Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Ford (Bruce Willis) je soukromý vyšetřovatel z předměstí Los Angeles. Jeho profesní a soukromý svět se spolu střetnou poté, co přijde o svého milovaného psa Buddyho. Buddy je ukraden nechvalně proslulým gangem. Po řadě bláznivých situací začíná Steve s gangem vyjednávat. Současně je pronásledován dvěma pomstychtivými samojskými bratry, osobními strážci jednoho lichváře a několika dalšími podivnými týpky. Říká se, že pes je nejlepším přítelem člověka, a Steve dokazuje, jak daleko je člověk ochoten zajít, aby Buddyho získal zpět. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (162)

h0n24 odpad!

všechny recenze uživatele

Zapomenutelné. Nedoporučuji. Akční Willis koncipovaný jako Prci Prci Prcičky. Lítá tam nahej, klátí děvy, sprostě nadává a nebo dostává do držky. Chybí ucelená myšlenka a vlastně i scénář. Film ani nemá promyšlené základní prvky jako třeba proč je vypravěč vypravěčem nebo minulost hlavní postavy. Všechny komediální prvky jsou vystavěny na dehonestaci áčkových hollywoodských herců. Konečná pro Marka a Robba Cullenovy, jejich další film by musel zaplatit, natož v něm hrát, jen totální psychopat. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Nie je to vyslovene zlé. Bruce Willis sa snaží oživiť svojím prínosom žáner, ktorý mu v deväťdesiatych rokoch priniesol zlatú hviezdu na chodníku slávy v Hollywoode. Aj napriek silnému hereckému ansáblu sa ale jedná o veľmi obohratú pásku. Niekedy príde do rany dobre mierený vtip ale hneď v druhej scéne je zabitý trápnym patosom. Pozitívom filmu je, že počas celej stopáže nenudí a dobre sa na to pozerá. Horšie je to, že sme podobné veci videli a videli sme ich lepšie. 49% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pohádka O kohoutkovi a slepičce z prosluněného Venice, kde nechybí surfařská muzika, paleta bizarních postav, znuděný Willis a Goodman ospale variující Waltera Sobchaka. Asi po půlce jsem u každé další dějové nadstavby už jen zoufale vzýval konec a on vlastně nikdy nepřišel! Při nudistickém skejtování Bruce, který při natáčení zjevně neucítil slabý píchání, si nešlo nevzpomenout na Bartovu jízdu v The Simpsons Movie.. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Hmm nikdy bych nevěřil, že to napíšu, ale ať to Wyliž radši zabalí nebo jde zase hrát ty záporáky co celý film kecají za stolem a na konci je někdo odstřelí. Tenhle pokus o sebeparodování nevyšel a spíš než na zábavnej humor to vypadá na trapas. Nicméně odpad nedám sem tam jsem se pousmál a navíc nejsem tak zaujatý jako Laco. Je mi jasné jako všem, že Bruce tu svoji řiť neukázal páč to byl očividně dubl, narozdíl od Arnieho ve 478 a dokážu si představit, že to muselo pana dvojhvězdu tak naštvat, že to poslal rovnou do odpadu...20% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Willis je tenkrat v kafileri ..... Fujtajxl, vidiet teda naheho Willisa, to bolo jak prechadzka Auschwitzom. Teda ja dlhodobo panske prdele nepovazujem za pritazlive, a teda taxa aj potom spravam k filmu. Tento film je plany, tempo plane, kulisy sice na urovni, ale dialogy su otrasne, Willis ani nevie hrat, Momoa takisto nie. Cudujem sa inteligentnej Famke Janssen /The Golden Eye/ ze sa tam vobec zjavila. Willisovi sa asi zapacili psie filmy a la Psi poslani, haciko. No ale to nie je Willisova parketa, ze jo. On ma byt akcny drsny hrdina, ktory potiera zlo a mlati zlocincov. Od Willisa herecke vykony nechcem, to je jak ziadat od Leonarda DiCapria aby patril do Zlatej Ery Hollywoodu : 5 % ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Dave (John Goodman), sediaci v kresle, má na tričku fľaky od zmrzliny, ktoré po niekoľkých sekundách zmiznú. (figis20)
  • Natáčení začalo 29. června 2015. Natáčelo se v Los Angeles v Kalifornii. (Varan)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno