Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho odpoledne se v čekárně u renomovaného psychologa Palomera schází šestice roztodivných lidí, kdy každý trpí jinou variantou obsesivně-kompulzivní poruchy neboli OCD. Každý z nich je objednaný na 16:30, ale schůzka měla být individuální. Sekretářka tvrdí, že si nový objednávací počítačový systém dělá, co chce, a že doktorovo letadlo má zpoždění. Šest pacientů tedy čeká... (C0r0ner)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (61)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Wow tleskám, klaním se a vzdávám hold. Toc Toc je bez debat nejlepší komedií roku a dost možná i posledních pár let. Film má naprosto vynikající a originální nápad, kde se střetne 6 náhodných postav, kde každý trpí jinou OCD poruchou v čekářně u doktora. Celý film se odehrává na jednom místě, ale když máte 6 zajímavých postav, kde každá jedna je zajímavá a vtipná, tak záchvaty smíchu jsou nepřetržité. Já se smál každou chvíli po celých 90 minut vkuse bez přestávek a to se mi tuším u žádné komedie ještě nestalo ( Možná tak legendární Drž Hubu). Místy jsem se cítil jako na divadelním představení, ale je to opravdu zážitek. Výborně zahrané s inteligentním a trefným humorem, oscarovými hereckými výkony i zajímavým zvratem. Podobné nadšení jsem měl u Italského Naprostí Cizinci. Tourettův syndrom, fóbie z mikrobů a bakterií, fóbie z čár a symetrie, diogenesův syndrom a astronomicko matematické kalkulace, pánbíčkářka a syndrom neustálého ověřování a syndrom opakování slov a vět. Tahle skupina lidí se opravdu parádně sešla. Chci okamžitě sequel, prequel a spin off a klidně si za něj zaplatím. Maximální doporučení všem mým přátelům! Příběh****, Akce>Ne, Humor*****, Násilí>Ne, Zábavnost*****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí***. 10/10. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Partička lidí trpících různými druhy obsedantně kompulzivní poruchy se sejde v čekárně u psychiatra. No a pokud se to umí, tak to jako námět stačí. A Villanueva umí. Výborně napsané postavy, neméně výborně zahrané poruchy, slušné tempo, vtipné dialogy. Má to vlastně všechno, co od komedie chci. K absolutní dokonalosti mi sice něco málo chybí, ale i tak se jedná o jednu z nejlepších komedií co jsem za poslední roky viděl. 85% ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

V zásade veľmi podarená komédia s partičkou OCD pacientov. Najviac oceňujem tempo a nápaditosť. Neviem, či by sa mi divadelná hra páčila viac, ale je z toho riadne cítiť, že ten scenár bol robený pre iné umelecké médium. Ale rozhodne sa nejedná o zlú adaptáciu. Len sa k nej asi nebudem mať potrebu vracať. Jedná sa ale o miliónový nápad, kde všetky postavičky hrajú uveriteľné a milé charaktery. Hlavne Nuria Herrero je v tom opakovaný viet neskutočne roztomilá. Nebyť koniec tak predvídateľný, dal by som možno aj 4*. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Výborné ve všech směrech. Inteligentní, příjemné, krásný humor, lehkost s jakou film plyne je obdivuhodná. Skvěle vyladěno. Scénář vhodný i pro divadlo. Taktových filmů mnoho není, takže ode mě plný počet od radosti. Scénka, kterak odchází taxikář od auta mě rozesmála, jako už dávno nic filmově komediálního. Výborný kousek! No a samozřejmě papoušci... :)))) Pěkná záležitost. ()

mirekem 

všechny recenze uživatele

Do těchto stále poněkud zvláštních dnů doporučuji tuhle velmi zdařilou a celkově brilantní konverzační komedii ze Španělska. Aneb když se sejde šest osobností s obsedantně kompulsivní poruchou u klinického psychologa, skýtá to netušené možnosti k inteligentnímu humoru, nadhledu a pochopení. Snímek plyne v úžasném tempu, je nápaditý a nenudí ani vteřinu. K tomu všemu si připočtěte parádní a přirozené herecké výkony, geniální Rossy de Palmy, ale i Alexandry Jiménez, Paca Leona či Oscara "Touretta" Martíneze... Jebácizajebaní. 😂 Tak si to hezky pěkně užijte a pobavte se! ✌️ ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • „Toc“ je ve španělštině zkratka pro „trastorno obsesivo compulsivo“, tedy obsedantně kompulzivní porucha, kterou trpí hlavní aktéři. (TheSpearCZ)
  • Fotka, kterou má Tiffany (Inma Cuevas) na stole, pochází z krátkometrážního snímku Meeting with Sarah Jessica (2013), který také režíroval Vicente Villanueva. Inma Cuevas si ve snímku také zahrála. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama