Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 6

Recenze (246)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Překvapivě tahle komedie fakt funguje, i když zkrátit ji tak o půl hodiny by rozhodně filmu prospělo a třeba i dalo tu pátou hvězdičku. Dobře jsem se u toho pobavil, několikrát zasmál nahlas (což je co říct, komedií, kde bych se smál nahlas je málo), i ten příběh byl fajn, hlavní hrdinky dokonce ani nebyly tak otravné, jak jsem se obával... Fakt, takovéhle příjemné překvapení jsem nečekal. A rozhodně mi to zvedlo náladu. I ta akce je natočená celkem dobře, soundtrack (když je), tak tam pasuje dobře, fakt, jsem spokojený. A část v Praze byla taky super, i když Nové Hodějovice taky super, i když jim film věnoval sotva vteřinu. 4* ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem nad tím, jestli si z toxického novodobého feminismu "třetí vlny" dělá film prdel nebo nám ho jen hodně lacině předhazuje. Každopádně mi přišel velmi vtipný bez nějakého většího nadhledu. Jen nečekejte parodii či variaci na bondovky v sukních, protože dostanete jen absurdní mišmaš. Já jsem nečekal nic a nakonec se dost slušně pobavil. Jen moc zářivou budoucnost filmu neprorokuji. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Je celkem logické, že potom co ji špion ojel, ji špion dal kopačky, ale že z ní udělá špionku, to asi nečekal. A já nečekal, že tohle bude takový nářez, né opravdu po zhlédnutí, tady tohole filmu, mám sto chutí jít a snížit hodnocení Mission: Impossible - Fallout, proč ? Nechte mně to vysvětlit. Co jste očekávali od Mission: Impossible - Fallout a nedostalo se vám, tenhle film to má. Chcete suprové akční scény, kde se střílí, lámou se kosti a honičky sou plné adrenalinu, tenhle film je má, bitka v restauraci a následná honička, neměli chybu. Chcete špionský film, ve kterém se nedá nikomu věřit, i to tady je a že ta důvěra, je tady fakt vzácná. Chcete hláškující hrdinky, kdy jedna z nich, je hlasem rozumu Mila Kunis, zatímco ta druhá je hlasem drzosti a ukecanosti Kate McKinnon (byla vynikající) i to tady je. Mimo jiné se dost cestuje po světě a taková Praha, ta je, ta je hodně. Tenhle film, mi hodně připomíná loňského The Hitman's Bodyguard,i tenhle film umí překvapit a získat si vás, je to hlavně tím, že pořádně nevíte co čekat a tak dostanete to nejlepší. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Zápletka filmu mě přišla celkem zajímavá, a po traileru jsem filmu celkem i věřil. A poté co jsem film viděl, tak musím uznat, že film má opravdu jediný velký výrazný problém, a tím problémem je délka filmu. Je to moc dlouhé a samotná zápletka prostě na dvě hodiny času nestačí. A proto je ve filmu dost hluchých, trapných a i zbytečných míst. Věřím, že kdyby film měl o dvacet až třicet minut méně, a byl více přímočařejší, tak by fungoval o třídu lépe. Susanna Fogel se zde ukázala jako velmi dobrá režisérka akce a akčních scén. Akční scény jsou v jejím podání zábavné a krvavé a někdy i celkem originální. O to více zamrzí, že tápe v komediální rovině, kdy jí vtipy a hlášky vycházejí, tak padesát na padesát. A je to škoda. Mila Kunis je pěkná, zábavná a svoje si zde odehraje. Kate McKinnon je komediální uragán, jenže zde je ten příklad, že méně je někdy více, a McKinnon tlačí na pilu hodně. Bavil mě Justin Theroux, který si svojí postavu užívá. Totéž platí i pro Sama Heughana, jenž mě příjemně překvapil. Ve filmu se neustále něco děje a postavy se přesouvají z místa na místo a na to se kupí fajn akční scény a i pár zábavných scén(přestřelka a honička ve Vídni, Praha, výslech). Špión, který mi dal kopačky není špatný film, ale bohužel to taky není film, který si pustím podruhé, a mrzí mě že se ten námět nevyužil lépe. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Začínam si pripadať ako retardovaný keď dávam šancu takýmto filmom. Hovorím si, veď to nemôže byť také účelové, nezaujímavé a nudné nie? Ale ono sa to tam vždy dostane. Rozjazd super. Ale snaha dodávať do filmu prekvapivé zvraty je na škodu. Páčilo sa mi že Fogel dokázala dodať do komédie skvelé kaskadérske kúsky aj že jej postavy krvácali a boli v zásade nekonvenčné takým tým šibnutým americkým spôsobom. A keby to zostalo v tejto rovine tak je to skvelá oddychovka. Ale druhá polovica všetko ničí a stáva sa z toho strašne ťažkopádna záležitosť s divným koncom, ktorý je síce očakávaný ale nejako mi uchádza základná motivácia. Ako keby postavy čo sa týka hlavnej zápletky robili niečo iné ako hovorili. Potitulkové scénky sú doslova smutné. Kunis je cute a McKinnon to bláznenie ide. Pozerateľné ale len raz. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Zhruba ve 36. minutě přijdou hlavní hrdinky na vlakové nádraží, kde se snaží přečíst jízdní řád. Zazní zde mimo jiné „Nové Hodějovice, Ústí nad Labem a Praha“. (Lukoboss)
  • Celosvětová premiéra snímku proběhla 25. července 2018 v Los Angeles. (Varan)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama