Reklama

Reklama

Zloba: Královna všeho zlého

  • USA Maleficent: Mistress of Evil (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Přešlo pět let. Královna černé magie Zloba žije spokojeně na čarovných Blatech a její kmotřenka Růženka dospívá. Jejich vzájemný vztah, který se zrodil ze zrady a pomsty, rozkvetl a zkošatěl. Nicméně nenávist mezi lidmi a kouzelnými bytostmi nezmizela. Svatba mezi princem Filipem z království Ulstead a Růženkou ze sousedních Blat je důvodem k radosti, a mnozí doufají ve spojenectví mezi znesvářenými světy. Avšak nečekaný zvrat událostí a setkání s novými mocnými spojenci dostane Růženku a Zlobu na opačné strany Velké války, která podrobí jejich rodinná pouta náročné zkoušce. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 4

Recenze (302)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Odmyslím-li si působivý vizuál a dechberoucně nádhernou Angelinu, zbyde mi nenápaditý příběh. První půle byla v pohodě, ale závěr, to je i na hollywoodskou produkci blivajz. Během minuty přejít z masakru do happyendu, kde je vše odpuštěno, zlo zůstane nepotrestáno, úmrtí neoplakána... . Nebýt toho, že Angelína vypadá i ohorněná a se špičatýma ušima  po čertech skvěle, byl bych o dost kritičtější. A to i když se v té zmiňované první polovině filmu, pár pěkných a vtipných momentů našlo. Vidle? Lidé jsou rozkošní! Líbil by se mi crossover se Shrekem. Ostatně první rodinná večeře mi ho trochu připoměla  Tím ovšem pozitiva končí. Co ale ještě zmínit musím...tentokrát bych jako Růženku strpěl spíš černošskou lesbičanku, než čuníkoksichtou Fanning. Doufejme, že třetí díl bude Růžoprostý. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Ta Růženka je tady tu vykreslena jako hrozná husa jedna pitomá. Velmi to pak kazí celkový dojem z filmu. Skvělá Maleficent film celou dobu drží nad vodou, ale za celou řadu neodpustitelných Disney pitomostí srážím minimálně celou jednu hvězdu. Řekl bych, že ve všech ohledech horší než téměř bezchybná jednička. Na tom se mimo hlavní postavy podepsali nesmyslné motivy počínání těch ostatních, background příběh není tak propracovaný jako léty prověřená klasika a při nejlepším to vydá na průměrnou až podprůměrnou pohádku pro děti. 45% ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Na jedničce jsem byl tenkrát v kině a kromě záblesků ze závěrečné velké bitvy si z filmu vůbec nic nepamatuji. Stejně mi ale přijde, že dvojka celkem popírá konec původního filmu. Nicméně ačkoliv jsem si chtěl na velké obrazovce připomenout, jak krásně to celé vypadalo, ke stejnému účelu nakonec posloužila i dvojka. A je to právě mimořádná výprava a nádherný vizuál, který snímku v mých očích nakonec dopomohl ke slabým čtyřem hvězdám, jelikož jsem se v polovině začal citelně nudit a dokonce jsem Maleficent 2 dokoukával až druhý den. Pointou je, že pokud se vám extra nelíbila jednička, můžete tenhle díl směle vynechat, moc toho nového nepřináší. Joachim Rønning si možná po pátých Pirátech a rozdělení od kolegy trošku pošramotil hollywoodskou reputaci, něco mi ale říká, že si jej Disney ponechá a brzy zakotví u nějaké marvelovky. Doctor Strange 2 je (bohužel) prý volný. Tvůrci mají velké štěstí, že trojka díky neúspěchu v kinech nebude, jinak by už museli totálně vařit z vody. PS : Harris Dickinson má strašně divnej kukuč a hrozně se bojím, že mi zkazí připravované Kingsmany. PPS : Angelina si sice nechala preventivně uříznout prsa, ale měla by taky už začít více jíst, protože nyní nevypadá úplně nejlépe. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Vida, vida. Celkem očekávatelný pokračování Zloby, kdy se ještě možná v tom stylu fantasy tlačí o kousek víc na pilu než v předešlím dílu. Navíc příběhu od začátku až k samýmu válčivýmu vyvrcholení suprácky dopomohla Pfeifferová, která zákeřnou záporačku zahrála bravurně! Jsem lehce nasranej na naše domácí kino, pač obraz v 3Déčku byl dost tmavej, nicméně i přes tu clonu mi nádherně vynikla opět neodolatelná skvěle mystická Angelina! Díky ní a Michelle jde o libovou pohádku, která stojí za to! 80% ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nejfantastičtější bitva v zahradě, co jsem kdy viděla! Když se spolu střetnou dvě mocné, mocichtivé ženy po přechodu, neberou si na to rukavičky a bojují jako dvě saně. A jsou si rovnocennými protihráčkami, přestože Michelle je téměř o generaci starší než Angelina. Zato má ale Michelle fantastické brnění tvořené perlami a diamanty. Souboj těchto dvou krvežíznivých sokyň je nejlepší lahůdkou celého filmu, který jinak stále zaplevelují otravné roztomilé luční a lesní postavičky. Naštěstí díky finále se jejich počet značně zredukuje. _______  Film je zábavný, napínavý a uměřeně ponurý. Růženka nemusela být tak růžolící, v některých scénách mi její barevné tvářičky téměř připomínaly Marfušu ve svatebním make-upu. SHRNUTÍ: Když se do sebe pustí tchýně, utíkej, jak nejrychleji umíš. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (4)

  • Premiéra filmu měla původně proběhnout 29. května 2020, ale nakonec byla přesunuta na 18. říjen 2019 kvůli tomu, že studio Disney bylo z práce režiséra Rønninga tak nadšeno, že nechtěli čekat do května 2020. (Varan)
  • Natáčelo se od 29. května do 24. srpna 2018 v Anglii (Londýn, Buckinghamshire) a v Illinois (Chicago). (Varan)

Související novinky

Disney oznámilo své plány

Disney oznámilo své plány

07.05.2019

Studio Disney čerstvě oznámilo své plány na příštích sedm let, a vzhledem k tomu, kolik toho je, pojďme se do toho rovnou pustit. Nejvýznamnější část novinky se pochopitelně týká nových Star Wars. Po… (více)

Reklama

Reklama