť na okraji cesty a koleso prehodiť. Než si stihnú uvedomiť, čo sa vlastne deje, dvaja z nich ležia na ceste bez známok života. Kdesi v okolí sa ukrýva ostreľovač, čakajúci na príležitosť zlikvidovať aj zvyšné terče. Začína nerovný boj, v ktorom každý unáhlený krok môže byť rýchlo tým posledným... (beso74)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (65)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sniper terorizuje skupinku výletníků, která se schovává za porouchaným autem. I když se to celé motá na několika metrech čtverečních, dokáže Kitamura držet pozornost a občas přidá nějaký pěkný detail. Tudíž se dá odpustit to, že se střelec občas trefuje v nesmyslných úhlech. Mínusem jsou hysterické postavy, pokud pominu jednu z holek, na nervy lezoucí klišé s nefungujícím signálem a samotný konec, ačkoliv ten byl spíš úsměvný. Každopádně za ty prachy je to docela sranda. 60% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Skupina mladých ľudí dostane na svojom výlete na aute defekt. Avšak pri výmene pneumatiky zistia, že defekt bol dielom ostreľovača a tak sa začína nerovná hra o prežitie. Prekvapujúco dobré spracovaný príbeh, ktorého značnú časť tvoria iba dialógy ľudí prikrčených za autom, no napriek tomu sa pri ňom nebudete nudiť. pretože nielen herci, ale najmä ľudia, ktorí mali na starosti efekty si dali na filme záležať a ak k tomu prirátame aj vynikajúci záver tak sme svedkami ozaj vydareného filmu, ktorý môžem odporučiť. ()

Reklama

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Zábavnej koncept, našláplý tempo i odvážně vtipná závěrečná scéna. Downrange ale trpí na ústřední hrdiny, kterým chybí charisma, slušní herci a bohužel i špetka logickýho uvažování. A tak si namísto boje o život spíš přejete, aby vystrčili hlavu. To abyste viděli víc krve, se kterou to Kimatura umí bezchybně. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Za svoju “divácku kariéru” som videl toľko nehororov, čo boli údajne horormi, že takýto vraj thriller, je pre fanúšika žánru väčším zážitkom, ako mnoho iných snímkov, neoprávnene zaradených tam, kam absolútne nepatria. “Kitamura” ma doposiaľ ani raz vyslovene nesklamal (No One Lives, Versus, The Mignight Meat Train), práve naopak, pričom aj v prípade “Downrange”, sa jedná o pomerne zaujímavý, živý, “zábavný” slasher o sniperovi a “turistoch”, ktorý napriek pár nelogickým pasážam, bavil od začiatku až do samotného, úplne tupého, primitívneho, sarkastického konca, vďaka ktorému si tento počin nezaslúži nič iné, ako hviezdu navyše !!! ()

Rainey13 

všechny recenze uživatele

Tak musím říct, ze až na ty herecké výkony, to docela jako boj o přežití ušlo. Film po celých 90 minut buduje zajímavou atmosféru a brutalita nezná konce. Výborná gore, na které je film postaven, tomu dodává o bod navíc a očekávání jak to všechno skončí, vás nenechá v klidu. Za mě to byla lepši B podivaná. Solidní 3. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama