Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantický příběh vypráví jaké to je, když se každý den probudíte v jiném těle a každý den žijete život někoho jiného. Platí jedna jediná zásada – vyhněte se tomu, aby si někdo všiml, že na jeden den přebýváte v těle někoho jiného a nepleťte se do jeho života. Vše je v pořádku, až do rána, kdy se probudíte v těle Justina a zamilujete se do jeho přítelkyně Rhiannon. Od toho okamžiku všechna pravidla, podle nichž jste až do teď žili, přestávají platit. Konečně se objevil někdo, s kým chcete být den co den. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (103)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Námet prebratý a pravdivý - áno, dôležitá je vnútorná krása. Ale všetci zároveň vieme, že je to len otrepané klišé. Keď ma predsa niekto nepriťahuje, tak môže byť sebalepší, ale ostane maximálne v kamarátskom vzťahu. Nie je mi jedno či vyzerá ako sloní muž, aj keď mi ho môže prísť ľúto. Zabuduteľný film so žiadnym zaujímavým záverom. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, nečakal som také príjemné prekvapenie. V poslednom čase už tento žáner toho veľa neponúka. Avšak v tomto prípade ide o niečo svieže, nápadité a originálne, či už svojim fantasy námetom, celkovým spracovaním, alebo hereckou stránkou. Jediné čoho trocha ľutujem je, že to putovanie z tela do tela nebolo trocha bližšie vysvetlené, prečo sa to deje, ako, čo je za tým.... Vyvstalo veľa otázok na ktoré som nedostal žiadne odpovede. Možno by tak trocha stúpla aj emotívna stránka snímku. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

Reklama

Radek273 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat? Originalita mísící se s prapodivností toho snímku nezná mezí. Jako na jednu stranu ano, pěkný, holka se zamiluje, chodí s klukem ..a pak s holkou, pak zas s klukem, pak jiným klukem, a tak dál a tak dál. Do tohohle se prostě nevžijete! Nejde to. Zároveň i proto s holkou s podivným jménem Rhiannon (opravdu jedinečné jméno!) musíte víceméně soucítit a téměř k zemi se jí klonit, že se to pokouší notnou dobu ustát. Ale celkově? Teenageři možná tleskají, ovšem .. jednou a stačilo! ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Příjemná teen romance, kterou jsem si ale užil spíše zásluhou vlny, na kterou jsem naskočil před týdnem prostřednictvím Já, Simon. Film na mě zapůsobil již při uvedení do našich kin, pro velké plátno je ale poměrně zbytečnou záležitostí. Hlavní hrdinka je na svůj věk přesvědčivou herečkou a celý fantasy námět dýchá nesmírně sympaticky. Když ovšem už koukám na pochmurné romanťárny, očekávám pořádnou emotivní ždímačku. O tu mě tvůrci Every Day bohužel ochudili. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Oproti knize to mělo pár neduhů - zaprvé mi chyběl "vnitřní monolog" hlavní postavy "A", který by vysvětloval, jak se k vzniklé situaci staví. Z knihy jsem měla mnohem silnější pocit jeho vnitřního dilema a rozporu mezi tím, jestli se zachovat správně vůči osobě, jejíž tělo ovládá, nebo se nechat vést láskou a jít za Rhiannon. Tady to bylo zřejmé jen v mnohem lehčí podobě, skrze konverzace, které vede s Rhiannon. Nemělo to zkrátka takovou váhu (možná až v konečném vyústění). Větší důraz se zde klade na romantickou linku mezi těmito dvěma postavami. A je fakt, že jejich vztah je vykreslený moc pěkné. To se filmu povedlo a vlastně se mi to jako převedení na filmové plátno líbilo. Jen mi tam zkrátka chybělo něco navíc. Stejně tak nebylo dostatečně vysvětleno, proč je "A" najednou schopný porušit dané pravidlo o omezeném čase, který může v jednom těle strávit. Už to tady zmínil i uživatel freddy, ale v knize nic takového není. Tím spíš bych čekala, že se to ve filmu bude řešit alespoň nějakým "vnitřním soubojem", který musí "A" svést, aby byl schopný tuto překážku překonat. Ale i to tam chybí. A působí to pak nedotaženě. Jako by ve vzduchu zůstal viset otazník, jak to, že se mu to teď tak lehce povedlo a předtím ne. Trochu mě to iritovalo. Naštěstí finální vyústění bylo takové, jaké bych očekávala, a uvedlo celý příběh na správnou míru. Nakonec jsem byla i přes rozdíly mezi filmem a knihou spokojená. Dovedu si představit i lepší zpracování, ale na slabší 4* je to za mě určitě. Možná to ale dělá právě i to, že jsem knihu četla... ~(3,8)~ ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Film je založen na stejnojmenném románu z roku 2012. (griph)
  • V červnu roku 2017 bylo oznámeno, že společnost MGM získala filmová práva pro román „Every Day“. (griph)
  • Natáčelo se v Torontu (Kanada) od 6. července do 12. srpna. (PaTeXx)

Reklama

Reklama