Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezaměstnaný inženýr Stanley Hill (John Travolta) se stal svědkem vraždy své manželky, Vivian (Rebecca De Mornay), kterou napadl gang násilníků v podzemních garážích. Sužovaný vinou, že nedokázal zachránit ženu, kterou miloval, se Stanleymu stále vrací obraz Vivian umírající v jeho náručí. Když nejsou detektiv Gilmore (Sam Trammell) a další zkorumpovaní policisté schopni přinést vrahy před soud, obrátí se Stanley na svého starého přítele Dennise (Christopher Meloni) a rozhodne se vzít věci do vlastních rukou. Na cestě pomsty, Stanley odhalí spiknutí, která vede do horních řad vlády. Ti si brzy uvědomí, že Stanley a Dennis jsou mnohem nebezpečnější, než si kdy mohl představit... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (117)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Prostě mi to řekni a budem to vědět oba." Pokud by někdo ublížil bližnímu mému, tak stejně jako Stanley nebudu spoléhat na Boha, ale vychutnám si sladkost pomsty. Já jsem však trpělivý jedlík studené pomsty, kdežto Stanley se rozhodl, že už nebude dědečkem ani majitelem továrny na auta, ale vzpomene si na staré dobré časy, kdy byl ... no to je ale překvapení. Mě tedy celkem bavilo, když Stanley neuměl nastavovat druhou tvář a hledal složitá řešení, ale jeho kámoš Dennis byl rozhodně zábavnější. Ostatní už jen čekali na to, až budou zastřelenými nebo zachráněnými a u toho je poměrně složité neusnout a bavit se. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

No ty pitcho. Když se to dějově dostávalo k pomstě, říkám si hmmm super, to mám rád. Jenže tohle je asi jeden z těch nejhorších, co jsem kdy viděl. Ani ta akce není dobrá, kdyby aspoň ty vraždy byly něčím okořeněné, nééé prostě, klasika všech klasik - píchnutí nožíkem, nebo pif paf a konec. Tohle kdyby bylo z roku 90, fájn beru, ale v roce 2016 ?? s Travoltou ? Jak vůbec mohl na takovou obyčejnou hovadinu přistoupit ? Film vhodný do televize h@vna. Hvězdička se soucitu. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kruto přísný John Travolta přichází na scénu s trochou těch kil navíc, opuchlým a podivně lesklým ksichtem, ale ze svého hereckého talentu pořád nic neztratil. Na rozdíl od některých se mi tento film docela líbil. Jasně, zápletka zas až tolik originality nepobrala, nicméně provedení špatné nebylo, akční pasáže se mi líbily, mrtvých tu bylo taky dost a já se ani moc nenudil (až na pár slabších momentů). Nejvíc jsem se ale vyděsil hned na začátku, když jsem spatřil Rebeccu De Mornay. Kdysi docela pohledná herečka s rajcovním tělíčkem tu vypadala hrozně – nevěřil jsem vlastním očím a několikrát musel zkontrolovat herecké obsazení, jestli jsem se nezmýlil při čtení jejího jména. Zas tak špatný film to nebyl, takže dávám průměrné ohodnocení. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že je ten film lehce uondaný a unavený, ale zase na druhou stranu to pěkně sedí a odpovídá věku hlavního hrdiny. vždyť je mu šedesát, má až směšně neuvěřitelně plastikovou hubu a dvacet let je z formy. Zcela přímočará zápletka, odhadnutelná od prvních záběrů, ale kdo kdy hrál v akčňáku na hlubokou a pronikavou dějovou linii. Tohle je vlastně takový retropohled o dvacet let zpět. Moderní kombinační předělávka Těžko ho zabít a Přání smrti. Problém trochu je, že se mi to Travoltovi nechce věřit (na rozdíl od třeba Tváří v tvář), jeho kámošovi jo, tomu to žeru i s navijákem. Rebecca de Mornay potěšila. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Akční béčko průhledný od začátku až do konce, ve kterym se plastickej Travolta marně snaží nechat vzpomenout na svý nejlepší léta. Ne, že by byl uplně neschopnej nebo už příliš starej, jenže silně neoriginální příběh (mstitelů se speciálnim výcvikem už bylo fakt dost) bez jakýhokoliv momentu překvapení nebo vtipnejch hlášek společně s nudnou až podprůměrnou filmařinou (v nejlepšim případě kvalitativně atakující lepší video filmy), ničemu vůbec nepomůžou. Od spolupráce Chucka Russella s Johnem Travoltou jsem čekal mnohem víc. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Jednú z úloh si mal zahrať aj Nicolas Cage. Od natáčania však nakoniec odstúpil kvôli neustále sa posúvajúcemu termínu natáčania. (beso74)
  • Natáčalo sa v Columbuse v štáte Ohio. (beso74)

Reklama

Reklama