Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Ford (Bruce Willis) je soukromý vyšetřovatel z předměstí Los Angeles. Jeho profesní a soukromý svět se spolu střetnou poté, co přijde o svého milovaného psa Buddyho. Buddy je ukraden nechvalně proslulým gangem. Po řadě bláznivých situací začíná Steve s gangem vyjednávat. Současně je pronásledován dvěma pomstychtivými samojskými bratry, osobními strážci jednoho lichváře a několika dalšími podivnými týpky. Říká se, že pes je nejlepším přítelem člověka, a Steve dokazuje, jak daleko je člověk ochoten zajít, aby Buddyho získal zpět. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (162)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nemělo nikdy vzniknout. Nevím, jestli se Bruce a John nudí nebo potřebovali nutně peníze, ale do toho by nevlezl ani ten nejpitomější herec na světě, proto mě překvapuje, že oni dva do toho šli. Za prvé nic světoborného nepředvedli, za druhé příběh stojí za velkou bačkoru a za třetí Bruce už prostě není žádný hezký mladík, takže jeho polonahé scény byly spíše mučení. Jedna hvězdička za Jasona Momou, kterého jsem vůbec nepoznala a alespoň něco předvedl. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NIKDY SI NEZAHRÁVEJTE S NĚČÍM PSEM…“ /// Tak jo… děděk Willis vopíchá fajnovou Jessicu Gomes a pak nahatej na skejtu prosviští městem, aby ukradl v garáži auťák nejdrsnějšího gegstra v okolí, čímž rozvíří sled událostí, který zadělaj spoustě lidem na dost blbej den… Ten film je tak jednoduše hloupej, až je vlastně docela zábavnej – v mezích normy, samozřejmě. Steve potřebuje prachy (kdo kurva ne, že?) a jen tak (mírnix týrnix) se mu nabízej kšefty… trochu jako v tý pohádce o kohotkovi a slepičce. Trochu… Z plnění úkolů vyplívaj „zvláštní“ situace, který, když přivřu bulvu, smrdí ftipem. Ftipný ale fakt je, jak ze sebe „khal Drogo“ umí (a chce) dělat kreténa. Neortodoxní příběh, na jehož konci jsou všichni spokojení. Teda… no… prostě je to neortodoxní. Po X letech koukatelnej Willisův film. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ukradli mně psa. 2.) Myslel jsem, že je Willis mrtvej. Teda aspoň od pasu dolu. 3.) Thx za titule „samo133“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Willis je tenkrat v kafileri ..... Fujtajxl, vidiet teda naheho Willisa, to bolo jak prechadzka Auschwitzom. Teda ja dlhodobo panske prdele nepovazujem za pritazlive, a teda taxa aj potom spravam k filmu. Tento film je plany, tempo plane, kulisy sice na urovni, ale dialogy su otrasne, Willis ani nevie hrat, Momoa takisto nie. Cudujem sa inteligentnej Famke Janssen /The Golden Eye/ ze sa tam vobec zjavila. Willisovi sa asi zapacili psie filmy a la Psi poslani, haciko. No ale to nie je Willisova parketa, ze jo. On ma byt akcny drsny hrdina, ktory potiera zlo a mlati zlocincov. Od Willisa herecke vykony nechcem, to je jak ziadat od Leonarda DiCapria aby patril do Zlatej Ery Hollywoodu : 5 % ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, na to, že jde o klasické Willisovo béčko, je film vlastně vcelku dobře stravitelný a místy zabaví i přes naprosto plochý a obyčejný děj. John Wick z aliexpressu podpořen stále sympatickým Willisem doplněn semtam o zábavné hlášky, ksicht Jasona Momoy a rychle ubíhající odlehčenou stopáž dělají z Tenkrát v Kalifornii sice bez problému vynechatelný a zbytečný snímek, ale já se nijak výrazněji nenudil. Vlastně jsem spíše naopak lehce překvapen. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Dle zdejšího hodnocení jsem čekal nějaký těžký průměr, ale dostalo se mi velmi zábavného kousku, který se nebere vážně - Willis jako by se vrátil  do komediálních dob své největší slávy ve Smrtonosné pasti či Posledním skautovi. Věřím tomu, že i ostatní si své role velmi užili, zvláště Jason Momoa roli gangstera. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Počas záverečných titulkov zaznie ešte jedna krátka scéna. (figis20)
  • Cca v čase 1:15:00 při záběru na noční město je vidět, že se světla aut, respektive auta, pohybují pozpátku. (J.Cobra)
  • Jedného z osobných strážcov si zahral aj Tyron Woodley, šampión UFC vo Welterovej váhe. (Patrik200s)

Reklama

Reklama