Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Ford (Bruce Willis) je soukromý vyšetřovatel z předměstí Los Angeles. Jeho profesní a soukromý svět se spolu střetnou poté, co přijde o svého milovaného psa Buddyho. Buddy je ukraden nechvalně proslulým gangem. Po řadě bláznivých situací začíná Steve s gangem vyjednávat. Současně je pronásledován dvěma pomstychtivými samojskými bratry, osobními strážci jednoho lichváře a několika dalšími podivnými týpky. Říká se, že pes je nejlepším přítelem člověka, a Steve dokazuje, jak daleko je člověk ochoten zajít, aby Buddyho získal zpět. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (162)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis sa pomaly ale isto stáva “ďalším” Nicolas-om Cage-om. Jediné, čo ho ospravedlňuje, je čoraz viac blížiaci sa “kar”, respektíve samotná dejová linka tohto snímku, ktorá sa od úvodu až do samotného záveru, na nič nehrá. Každopádne, čo film, to “trápnosť”, vhodná akurát na vraždenie voľného času. Kým sa počas sledovania obdobných počinov človek aspoň “zabaví”, v tomto prípade sa o žiadnu mimoriadnu komédiu nejedná. S týmto “všetkým” som však viac menej rátal, nič nečakal, a tak v konečnom dôsledku ani nič nedostal. Rozmýšľam, že by som dal “3”, ale to by som musel prehodnotiť tak 2 000 filmov, a to sa mi ozaj nechce. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Měl jsi ji najít. Ne ošukat." Nejsem žádnej Bruce Willis a neumím - třeba jezdit nahý na skejtu s pistolí mezi dvěma sevřenými půlkami. Něco takového se totiž jen tak nevidí a já si tento jinak průměrný snímek kvůli tomu rozhodně budu pamatovat. Ale nebudu se na něj znovu dívat, protože mě totálně vytáčeli černí tlusťoši v ženských šatech. To asi mělo být vtipné, ale mě to připadalo dost trapné. Na druhou stranu jsem tam viděl hodně pozitiv. Třeba mimořádně ošklivý lichvář Yuri v plavkách s dvěma modelkami a detektorem kovů - to rozhodně zaujme. Taky Dave mě bavil, dealer Pawouk byl skvělý a Steve se svým "To bude dobrý" mě hrozně pozitivně naladil. Dost jsem mu přál, aby mu někdo nenasadil běloruského motýlka. A poučení na závěr - díla Salvatore Lopeze se snadno poznají podle stínování šourku. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Pátý element, Slzy slunce, Smrtonosná past, 12 opic, Šakal, Sin City, Armageddon, Vyvolený, Šestý smysl... Bruce Willis má za sebou tolik skvělých filmů. Hodí se pro komedie, akční, mysteriózní horory, prostě všude. Jenže teď mu je 63 a točí jednu kravinu za druhou. Tenkrát v Kalifornii není jiný. Přiblblá komedie, ve který se Bruce snaží získat svého psa. A to je celý. Občas se tam ukáže Jason Momoa, který je asi to nejlepší z filmu (wtf) a i když to trvá jen 90 minut, přijde Vám to jako dvouhodinovka minimálně, protože se šíleně nudíte. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Hodně odlehčená letní komedie, které paradoxně ublížila postava Bruce Willise v hlavní roli, protože od takového herce očekáváme něco trochu jiného, jaksi charakternějšího. Ale cožpak život je o tom, že chceme pořád to samé? Bruce Willis to dobře ví, a proto si v 62 letech byl ochotný strčit pistoli do prdele, zatímco fanoušci slova "odpad" si ji strkají akorát do pusy. Já osobně se bavil, pouze má přítelkyně konstatovala, že ten kaskadér, který místo nahého Bruce jezdil na skejtu, mohl mít o něco hezčí zadek. Podle mě mohl mít o něco hezčí hlavně ten skejt. Jinak Jason Momoa jako hodnej bad ass byl naprosto dokonalej. A John Goodman se svým pohledem smutného morčete rozhodně nenechá chladné žádné srdce, které se chce smát i brečet zároveň. Film určitě doporučuji. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Bože můj.Scenáristický duo stejné jako u filmu Poldové s Wiloušem byl totališe šajze hnus a zde se ještě překonají.What?To byla fakt trapárna,jak záznam z poslanecké sněmovny.Fór na tom je,že Jason Momoa byl nejlepší,protože v tomhle ranku jsem ho ještě neviděl.Ostatní můžou dělat co chtějí,ale je to jak kdyby někdo poprvé začal točit film a neuměl napsat ani ten dialog co by vůbec měl smysl.Jestli jsem se za tu krvavou stopáž jednou dvakrát pousmál,tak to bylo hodně.Je až z podivem,že jsem se dostal sice na vícekrát do cíle,ale vesměs jsem to mohl klidně zabalit.Je to vážně hrůza,protože Willis to prostě nedává a přehrává všude kde to jen jde.Někdy už fakt vypadá jak starej dědek do důchodu a pak přijde Bruce"prkno"Hawk,kde jen čumíte,proč na tohle musím koukat.Komplet scény do sebe zapadají jak ze seriálu ulice a ještě se to snaží bejt hrozně cool.Thomas Middleditch má hrát toho vzadu,velkýho vola,který tam bude cintat.Je prima ho sledovat,protože si říkáte,že tohle by divák mohl zahrát taky.Náměť se psem,který je prošpikován i odbočkou s drogama je už pomalu na rakev.Jedna hvězda za Momoa,dva nejspíš fórky,který už si ani nepamatuju:) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Jedného z osobných strážcov si zahral aj Tyron Woodley, šampión UFC vo Welterovej váhe. (Patrik200s)
  • Jason Momoa hraje postavu, která si říká Spyder. Několikrát je řečeno, že je to Spyder s ypsylon. Nicméně v závěrečných titulcích je napsáno Spider s měkkým i. (J.Cobra)

Reklama

Reklama