Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho odpoledne se v čekárně u renomovaného psychologa Palomera schází šestice roztodivných lidí, kdy každý trpí jinou variantou obsesivně-kompulzivní poruchy neboli OCD. Každý z nich je objednaný na 16:30, ale schůzka měla být individuální. Sekretářka tvrdí, že si nový objednávací počítačový systém dělá, co chce, a že doktorovo letadlo má zpoždění. Šest pacientů tedy čeká... (C0r0ner)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (61)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hned na začátek svýho komentáře musím poděkovat uživatelce Ratchetka za tip na tenhle film, kterým se mi o5 trefila do chuti. Už když jsem si četl zdejší obsah mi to přišlo jako parádní námět. A vskutku. Nakonec z toho vznikla geniální konverzační komedie. Hned bych bral nášup v podobě druhýho dílu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Neviem si predstaviť človeka, ktorý by sa pri tomto každú chvíľu nezasmial. Keď si to tak vezmem, v podstate sa s ľuďmi podobného typu stretávame každý deň a ono sú to vážne poruchy. Koľko ľudí je prestrašených z čohokoľvek a dezinfikuje všetko okolo seba ako blázon (hlavne v súčasnej korona panike)? Ja ich poznám veľa. Poznám aj takých, čo milujú čísla a mnoho aj takých s tikmi. A ešte viac takých, čo nekontrolovane nadávajú. A pri tejto komédií musím povedať, že bez nadávajúceho muža by bola len priemernou, no s ním to vystrelilo vysoko. Rozuzlenie bolo prekvapujúcejšie než som čakal. Nie je to síce komédia storočia, ale pre mňa jednoznačne jedna z komédií roka 2017. A ako divadelná hra by to bolo zrejme za plný počet. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Velice milá španělská komedie, která funguje především zpočátku a postupem času ji bohužel poněkud slábne dech. Postavy byly výborně napsané a slušně obsazené. Tolik divných a narušených lidí na jednom místě je k vidění snad jen v poslaneckém klubu Pirátů. Smíchy mi bránice sice nepraksala, ale je to takový ten feel good film, u kterého si krásně odpočinete a spolehlivě vypnete. [75 %] ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+4* i po třech letech stále nenápadná a málo známá španělská konverzační komedie s vychytanými "vyšinutými" figurkami a dobře napsaným příběhem. I když díky němu nezapře, že je film podle divadelní hry, tak to nevadí a ani na zpracování to není vidět. Nezbývá teda doporučit dále a doufat, že zaujme ty správné diváky. Mě tedy přečtení obsahu a trailer dostatečně navnadily natolik, že jsem si film musel pustit ještě tentýž den a to se moc často nestává. To se prostě musí vidět. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 3 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi na začátku, že jde o zadání na téma podejte nějak vtipně možné psychické poruchy, aby se divák poučil a ty lidi neodsuzoval, ale pokusil se je pochopit. Naštěstí v poslední tři čtvrtě hodině došlo k oné sebe-terapii se třemi minutami a konečnému rozuzlení, kdy těm lidem stoupnulo sebevědomí, že se ta psychická porucha dá nějak zvládnout. Že tam jde o nějaký podraz, to napadne diváka asi hodně rychle, a v podstatě se dalo vylučovací metodou přijít i na to, co se děje a kdo v tom jede. Tam mi to přišlo malinko odfláknuté, protože by stačilo, aby někdo z jedné skupiny uviděl náhodou fotku jiné skupiny a bylo by po překvapení. Ona ostatně i ta sekretářka byla střelená včetně těch kočiček. Ale ten konec je hodně pozitivní a příjemně mne překvapil. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Fotka, kterou má Tiffany (Inma Cuevas) na stole, pochází z krátkometrážního snímku Meeting with Sarah Jessica (2013), který také režíroval Vicente Villanueva. Inma Cuevas si ve snímku také zahrála. (TheSpearCZ)
  • „Toc“ je ve španělštině zkratka pro „trastorno obsesivo compulsivo“, tedy obsedantně kompulzivní porucha, kterou trpí hlavní aktéři. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama