Reklama

Reklama

Neporazitelný: Návrat krále

  • USA Boyka: Undisputed IV (více)
Trailer 1

VOD (1)

Ve čtvrtém filmu série Undisputed se Scott Adkins znovu vrací jako Yuri Boyka. Jde od souboje k souboji  a snaží se dostat na turnaj evropské ligy bojových umění. Avšak nešťastná náhoda a smrt v ringu ho přinutí zamyslet se, jestli to, čemu věnoval celý svůj život, stojí vůbec za zmínku. Když zjistí, že manželka muže, kterého nešťastnou náhodou usmrtil, je v problémech, rozhodne se bojovat v sérii nevyhratelných zápasů, aby ji zachránil... Bojovou choreografii připravil Tim Man, který spolupracoval se Scottem Adkinsem i ve filmu Ninja 2: Pomsta. (JOJ Cinema)

(více)

Diskuze

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Ouwen

Hudbu k trojke robil Minos Matsas, cize asi preto tentoraz bez gitary. Skoda, ze povolali spat Edwardsa, tiez sa mi gitarova main theme z predoslej casti velmi pacila.

coolsender

coolsender (hodnocení, recenze)

Naprostá spokojenost. Dostal jsem, co jsem tak dlooouho očekával. Pecka.  Možná to opravdu mohlo být nataženější, ale lepčí krátký, než nadávat na délku a neužít si to.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Lacike

Krush You, Bring It On tam zaznělo. Pak i kousek ze songu Runnin, všecko od Dawkinse a všiml jsem si dvou peckovejch hip hopovejch songů. Ale chybí kytara z trojky..

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Já vím, bylo by to už natahované, ale přesto :) rád bych ještě jednou Adkinse v jeho životní roli Boyky uvítal. :)

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Celkovo sa hudba aspon trochu priblizuje skvelym pesnickam z predoslych dielov?

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

mzss1

Já jsem s tim počítal, malá stopáž, výborný vizuál, pestré prostředí, plno bitek a vyvijející se Boyka. Konec výbornej. Podle mě další díl nečekej, z mnoha důvodů. Já to pak vypíšu v komentáři :)

na příspěvěk reagoval mzss1

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

mzss1

Nemyslim to, kolik toho vydrží, ale ta choreografie. Krom těch páků a boje na zemi, jsou ty přemety nepoužitelné, jen to dobře vypadá u filmu. Ale jinak jsem cítil každý úder, podle mě ty bitky jsou nejdrsnější z celé série.

na příspěvěk reagoval mzss1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Heled, když se zamyslíš selským způsobem, tak snad většina akčnáků, zejména těch artových jsou nereálné. Hrdina schytá desítky ran a stále dýchá. Stejně jako Rocky, Kickboxer apod - to vše je přehnané. Ale zde to působí uvěřitelnějc než v Kickboxeru nebo já nevím - snad mi rozumíš. Ale souhlas, u těch pálek už jsem si myslel, že to Boyka nerozdýchá, nebo to, jak schytal dvě kulky. 

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

mzss1

pěkný komentář :-) jediné co bych vytkl: bitky z filmu nejsou vůbec realistické. Jsou dost samoúčelné, pač zmlácenej pálkama by se už boyka na nic nezmohl, ale tak v rámci možností jsem se filmu přizpůsobill.

na příspěvěk reagoval mzss1

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

mzss1

tak to dobre, v tohorocnej mizerii vidim Andispjutid 4 ako jeden z filmov roka. lebo opakujem : Expendables 4 treba utopit v zumpe a pochovat 

na příspěvěk reagoval mzss1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Není o čem diskutovat! Jasných 5*! Konec mírně překvapil, ale dává to rozum. 6 skvělých arénových bitek, z toho 4 v tom ilegálním klubu. Krom toho měl i Boyka i mnoho jiných fightů mimo ring. SPOKOJENOST!!! Jak kdyby to režíroval Florentine. :) Na tvorbu filmu se podílel, tak asi rejžovi hodně radil. 

na příspěvěk reagoval Ouwen, Martin741

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Jop, o to jsem se postaral já! Zatím dvě bitky s Boykou jsem viděl a už ted jsem udělanej!!!

Reklama

Reklama