Reklama

Reklama

Špión, který mi dal kopačky

  • USA The Spy Who Dumped Me (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (246)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $33,562,069Tržby Celosvetovo $75,318,544Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Nesúrodé, urvalé. Mila Kunis začína byť akási ošuntelá. /35%/ ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pár skvělejch kaskadérskejch kousků, sem tam ucházející akce, a jinak... jinak celkem tuctová dementní špiónská komedie. Přisprostlá, často trapná, a skoro nikdy vtipná (dávání blinkru během honičky ale pobavilo, to jo) P.S. Už sem se fakt naštval, a za každý další nechutný koule v jakýmkoliv filmu budu od příště natvrdo strhávat hvězdu. Co na tom ti scénáristi viděj, to fakt nikdy nepochopim. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Běžná americká komedie o dvou blbkách, co se vypraví za akcí do Evropy. Blbej humor, kde to nejlepší, když se neprdí a nezvrací, je, když se snaží přečíst maďarská nebo česká města. Obecně scény v Praze mi přišly nejzábavnější. A to i přesto, že hned z kraje padla hláška, že Východní Evropa je specialista na gotiku. To mi hnulo žlučí, ale Boty proti lásce od Yvonne Přenosilové s pohledem na Pražský hrad to hned zase spravily. Obecně průměr, ale na zaplácnutí času ok. Navíc pro Čecha ta česká část může být poměrně zábavná. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Jako sranda to šlo, pokud film nebudete brát vážně. Jako smysl to nedává, ale Mila je dobrá ve všem. A ta paní ze SNL exceluje jako vždy. Jenom to sprosté vyjadřování mi přišlo až moc strojené. Nevadilo mi to, ale nebylo to přirozené. Taky by mě zajímalo, jak byl film ve světě úspěšný. Měl premiéru v srpnu 2018, na dvd půjde 30.1.2019 a já ho dnes viděla na jojcinema. Zajímavé... ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Ide v podstate o ďalší Hollywoodsky pokus precediť svet žien do sveta špiónov a plnokrvnej Rkovej akcie s miernou nadsázkou v podobe humorných vsuviek. Film medzi ostatnými vynikaá svojou prekvapivou brutalitou a nebojí sa zájsť vo viacerých scénach až do nechutných detailov. Ja osobne mám Milu Kunis rád a dobre sa mi na ňu pozerá aj na televíznej obrazovke. Ale v tomto filme si celú pozornosť diváka na seba strhne dokonalo streštená Kate McKinnon ktorej reakcie a správanie sú až neuveriteľné. Teda aby som to uviedol na správnu mieru, je vo filme tak ujebaná, že je ťažko uveriteľné že to hrá. Za mňa príjemné prekvapenie. Film vyčnieva zo zabehnutej rutiny filmov podobného tipu čo je jeho nepopierateľné plus. 71% ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení filmu probíhalo ve městech napříč Evropou – Budapešť, Vídeň, Berlín, Amsterdam, Milán, Paříž i Praha. Natáčelo se také v Dánsku a USA (Georgie). Natáčení začalo v červenci 2017. (Revivup)
  • Skladba, ktorá zaznie v úvode filmu, je "Wind Of Change" od skupiny Scorpions. (figis20)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama