Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezaměstnaný inženýr Stanley Hill (John Travolta) se stal svědkem vraždy své manželky, Vivian (Rebecca De Mornay), kterou napadl gang násilníků v podzemních garážích. Sužovaný vinou, že nedokázal zachránit ženu, kterou miloval, se Stanleymu stále vrací obraz Vivian umírající v jeho náručí. Když nejsou detektiv Gilmore (Sam Trammell) a další zkorumpovaní policisté schopni přinést vrahy před soud, obrátí se Stanley na svého starého přítele Dennise (Christopher Meloni) a rozhodne se vzít věci do vlastních rukou. Na cestě pomsty, Stanley odhalí spiknutí, která vede do horních řad vlády. Ti si brzy uvědomí, že Stanley a Dennis jsou mnohem nebezpečnější, než si kdy mohl představit... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (117)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Akční béčko průhledný od začátku až do konce, ve kterym se plastickej Travolta marně snaží nechat vzpomenout na svý nejlepší léta. Ne, že by byl uplně neschopnej nebo už příliš starej, jenže silně neoriginální příběh (mstitelů se speciálnim výcvikem už bylo fakt dost) bez jakýhokoliv momentu překvapení nebo vtipnejch hlášek společně s nudnou až podprůměrnou filmařinou (v nejlepšim případě kvalitativně atakující lepší video filmy), ničemu vůbec nepomůžou. Od spolupráce Chucka Russella s Johnem Travoltou jsem čekal mnohem víc. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Já, Terminátor. Je to fakt a jasná věc, Džon Travolta se na stará kolena stal dokonalou kopií Arnieho Termika z roku 1984. Ty vlasy, ta umělá tvář, ta kožená bunda !! K dokonalosti chybělo už jen zahlásit Ajl bý bek nebo Asta la vista bejby a nasadit si černé brejle. Každopádně že z napomádovanýho Dzuka bude jednou T800 to nečekal asi nikdo. O filmu tu hodně lidí píše sračky ééé komentáře typu - Tohle už tu bylo, 1000x viděné jinde, neoriginální, zbytečné, mám malé péro tak kritizuju všechno a všechny (to tu napsaný není, ale určitě to bude u některých jedinců pravda) . No já za sebe říkám - Vole, mrdat !! Je mi kolosálně u pitchy, že už to bylo jinde a že to není originální. Mě zajímá jestli se na film dá dívat, aniž by člověku cukalo voko, jestli se tam něco děje a jestli po dokoukání filmu mám lepší náladu, než před ním a nejsem nasraná. No a Já, Terminátor tohle splňuje. Něco se tam dělo, voko mi necukalo a náladu jsem měl lepší. Džon šel sice hned na začátku filmu za KK (kolosálního kokota) ale pak si reputaci napraví a všechny, co můžou za smrt jeho manželky sejme za pomoci Meloniho, kterej je tak drsnej holič, že i Sweeney Todd by se z něj posral. Dialogy sice krapet občas pokulhávaj : Týpek co tuhne - ,,Chrchli chrchli, síííp síííp...cooo si zač, ééééé?" Džon - ,,Jááááá jsem....Pomsta !!" ,, Týpek co tuhne - Héééééék chrchli chrchli éééééé ohhh." (a vytuhne). Nicméně jinak absolutně v pohodě ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zabili jste mi starou, tak tady máte přes držku. A penál máte jistej, protže jsem shodou okolností bejvalej člen speciálních jednotek. Těžko by se počítalo, kolikrát už tady stejný schéma bylo a vlastně ještě bude. Ale na mě to fungovalo. Travoltovi s Melonim to docela šlapalo, film měl tempo a akce docela švih. Žádnej zázrak, ale i tak solidní béčková jednohubka. 60% ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, kam až se to John Travolta dostal. Od legendárního Pulp Fiction se postupem času dostal až k prachobyčejným nízkorozpočtovým akčním béčkům nevalné úrovně, ve kterých jen zbytečně plýtvá svým talentem, neboť kdyby místo něj obsadili jakéhokoliv "no name" herce, výsledek by byl takřka totožný. Z nezáživného tuctového akčňáku číší každým záběrem neuvěřitelná hloupost, připočteme-li k tomu zoufale tristní dialogy a mizerné herecké výkony, musí být všem hned jasné, že tento snímek se fakt nepovedl. Akčních scén je poskrovnu, popravdě nejsou ani nikterak kvalitně natočené. S velkým sebezapřením se Já, pomsta dá dokoukat, o žádný velký zážitek se však rozhodně nejedná. 1/10. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Film sa zacne ako Hallmarkovsky dojak, ktory sa po chvili zvrhne v 257. kopiu revenge flicku Prianie smrti. Znenazdajky sa z nasho neschopneho hrdinu, ktory neubranil manzelku stane neznicitelna masina, ktora kántri jedneho parchanta za druhym v Seagalovskom style pri ktorom pouziva rychle odzbrojovacie rucne techniky. Bohuzial strih je na urovni sucasnych Seagaloviek, takze bitky prilis prehladne nie su. Ked nepocitam jedno vybuchnute auto, tak ina akcia tu nie je. Ako bonus tu je sokujuca pointa, ktora sa da odhalit behom prvych piatich minut. Vtipne je aspon zaverecne zuctovanie s jednym zaporakom, ktore pôsobi riadne prekombinovane. Takze vysledkom je film so scenarom, ktoremu sa vysmial aj Seagal so svojim vernym poskokom Waxmanom a radsej dali od toho ruky prec. Z nepochopitelneho dôvodu sa ho chytil Travolta s niekdajsim zrucnym remeselnikom Russellom. Lenze casy ich davnej slavy su prec a vysledok je totalna nuda obcas prerusovana trapnymi scenami. Jediny rozdiel oproti sucasnym Seagalovkam alebo Willisovkam je ten, ze Travolta sa evidentne este snazi hrat a nema ten ich klasicky mam vsetko v pici vyraz, ale iba neprirodzene vyzerajucu parochnu. 2/10. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Jednú z úloh si mal zahrať aj Nicolas Cage. Od natáčania však nakoniec odstúpil kvôli neustále sa posúvajúcemu termínu natáčania. (beso74)
  • Natáčalo sa v Columbuse v štáte Ohio. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno