Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josef (Saša Rašilov) a Miluška (Lenka Vlasáková) jsou manželé už snad celou věčnost. Miluška učí aerobik a svého manžela i dospívající dceru neúnavně zahrnuje péčí. Josef svou ženu miluje, ale má slabost i pro mladší a krásnější ženy. Jejich manželství, spolu s Josefovým krachujícím nakladatelstvím, se pomalu řítí do záhuby. Na záchranu přijíždí teta Marta (Vilma Cibulková), která má šílený plán, jak krachující manželství i nakladatelství Josefa zachránit. Jako zkušená psycholožka pracující v manželské poradně naordinuje manželům nevěru – musí se přistihnout in flagranti. Bláznivá hra může začít. (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Věrně tvá nevěrná nemůže uspět celkově jako komedie, když už samotná zápletka je tak stupidní, že to ani není možné. Například humorné hlášky či repliky, celé dialogy jsou tak nevěrohodné a tím pádem nejen, že nejsou směšné, ale pohybují se na hranici trapnosti. Je na ně totiž kladen velký důraz jako by herci hráli spíše na divadle nebo seriálový sitcom. Přitom ale hraje hudba, že si člověk řekne, že jde o crazy komedii. A zase...úplně si vybavím místa, která evidentně měla být humorná, jenže to tvůrci přeťápli a tak moc tlačili na pilu, že už není sranda, ale trapas. To vše je bohužel z velké části vina režiséra. A tohle nezmiňuji často. Protože jinak je komedie dobře obsazená. Vlastně téměř všichni herci jsou v první řadě výborní v komediích. A tak oceňuji pouze háro Pavla Kříže a masku Filipa Blažka. ()

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Zasloužilý hovnař Cieslar se zase rozjel. Postupně si vyřídil účty s exekutory, nevěrníky i filmovou kritikou. Spolupráci na scénáři s dalším senilním dementem Míkou nezapomněl zmínit ani v titulcích, aby bylo všem jasné, odkud vítr vane. Dějový guláš absolutně nedává smysl. Celý ten bordel měla zamaskovat účast božské Natálky, ale ani to nestačilo. Co tam dělá Vlasáková a proč Kříž v poslední době skáče z jedné sračky do druhé, se snad dozvíme časem. ()

Reklama

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni jste kokoti. Nr.1 je scénárista, hned v závěsu za ním režisér, herci, zvukař, maskéři a kameraman- přesně v tomhle pořadí. Sašovi Rašilovovi bych přál, aby se takhle musel pitvořit po zbytek života. Ono už se mu to nejakou dobu děje, stává se to v podstatě pravidlem a vypadá to, že se v rolích čuramedánů cítí výborně. Tak už mu to, prosím, nikdo neberte. Nezachráníte ho. Nebylo by to ani fér vůči hercům, kteří ke své profesi přistupují poctivě a váží si toho, že mohou občas hrát v kvalitním filmu. Tenhle kašpar to ale zneváží, kdykoliv k tomu dostane příležitost. Hanby jste ale jeden vedle druhýho. Hlavně, že víte, kdo to byli a jsou Dostojevskij, Čechov, Coelho, Shakespeare. Zaklínali jste se jimi tady, abychom si snad nevšimli, že jste to natočili na základě něčeho, s čím by si byli při troše štěstí ochotní vytřít prdel. ()

Lachtaan

všechny recenze uživatele

Ano, opravdu jsem se na to podíval, opravdu jsem potřeboval něco šíleně jednoduchého, lépe vystiženo anglickým slovíčkem pointless a dle požadavku jsem takový “film” opravdu dostal. Když opomenu hrozivý střih jako z Movie Makeru a zápletku zapletenou do vlastní myšlenky, tak bych zrovna tuto ztřeštěnou komedii neutápěl až v takových číslech už jen proto, že skončila velmi rychle a netrápila nikoho z nás přepálenou dějovou linkou. Zdráhám se ale obecného hodnocení a to nejen z důvodu toho, že by mi černé spektrum kazilo celkový vzhled profilu. Když bych se měl odvážit k soukromému hodnocení zde v komentáři jako to dělám u jednotlivých sérií TV seriálů, zasadil bych celkově 3/10. Z toho je ale polovina za tělo Natalie Germani. ()

Slepejsek 

všechny recenze uživatele

Hlavní problém vidím v tom, že to, co se tu děje a jak se to děje, nemá vůbec nic společného s realitou. Je to syntetický svět autorů a jeho umělost ještě zvyšují herci svým přehráváním (zejména Cibulková a Rašilov), Připadal jsem si, jako bych šel do nevěstince a místo holek z masa a kostí našel všude jenom bakelitové panny... ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • Kapela, která hraje na zahrádkářském plese ve filmu, se ve skutečnosti jmenuje Smeč a je z Prahy. Funguje více než dvacet let a hraje především na plesech a svatbách. (Yardak)
  • Část scén se natáčela v hotelu Pod šikmou věží, který se nachází asi 200 metrů od vstupu do Prachovských skal. (pornogrind)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno